Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 301
  • 467
  •   3
Отговори
# 45
  • UK
Аз имам предвид оригиналния филм "То".

# 46
  • Варна
Изгледах новия (9-ти) епизод на Убийство в малък град - според мен, сериалът върви на зле -
Скрит текст:
първо - никаква реакция на това, че Сид е в болница, така както я карат може просто да се направят, че той не съществува и да го отпишат.
Лесбийската история е тъпа и досадна - не мога да повярвам, че замениха симпатичните полицаи от първи сезон и Сид за тези боклуци!
Скрит текст:
Касандра има сталкър. Предполагам, че той ще е следващият убит, но ще видим.
Звучи зле. Ще го гледам като излезе целия сезон по епик драма. То и без това не е кой знае какво сериалче и  съвсем ще го съсипят.

# 47
  • Вестерос
Някой изгледа ли Стрейнджър тингс вече?

# 48
Мисля, че втори сезон вече се излъчва, но само четвъртък вечер.

# 49
Пуснах първи епизод, ама някак не върви, още повече след The Beast in Me и Welcome to Derry...

# 50
Я кажете, много ли е страшен “Welcome to Derry”. (Не съм гледала “То”). С кървища, агресия и психо работи нямам проблеми, но с изскачащи неща на екрана хич не ме бива.

На мен не ми е никак страшен все още. И вече толкова маскирано ги показват тези уж страшни неща, че и едва ли ще ми стане.
Но сериала ми е 10 от 10 засега.

# 51
Дайте отзиви за българският сериал Дяволското гърло.

# 52
  • Варна
 На мен ми бе интересен. Ама май само С1...

# 53
В момента дават втори сезон на Убийство в малък град, по Епик драма.

# 54
Мислех да изчакам целия сезон,но постоянно се обсъжда около мен и го изгледах за два дена.Страхотен е,много ми беше интересна предисторията на Пениуайз.
Тази година е много силна на Кинг два страхотни филма и два страхотни сериала.
Чакам си утре и новия епизод на Кмета на Кингстаун,много по добър е този сезон от предните два.

# 55
  • Sofia
Чакайки и останалите епизоди на "Welcome to Derry", започнах кримката  "Ярка река"  с Аманда Сейфрид.
Скрит текст:
[Тежка семеѝна и социална драма за зависимости, корупция, добри и лиши ченгета и т.н, но ми харесва.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 19:46 от Lady Royal

# 56
Мислех да изчакам целия сезон,но постоянно се обсъжда около мен и го изгледах за два дена.Страхотен е,много ми беше интересна предисторията на Пениуайз.
Тази година е много силна на Кинг два страхотни филма и два страхотни сериала.
Чакам си утре и новия епизод на Кмета на Кингстаун,много по добър е този сезон от предните два.
Това казах и аз . Тази година е точно годината на Стивън Кинг . И двата сериала както се каза са топ , така и филмът който скоро мисля отново да гледам .

# 57
На мен и Бягащият човек ми хареса новата екранизация,въпреки лошите отзиви.Но да и двата сериала са страхотни-"Институтът" и "Добре дошли в Дери".

# 58
Гледах тези дни The Rise of Raven - историята на Януш Хуняди.
Сериалът е добре заснет, акьорите ги бива, декорите са супер и историята е увлекателна.
Обаче като за исторически сериал много се отклоняват от истинската история, някои неща са им тотално грешни и абсурдни и това дразни.

# 59
Загледах се в Индустрия по НВО-оказа се голяма находка,доста брутален обаче.
https://www.google.com/search?q=industry+series&ie=UTF-8&oe=UTF- … PnMPHqQg_58&ebo=0

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 09:47 от Calabria

Общи условия

Активация на акаунт