(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 130
  • 711
  •   1
Отговори
# 480
Ще видим как ще го бъде

# 481
Серай напускала Фейза и едно видео с Доу ето и превода му
https://x.com/bettyymee1/status/2007486405069672859?s=46

Серай:Кажи колко часът е. Доу:Часът е точно три.СерайНамираме се в Шиле. Трябва и да останем вали страшно навън.Доу:И после? Серай:После... Доу:Добре сега добре че дойдохме ли? Серай:Според мен да добре ,че дойдохме замръзнахме наистина но заснехме много хубави сцени. Доу:Хубаво. Ще кажа нещо там нещо ли става? Серай:Не няма нищо.Доу:Добре ,че дойде в Шербет от боровинки ли? Серай: Добре ли съм дошла? Доукан:Добре си дошла... Друг Шербет от боровинки....Серай:Няма друг Шербет от боровинки. Доу:Така е добре научила си се. Серай:Ах Милостиви Аллах ние в момента сме в камиона където е сниман момичето от червения шал.Братко и ти прати поздрави - Здравейте! Доу и Серай:Благодарим! Серай:Добре ти си ти разбрахме. ;д

https://x.com/hadmur_x/status/2007483160507138113?s=46

# 482
любов има.  Grinning

# 483

Тука или е станала работа всячески или ние трябва да ходим на очен.

Тя затова момата се мазни на Фейза майко ле майко.🤣🤣🤣

# 484
що бе, аз виждам че може и да има нещо, нищо че доу направи скандал с името и над него. ако е щастлив така да е дълго време. личи си и на екрана, може би защото съла беше крайно неприятна до него, до епизода на сбогуването и, сега се вижда че е една идея по-спокоен.

един коментар за папараците и съла Grinning

# 485
що бе, аз виждам че може и да има нещо, нищо че доу направи скандал с името и над него. ако е щастлив така да е дълго време. личи си и на екрана, може би защото съла беше крайно неприятна до него, до епизода на сбогуването и, сега се вижда че е една идея по-спокоен.

Сефте енергията му ми хареса до Серай в това видео може би беше напрегнат от факта че е имал отношения и с нея и не знаел как ще се развие всичко.😗
Но и тя ми хареса в клипа.🫢😏
На зорлем БашФатки ще ни правят май зарекли са се…🤣🫢

Мацката която е писала коментара ми е много близка приятелка.😏🫠

# 486
явно са доста добре отношенията им Grinning

# 487
Давай чесъна и бонджуците 🤣🤣🫢

# 488
  • Дубай
Ами личи си, че Доукан е доста по-спокоен до Серай. И сцените им се получава добре. Има някаква усмивка и спокойствие на лицето му, която липсваше преди това...
Да не им са уроки.

# 489
Ами човека партньорство не е видял от сезон едно всеки ден сигурно скандали. Боже опази!

https://x.com/14lyna07/status/2007553684704768193?s=20

Баръшко от Кьойлн

# 490
Явно още е там, днес бебе мусти е на сет , значи и Ево се е върнала.

# 491
Явно още е там, днес бебе мусти е на сет , значи и Ево се е върнала.
Днес трябва да започват така викаха ама не знам. Може да се върне или да има уговорка а по късно започване.

# 492
Нали сега омерчо е зает с каква беше, детегледачка, дясна ръка, нещо друго, има задачи , ново бебе идва 😁😁 , кемалчо ще го забрави 😁

Сладурче 💙

# 493
# 494
Малко ИИ 😭

Общи условия

Активация на акаунт