Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 34 902
  • 733
  •   3
Отговори
# 705
  • София, България
Искам да изразя голямото си разочарование от така наречените стрийминг платформи, ми то няма нищо! Реших да направя абонамент за Нетфликс и имах парола за sky showtime та влязох и ги разцъках. Ми то каквото потърсих все го нямаше, залага се само на нови филми и сериали. Бях почнала да гледам The Nanny , няма я, Старгейт няма, Стар Трек има нещо минимално в шоутайм, от старите просто тествах Supernatural, Приятели, Charmed, Buffy, Dr Queen, нищичко.
Ега ти услугата , ега ти чудото. Добре, ясно ми е, че никой почти вече не гледа стари сериали, но надали са и толкова скъпи да се поддържат. Насочвам се към Стремио и пиратите.

# 706
  • UK
The Nanny го няма в нито една платформа, даже не може и да се купи.
 Приятели съвсем скоро, около Коледа го свалила от Нетфликс, сигурно ще се появи по някоя от другите.
 По старите обикновено могат да се закупят от Амазон.

# 707
  • София
Мона Лиза, Старгейт го има в Прайма на Амазон, ама май допълнително се плаща и е без субтитри.
Supernatural и Приятели ги има в НБО.
The Nanny май го въртят по каналите на Стар - мисля Старлайф, събота и неделя съм го засичала.
Другите не съм ги търсила.
С две думи трябва да се абонираме за най-различни платформи, някои от които не благоволяват и да качват бг субтитри Sad

# 708
  • ВАРНА
Лошото но HBO max,е че внезапно спират стриймването на някой сериал.Така резнаха,докато гледах Спешно отделение и Западното крило.Наложи се от Замунда да тегля и доглеждам.Уж са обявили филми за разпространение на платформата,но ги няма.

# 709
  • Sofia
Моите за тази година:
Pluribis
Your friends and neighbors
Untamed
The beast in me

# 710
Лошото но HBO max,е че внезапно спират стриймването на някой сериал.Така резнаха,докато гледах Спешно отделение и Западното крило.Наложи се от Замунда да тегля и доглеждам.Уж са обявили филми за разпространение на платформата,но ги няма.

Изглежда плащат за определено време за някои сериали (извън техните). Аз успях да изгледам Спешното преди да го свалят, но.... късмет.

# 711
  • София, България
Ако трябва да бъда честна на мъжа ми Нетфликс му хареса, но той гледа нови кримки и трилъри, за него има много.
В интерес на истината се изненадах много, че Sex and the city го имаше в Нетфликс.
Бох гледала и Спешно отделение, бях малка като го даваха, помня каква мания беше, много харесвах доктор Картър, Кери Уивър и онзи с голата глава и очилцата.

# 712
  • Sofia
И на мен ми харесва Нетфликс, защото предлагат доста европейски сериали.
Като гледам предлагат и немалко азиатски.
Това си е разнообразие от американските екшъни.

# 713
  • Бургас
Къде мога да изтегля или гледам Fallout?

# 714
  • Sofia
Къде мога да изтегля или гледам Fallout?

Fallout го има в Prime Video.

# 715
  • Бургас
А има ли български превод?

# 716
Кой е този “Поаро”, за който споменавате? С Дейвид Съшей?

# 717
  • UK
Fallout няма бг субтитри в Амазон. Днес излиза последния епизод. След малко сядам да го гледам, но нещо хич не ме кефи този сезон. 8 епизода, а нищо по-различно от първи сезон.

# 718
  • София
Бегели,
Ти докъде си стигнал със сезон 2 на Fallout или тепърва ще го гледаш?
Пиши ми на лично, дай ми имейл и ще ти изпратя всички епизоди с превод на Бг с директни линкове за сваляне. За всички епизоди, които ти трябват.

# 719
  • SA
Моите любими сериали за 2025г:
Landman (1 сезон приключи през януари)
It: Welcome to Derry
Pluribis
Dexter: Resurrection
The Pitt

Общи условия

Активация на акаунт