Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 746
  • 475
  •   1
Отговори
# 90
  • Вестерос
Mного, много тъпо!!

# 91
  • София
Аз не издържах и се свързах още сега, но казаха, че нямат информация.
Явно ще трябва да мине известно време.
А и сделката не е минала, не е оторизирана. Има много критики и брожения, може и да не я допуснат регулаторите. Ще видим.

Казаха ми само, че зимната олимпиадата остава в HBO Max, както и че Рицарят на седемте кралства ще стартира на 19 януари там, НО

Най-важното е, че нямат информация...

# 92
Е на този ранен етап аз не мисля, че някой освен шефовете знае какви са плановете и какво ще се случва. Иначе не мисля, че ще махат нещо, което си го има вече, като продукции и превод. Вече на новите сериали дали ще им правят превод е интересно.

# 93
Аз пък хич не ги разбирам тия компании, кой се купува, какво се прави, какви ще са последствията.
Едва ли са единствената.
Кой е лошия, кой добрия? Нищо не разбирам:joy:

# 94
Епик драма излъчват втори сезон на Убийство в малък град в четвъртък вечер, а през уикенда повтарят епизодите един след друг.
А иначе аз свалях епизодите, както и тези на Мърдок, от Замунда.

Нетфликс направиха добра адаптация на Уан пика, може би са си взели поука. Ще видим втори сезон през март.

# 95
Оф, последните 3 серии на Института спокойно можеха да ги съберат в 1 и половина. Пълна тъпня, че и артистите рязко започнаха да изграят супер слабо. Не, че преди това щяха да вземат Оскари, де...
Уважавам това, че следват почти дословно книгата, но все пак това е книга. Кинг може да е велик разказвач на хартия, но не пише сценарии, така че поне малко по-адекватна адаптация на никого няма да навреди.
Иначе хлапетата играят страхотно, евала им!
Пък че и красиви!

Уендсдей едвам-едвам я гледам и нея. Първи сезон ми хареса повече. Ще изгледам и втори, ама защо така нещо не ми окей, още нямам отговор.

Много искам да гледам сезон 2 на Убийство в малък град, но чакам в бананите да излезе с бг дублаж. Дано дочакам.

Иначе започнах Nobody Wants This. Типична американска сапунка, но ще го изгледам.

Преполових сезон 5 на ВИП: Висок Интелектуален Потенциал. Или съм пропуснала един сезон, или съм забравила какво всъщност става в последния, защото определено не очаквах това развитие от серия 1. Но определено помня, че много харесвах Морган, а сега са я направили тотално нетърпима. Истината е, че сериала вече не ми е интересен, но тъй като и него гледам с дублаж идеално се вписва да тренирам, докато върви, така че ще го избутам до края.

Споделете моля, ако знаете леко и приятно сериалче с дублаж при бананите. Пускам ги да ми бръмчат докато работя. Убийство в рая и Отвът рая си минаха по реда.

# 96
Е на този ранен етап аз не мисля, че някой освен шефовете знае какви са плановете и какво ще се случва. Иначе не мисля, че ще махат нещо, което си го има вече, като продукции и превод. Вече на новите сериали дали ще им правят превод е интересно.
НВО редовно свалят от платформата филми/ сериали, на които им е изтекъл лиценза към тях. За съжаление може и да махнат много филми....

# 97
Miss Scarlet and the Duke 6 колкото повече сезони правят, толкова случаите стават все по-безинтересни. Май и тук са в криза за идеи.

# 98
Аз затова спрях да го гледам - случаите в този сериал не са предизвикателство - не знам какво изобщо има за разрешаване, само гледам как персонажите се мотаят и общуват помежду си.

По Никулден попаднах на стари епизоди на Убийства в рая по тв и бяха заплетени и интересни (позабравила съм първите сезони), прииска ми се да гледам тези сезони отново.

# 99
Кога ще излезе и 7ми епизод на Welcome to Derry?

# 100
  • UK
При мен в понеделник излизат новите епизоди.

# 101
  • Berlin
По принцип в неделя, но и при мен нямаше вчера, чакам и аз. Значи много се хванах аз на предния епизод (5ти), че Мати е жив (явно много съм се надявала подсъзнателно).😀 Сега пък съм в чуденка за Пениуайз.

# 102
Има го 7-ми епизод още от сутринта по бг торентите, довечера ще го гледам.

# 103
Почвам  2-ри сезон на австралийската кримка Black Snow, хареса ми 1-ви (разследващият детектив играе Травис Фимел, ака Рагнар Лодброк Kissing Heart ).
Чакам  да излезе последния 8-ми еп. на  Down Cemetery Road, за да го завърша. Следя и Pluribus. На Welcome to Derry му се чудя Rolling Eyes

# 104
Излязоха номинациите за Златни глобуси - при сериалите са Pluribus, Slow horses, The Pitt, Severance, Дипломатът и Белият лотус.
На този Плурибус не му ли е рано за номинации?

Скрит текст:
Бела Рамзи що е в категория жени - нарушават й правата...

https://goldenglobes.com/nominations/2026

Общи условия

Активация на акаунт