Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • София, "Младост 3"
 • Мнения: 9 186
Мисля, че ще е добре да се създаде такъв форум, където осиновители и желаещи да станат ще споделят както радостите така и проблемите покрай това благородно дело, превърнало се в начин на живот за много хора!

Мисля, че в такъв форум тези хора, а и хората желаещи да осиновят ще могат пълноценно да си помагат и да споделят свободно проблемите около осиновените деца - които, всички ще признаем, са понякога доста по-различни поне в психически плант! Надявам се, че всички ще ме разберат правилно - аз не правя разлика между осиновени деца и собствени, нито пък между осиновители и кръвни роднини - в никакъв случай! Но тъй като имам познати осиновители, знам, че понякога се появяват специфични проблеми, които са характерни само за приемните семейства! Също така знам, че има доста бюрократични спънки покрай осиновяването - и много натрупан горчив опит, които би бил от полза за желаещите да станат приемно семейство!

Нека отчетем факта, че тези семейства и деца съществуват и да им дадем своя "стая" в нашия общ дом наречен "бг-мама форуми"!

# 1
 • Sofia
 • Мнения: 3 565
Пробвай в предложения за нови форуми, но май там имаше подобна анкета.

# 2
 • София, "Младост 3"
 • Мнения: 9 186
Защото мисля, че не се обръща нужното внимание на проблема - затова пускам анкетата тук!

Но ако считате, че не е важно - моля модераторите да я преместят!

Просто мисля, че този въпрос е по-важен от това какви килогми сме и какви са очите на бебетата ни... Не се обиждайте - не искам да бъда груба - просто тъй като ми се вижда НАИСТИНА важно да дадем това място за споделяне на проблеми на осиновителите хора - за това пиша ТУК - просто да чуем мнението на всички ВАС, хората, които представляват "бг-мама"!

Моля гласувайте - пък било и с НЕ!

# 3
 • Мнения: 2 979
Аз  съм ЗА
Мисля, 4е е добре темата да е пусната тук, защото много са малко хората, които влизат там(вкл. и моя милост) Embarassed  Embarassed

# 4
 • Мнения: 3 334
и аз съм ЗА-имам позната,която осинови дете и много се радвам за нея.Радвам се и за всички,който го правят.

# 5
 • The new Earth
 • Мнения: 1 941
Абсолютно съм ЗА и го написах и в другата тема.Най-близките ни приятели съвсем скоро започнаха процедури за осиновяване след 15г ходене по мъките и мечта за собствено детенце.Проблемът ми е много близък,има доста неща,които са специфични и тези хора биха могли да обменят информация  помежду си и да си бъдат полезни.
catnadeen,мисля че паралелно с тази анкета,трябва да се пусне и тема за нов такъв форум във "Предложения за нови форуми" и да започне гласуването,защото кой знае колко време ще мине,докато се съберат 100-те гласа.

# 6
 • Кори Селести
 • Мнения: 5 545
няма смисъл от анкета на две места.
анкетата трябва да е във форума с предложения.
затова забождам темата като важна, но я заключвам.
нека всички пренасочат коментарите и гласуването
тук

Общи условия

Активация на акаунт