Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 321
  • 467
  •   1
Отговори
# 60
Аз се загледах в Татуировчикът на Аушвиц . Брутално добър сериал . Не знам как не съм го гледала миналата година , но много ми хареса . За сега му давам едни 9 / 10 утре ще догледам останалите четири епизода.

# 61
  • Варна
Ех, слагайте линк от iMDb, моля,

# 62
  • Вестерос
НОВИ
Good cop/bad cop
The Iris affair
The death of Bunny Munro
Mistletoe Murders има два сезона
The Waterfront

ПОДНОВЕНИ

House of the Dragon за 4ти сезон
 A Knight of the Seven Kingdoms за втори
All Creatures Great and Small  за 7ми и 8ми
Twisted Metal
Task

# 63
  • София
Ама, Рицарят кога излезе първи сезон, че ще подновяват и за втори?

# 64
Ами то не пречи да си почнат работа по 2-ри сезон още преди да е започнало излъчването на 1-ви. А и то 1-ви сезон само 6 серии ще е.

# 65
Комедийният сериал "Първият брак на Джорджи и Менди". Свързан с "Младия Шелдън". Типични семейни истории,спорове,цупене,радости... Повечето шеги им се получават,но далеч не винаги. Тегава тема.

# 66
  • София
Ами то не пречи да си почнат работа по 2-ри сезон още преди да е започнало излъчването на 1-ви. А и то 1-ви сезон само 6 серии ще е.

Успокоих се. Мислех, че съм го изпуснала.Laughing

# 67
Комедийният сериал "Първият брак на Джорджи и Менди". Свързан с "Младия Шелдън". Типични семейни истории,спорове,цупене,радости... Повечето шеги им се получават,но далеч не винаги. Тегава тема.

Аз го изгледах с голям кеф. Да, не е нищо ново, но прпсто ми харесват артистите и.ми е лек и ненатрапчив.
Дано има още сезони.

# 68
  • Варна
Успях да  приключа С2 на ,,Murder in a Small Town"   https://www.imdb.com/title/tt12408718/
Хареса ми, че един случай се разнищва в един епизод, че довършиха няколко от С1, че  не е натоварващ.
 Гледах и ,,C Danchi / Housing Complex C"   https://www.imdb.com/title/tt21826010/
Само защото е кратък, иначе не съм по анимета, но някак си ми хареса, не очаквах такъв край.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 16:02 от Пеева

# 69
Излязъл е финалът на сезона ли, трябва да потърся - забравих го...

# 70
The Beast in me за мен въобще не беше предвидим.

Здравейте.
Има ли някъде бг субтитри за този филм.
Искам и да попитам откъде теглите субтитри за по-новите филми на Нетфликс?

# 71
  • Bayern
The Beast in me за мен въобще не беше предвидим.

Здравейте.
Има ли някъде бг субтитри за този филм.
Искам и да попитам откъде теглите субтитри за по-новите филми на Нетфликс?
Аз гледам от тук, погледнах бг суб синхронизирани са , ако не те притесняват рекламите или имаш разширение, което ги блокира , спокойно може да гледаш през този сайт
https://xpwatch-v2.pages.dev/tv/250504

# 72
Оф, заради такъв  край като на еп. 6 на Дери не обичам да гледам епизодите един по един....Ако някой знае как ще се развие в еп.7 ситуацията, с която завърши еп.6, да даде някой спойлер на лични....

# 73
Еми в предвид че Пениуайз е жив в няколко последващи филма излезли преди 7-8 години няма какво толкова да му мислиш какъв ще е края 🤗.
Уникален Кинг,помагал е със сценария гаранция.Много добре измислена предистория,щерката е един път,пълно куку 🤣.

# 74
Нямам предвид Пениуайз, а

Спойлер за 6 еп.

Скрит текст:
...това, че пристигнаха коли в клуба на чернокожите с намерение за кръв. Дали се разминава или убиват някого...? Предвид кой сериал гледаме, сигурно ще има кръв...

Като гледам цял сезон наведнъж, поне мога да си пусна следващ епизод и да разбера развръзката.

Общи условия

Активация на акаунт