Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 728
  • 475
  •   1
Отговори
# 75
За епизод 6 на Дери.
Скрит текст:
Ще има ескалация със сигурност маскираните не дойдоха да си приказват.Предполагам Холоран ще падне жертва,но бащата и момичето ще оцелеят.В понеделник ще разберем 🤪.

# 76
Скрит текст:
Дик Халоран би трябвало да оцелее. Нали той се появява в Сиянието....ако не бъркам персонажа.

# 77
Мърдок има коледен епизод - ок е, не е лош. Преди са имали много по-тържествени празнични епизоди. Този беше горе-долу забавен, но нищо особено.
Скрит текст:
Участва и Джордан - момичето на Рут и Хенри; в един стар епизод, който хванах по телевизията, Джордан търчеше, маскирана като каубой (или нещо подобно, не помня) и Уилям попита "Джордан винаги ли е толкова див?" - което е странно, предвид, че е момиче. Помислих си да не са сменили пола, но явно е грешка на нашите преводачи.

Гледах и финала на Убийство в малък град - нищо особено, предишният беше по-запомнящ се.
Скрит текст:
Касандра защо реагира така - след като вече от 6 месеца са заедно и се разбират, това са хора по над 40 години, би трябвало да е лесно да решат какво ще правят в бъдеще. Едва ли някой от двамата е останал с впечатлението, че връзката им е само за забавление...

# 78
Аз днес догледах Татуировчикът на Аушвиц , доста силен сериал , много добра актьорска игра Харви Кайтел беше просто брилянтен . До сега си мислих че след Списъкът на Шиндлер няма да мога да гледам толкова добър филм за Втората световна и който толкова да ме докосне емоционално , но и този сериал го направи . Бях му дала оценка 9 / 10 . Но сега ще вдигна на 11 / 10 . Много добър сериал . Днес гледах шести епизод на Дери и честно казано леко ми беше муден до средата . Но краят беше топ обаче . Може би след Татуировчикът на Аушвиц и силните епизоди , Дери ми дойде една идея леко по муден .

# 79
  • Вестерос
Ама, Рицарят кога излезе първи сезон, че ще подновяват и за втори?
Не е, просто подновяват, както и за други

# 80
Spartacus: House of Ashur
L'altro ispettore
Sandokan

# 81
Нов сериал за Сандокан ли има?

# 82
Да, с Джан Яман и Ед Уестуик.

# 83
Благодаря за информацията, и аз ще го гледам в бъдеше.
Решила съм до Коледа да гледам повече филми (такива, които съм си набелязала от преди, но така и не съм гледала) - в момента съм на тази вълна.
Освен това съм до средата на Историята на Минлан (гледам го за втори път), но не мисля, че ще успея да го приключа до НГ.
Така че тези неща в момента ми заемат времето за сериали.

# 84
Джан Яман ми е познат от турските сериали. Не знаех, че участва в англоезични продукции, при това в главната роля.

# 85
Не съм гледала нищо с него, но съм го чувала покрай истерията около "сексапила" му. Знам, че ходеше с една италианска водеща и още тогава снимаше в Италия. Сандокан също е сниман там.

# 86
  • София
Мърдок има коледен епизод - ок е, не е лош. Преди са имали много по-тържествени празнични епизоди. Този беше горе-долу забавен, но нищо особено.
Скрит текст:
Участва и Джордан - момичето на Рут и Хенри; в един стар епизод, който хванах по телевизията, Джордан търчеше, маскирана като каубой (или нещо подобно, не помня) и Уилям попита "Джордан винаги ли е толкова див?" - което е странно, предвид, че е момиче. Помислих си да не са сменили пола, но явно е грешка на нашите преводачи.

Гледах и финала на Убийство в малък град - нищо особено, предишният беше по-запомнящ се.
Скрит текст:
Касандра защо реагира така - след като вече от 6 месеца са заедно и се разбират, това са хора по над 40 години, би трябвало да е лесно да решат какво ще правят в бъдеще. Едва ли някой от двамата е останал с впечатлението, че връзката им е само за забавление...
А къде ги гледате ако не по телевизията (епик драма)? Питам, защото по телевизията не мога да им хвана края, а харесвам и двата сериала.

# 87
  • София
Сигурно вече всички сте разбрали за трагичната новина от шоубизнеса.
Нетфликс са купили Уорнър Брадърс Дискавъри за $72 млрд. Нова рекордна сделка за Холивуд!
Аз (и не само) съм в ШОК. Но да, това са последиците от катастрофалната политика на Уорнър най-вече с Вселената на DC. Надълго и нашироко съм обяснявал това в специализираните тук теми.
Жалко, че HBO MAX не успяха да дочакат старта на сериала за Хари Потър.
Дано Нетфликс не унищожат всичко, защото са доказана УОК и мордорска компания, която не се посвени да унищожи Вещерът например.

И сега цялата Вселена на Вестерос и Есос (Игра на тронове и спинофи) + DC вселената + Хари Потър и още десетки, десетки мега класики на HBO (до утре няма да смогна да ги изброявам) стават собственост на Нетфликс?! 😮

Аз съм един от първите абонати на Бг версията на HBO, която е супер удобна и лесна и в нея има всичко и то преведено (т.е. уважават пазара ни).

Какво ще стане с нашето HBO Max?
Какво ще стане с каталога от сериали и филми там???

В понеделник мисля да се свържа с някой от поддръжката на компанията и да попитам, ако изобщо е компетентен да даде отговор.

# 88
И те не знаят най-вероятно,но да четох и аз за сделката за съжаление че е финализирана.Ще развалят и комерсиализират всичко за съжаление.Ще махнат и българският превод,което е голям минус за нас,но хората си гледат интереса не ги интересуваме като потребители.

# 89
  • Бургас
Диаволо и аз това се запитах, моля те ако говориш пиши .
Сега в НВО си има превод а в нетфликс няма дано не махнат превода, аз имам годишен абонамент.

Общи условия

Активация на акаунт