(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 596
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
то никои в сериала нямаше потенциал да имат хубава история. ако беше друг сценарист да, но при мелзей те нищо ново не пишат а пишат неща които са ставали при другите си сериали.

аз мисля че съла не съжалява че е напуснала сериала. поне се отърва от този ад и някои хора и чисто психически вече да е по-добре. нейния образ тотално го развалиха и това че евентуално да има връзка с фираз едва ли щеше да промени нещо.
отделно фатих го направиха леке в сезон 2. с това негово отношение към доа , която роди че и отне детето. просто си беше синчето на мама и това много се отрази в техните отношения. те винаги бяха токсични в повечето случай.

# 361
то никои в сериала нямаше потенциал да имат хубава история. ако беше друг сценарист да, но при мелзей те нищо ново не пишат а пишат неща които са ставали при другите си сериали.

аз мисля че съла не съжалява че е напуснала сериала. поне се отърва от този ад и някои хора и чисто психически вече да е по-добре. нейния образ тотално го развалиха и това че евентуално да има връзка с фираз едва ли щеше да промени нещо.
отделно фатих го направиха леке в сезон 2. с това негово отношение към доа , която роди че и отне детето. просто си беше синчето на мама и това много се отрази в техните отношения. те винаги бяха токсични в повечето случай.
Факт и там Доу се справи брилянтно искам да кажа , но пак може да имаш емпатия с героя защото всичко беше да я докара в къщата да и затвори вратите с цел че ще го намрази и знаеш ли щях да разбера сегашния развой ако беше чул разговора на Нурсема и Доа преди инцидента наистина щях да си кажа голям праз 6 месеца са минали любовта е ничия ама при положение ,че двамата си направиха напук буквално и не мислеха за Джемре грам всъщност и умираха единия като е с друг особено той като я видя с Гирай ако знаеше що за луда е Гьоркем щеше да е бегал много отдавна и това е истина
Йозаджар беше брилянтна в тия сцени. А МелЗей толкова подсказки бяха метнали ,че Гирай не е такъв какъвто изглежда ,че не е истина. Смисъл някак зрителя си казва като ги събрахте брате за какво беше всичко затова и друга актриса да е обгорена и каквото и там да е щях да го приема точно заради този скъсан лист.

# 362
падам сега кемал бил разменен. твоя мой живот 2.0 ще гледаме Grinning

# 363
Аз предлагам да свършват ,че аз не знам как ще го изтърпя това.

Позора на дъното удариха.

Къвълджъм:Станахме за резил.
Фатих:Каква любов?
Башак:Фатих , какво правиш?
Фатих:Кой си ти?
Къвълджъм:Ето на ти празненство накара ме да преживея една нощ от която да се срамувам цял живот.Не смей повече да се появяваш пред мен.
Чимен:Чудя се дали момичето ще роди детето.
Сьонмез:Това дете е доживотна застраховка за онова момиче.
Йомер: Разграничи чувствата си и ревноста си за да мога да говоря така.
Къвълджъм:Ревност ли?
Фатих:Направи ме за резил пред всичките ми близки, приятели и семейството ми. На ясно ли си?
Ниляй:Има ли нещо което искаш да ни кажеш?
 Нурсема:Според мен не трябва толкова да се оплакваш докато се извиняваш.
Салкъм:Нито възпитание остана на мегдана нито нищо. Пълна бъркотия.
Башак:Аз знам как да говоря г-жо Салкъм ,но ако искам от вас съвет ще ви попитам затова.
Елиф:Ако има нещо между вас с Асил...
Нурсема:Няма да се замисля затова ,че ти е майка. Щом си малка си знай и мястото като такава!
Башак:Защо си толкова чувствителна за тази тема?
Нурсема:Всички да си знаят мястото иначе аз много добре ще им го покажа.
Елиф:Според Асил няма да погледне Нурсема която е останала вкъщи.
Севилай:Г-н Йомер се обади казах му ,че г-жа Къвълджъм го е завела в болницата.
- Аз мисля ,че може би бебета са сменени в интезивното отделение.

# 364
как ще смениш бебета?? бадето има пръст в това. няма кой друг.

# 365
Чи те тогава не я познаваха бе.
Общо взето гледах последните сцени като Асил верно на тежък наркотик ще са били докато са писали в селския немам обяснение.

# 366
Ще ме застреляте ли, ако призная, че Серай ми харесва повече от Съла🫣 Съла беше като статуя...

# 367
Ашко никой не бия ама на Доу не му харесва толкова. Особено танца беше под всякаква критика цялото мъчение на Фатих се усети през лицето на Доукан - "много лош актьор" е какво да кажа друго. ;д

# 368
Ще ме застреляте ли, ако призная, че Серай ми харесва повече от Съла🫣 Съла беше като статуя...

аз я харесвам. бойна натура. съла ми беше като робот в с4.
явно са в добри отношения с доу. ако са си казали каквото трябва не си личи да има напрежение.

на 9ти ще има нов епизод

# 369
Гледах преди малко, че за Морето, ако продължава с този рейт, са говорили са минимум 3 сезона. Наистина застреляйте ме и да се свършва, не виждам какво толкова ще изсмучат.... А сериали с интересна тематика свършват🫣😬

Аз ги поздравявам, Съла да взема пример... бивши, бивши ама не вдигат скандали и им пишат "хубави" сцени!

# 370
Ама аз не разбирам защо трябва по теб да стреляме? Всичко е една трагедия за мен но продължавам ,че започнах и ,че искам да видя докъде ще я докара Доу най-вече. Отпоследвал си мениджъра и го изтрил от профила си дали го сменя всички се чудят. Днес пак имаше пози зад кадър със Серай ама аз разбирам и това човека има право да види партньоство 4г не го видя с изключение на сезон едно. Серай е по жива факт но аз заедно не ги харесвам и това е. Чувствам се като феновете на Ефе след Мечтатели а тогава подкрепях Гювен.

# 371
Едва ли ще са три. Може повече да са. Всички сериали на трт вървят доста добре засега и са в 6тия си сезон . Зависи от Шнура сега това му е златната кокошка.
Ако нашите бяха си написали сценария по-друг начин нямаше да имаме тези оценки които сега имаме.

Съла единствено което не ми харесва че по-средата се отказва от сериалите си.
С ибо не знам как ще бъде.

Ако някой има спойлери да дава че не се издържа 😁😁

# 372
Аз този сериал не го виждам с успех нито канала е читав нито продукцията е УАУ.

# 373
Така е, но цифрите не лъжат. Нашите станаха като дневен сериал. Нямат вече толкова влияние в соц мрежи. Нито трейлърите в туитър не могат да хванат 1 милион гледания , нито хиляди харесания на пост. Правят пр на гърба на къвмер , но сцените са им 5 минути от 2 часа сериал. От актьорите почти никой не споделя да прави реклама, само Баръш и ево тук таме , другите йок. Пълно безумие.

# 374
Доукан пусна фрагмана хахахах сигурно се е повишил ,че е креснал ,че няколко серий е по нисък от тревата.

Общи условия

Активация на акаунт