(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 638
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Тече 84 отиваме към планината бога ми не знам кой е писал тези серий и кой 4ти сезон ама много горчи като гледам всичко.

# 346
Не си само ти. И двете страдаме 😁😭

# 347
Не си само ти. И двете страдаме 😁😭
Много ми е гадно като гледам ДоФат щастливи тука бога ми. Такава горчилка ми беше в Залим за финал и ме държи още шест години напред.

# 348
Аз пък с мойте. Скоро ада няма да свърши.

# 349
Аз пък с мойте. Скоро ада няма да свърши.

При теб поне има надежда Съла напусна прави друго дизи с Доу на снимка не искат ни да се чуят ни да се видят
Ей затова не подкрепям реалове по сетовете накрая ей заради ей такива изпълнения и не мога да свикна с Башак а Серай не е някаква бездарница ама какво да направя и аз не знам?

# 350
то почти никога не остават измислените двойки в реала. имах няколко любими, но до любов в сериала и после да се принесе в реала не съм виждала. може би само халит и симай, но там той беше проблема.
и аз искам баръш и ево заедно защото страшно много си подхождат , но йок той е женен стабилно тя уж някаква измислена връзка.

# 351
то почти никога не остават измислените двойки в реала. имах няколко любими, но до любов в сериала и после да се принесе в реала не съм виждала. може би само халит и симай, но там той беше проблема.
и аз искам баръш и ево заедно защото страшно много си подхождат , но йок той е женен стабилно тя уж някаква измислена връзка.
Халит всяка партньорка я прави негова в реала не искам да коментирам всичките минаха под знаменателя май само Дамласу се отърва щото се ожени ;д но на мен това не ми е проблема а ,че повлия на професионалното в случаят Доа и Фатих.

Но виновни са много си отиваха...

# 352
е така е, но явно съла търси нещо повече от просто флирт и явно доу не е могъл да го изпълни и за това е сега с кандидат мъжо. Grinning Grinning

иначе оф топик симай беше най-красивата приятелка на халит. наистина бяха един за друг, но това че си тръгна от сериала повлия много при положение че бяха цяло лято в сащ заедно през 2023.

# 353
Симай е мое момиче игра сестра на Озан в Залима знаеш ,че си я уважавам и следя от там дано има успех далеч от всякакви ПР неща искрено се надявам.
Колкото до кандидата ще видим дали ще има сватба някак много фейк ми идват техните отношения много показност много нещо и онова което беше пуснала за РД на момъка беше топ като изречение ама не ми се рови да търся ,че може да има и фенове на момъка сега.

Към животните с любов. Heart

# 354
очаквам лятото сватба да има. интересно къде ще е. на 100 процента екипа ще е там без фейза и разбираемо и доу, ще ми е интересно дали и Ево ще е там. Grinning Grinning

# 355
очаквам лятото сватба да има. интересно къде ще е. на 100 процента екипа ще е там без фейза и разбираемо и доу, ще ми е интересно дали и Ево ще е там. Grinning Grinning
То ще се разбере има време. ;д
Днес Доу лайкна поста на профила на Кумсал зад кадър на сцената от миналата НГ като подреждаше елхата Доа само ,че тях ги няма и той го лайкна сутринта пуснал някаква котка Лайка и новото куче където беше се снимак с него миналата седмица във видео да видим утре дали ще са активни пак със Серай ,че позите им ми бият на велик фалш поне на мен.

Heart

# 356
опитват се да правят пр Grinning  колкото могат.

# 357
опитват се да правят пр Grinning  колкото могат.

Доу прекалено се издава ,че не е както е било с други хора ама но има една откачалка тя преди беше фенка на Съла и Доу и сега мисли ,че били заедно със Серай и затова така станало и тн та днеска напуснах групата в Х на БашФат то бива лудости а какви теорий къдреше за Съла и Доу до преди няколко седмици а сега не иска да чуе за Съла
Плюе на пушек..

И двамата са за бой ама не ми се говори дано наистина Фейза да е точна приятелка какво да кажа друго.
Да припомня златна снимка...

# 358
от тази снимка един няма да е на сватбата Grinning Grinning

# 359
от тази снимка един няма да е на сватбата Grinning Grinning
Проблема не ми е в реала дано не си чукат главите и двамата накрая както стана и в сериала, а че не можахме заради тия изпълнения да се насладим на Доа и Фатих които имаха голям потенциал...

Общи условия

Активация на акаунт