Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 321
  • 467
  •   1
Отговори
# 30
  • Вестерос
Тъкмо и аз видях новината в Нетфликс. Чудех се, че хич не съм я познала в края, но те не дават лице тогава.Sweat Smile Иначе сезонът ми хареса като цяло, имаше доооста неща. Хареса ми, че обясниха защо Гомес няма странни умения, не знам дали по принцип това се знае или тук са го измислили за историята, същото и за Нещо. Песента на Лейди Гага също много ми хареса.
Ева Грийн ще е леля Офелия на Уенсдей 😱🎉🎉 много я харесвам 😍
....

Гледаме сега Вещерът, не е зле. Много добре са го гримирали Лиъм Х., харесва ми, но все едно гледам едно умалено копие на Хенри К., определено се усеща разликата в размера.Satisfied

Преди това приключих със "Zoey's Extraordinary Playlist", 2020, 2 сезона, скоро май го ни го пуснаха Нетфликс. Ми много ми хареса, мюзикъл, но песните са ок или ги прескачам, ако не ми се слуша. Зоуи, след един ЯМР, получава дарбата да чува емоциите на хората (те изпяват чувствата си пред нея) и тя се опитва да им помогне по някакъв начин, също има любовна драма, лек, но и сериозен на моменти, приятен сериал. А, да, със Skylar Astin, от Pitch Perfect и Питър Галахър в 1ви сезон. Simple Smile
Mного повече ми хареса Уенсдей втори сезон от първи.
Вещерът ще го гледам около Коледа някъде, че искам първо Stranger things да изгледам. Те май е Емилито скоро ще пускат.
Третият го заглеждам от много време и все не се наканвам, но си го слагам в списъка.

# 31
Амиииии........не е комедия. Има си страхотии и гадости. За мен лично е на ниво като новия То. Същия екип го снима.
На мен ми харесва да си кажа честно повече и от " Институтът " който също доста ми хареса . Особено последните два епизода ( пети и шести ) бяха топ . Изпищях от кеф когато Пениуайз най накрая се появи . Играта на актьорите е повече от добра , особенно тази на децата . За мен сериала за сега твърдо ми е 10 /10 .

# 32
М да, и на мен много ми харесва. Повече от Институтът определено....
Даже мисля, като излязат всички епизоди, да го изгледам отново целия сезон.
А интрото е топ!   https://youtu.be/9SF-7fpj2F8

# 33
  • Варна
Ехаа!  В първите секунди помислих, че е някаква реклама и чакам ,,пропусни", за да видя интрото...Още малко ще изчакам, да се понатрупат епизоди и го ,,мятам".
 Сега съм  на ,,Bored to Death "-пропуснала съм го, доста приятен сериал, благодаря на borosbg!

# 34
Ехаа!  В първите секунди помислих, че е някаква реклама и чакам ,,пропусни", за да видя интрото...Още малко ще изчакам, да се понатрупат епизоди и го ,,мятам".
 Сега съм  на ,,Bored to Death "-пропуснала съм го, доста приятен сериал, благодаря на borosbg!
Интрото е топ . Сериал който определено е правен с желание и труд и си личи . Аз ще гледам епизодите и така , след време със сигурност ще го повторя отново.

# 35
Не знам кой го е измислил точно това интро, но направо е топ! Въпреки прекрасната детска песен, изпълнена чудесно, в която  се  пее за усмивка и панделка.....направо ме побиват тръпки.

ПС: Жасмина, изпревари ме.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 11:46 от Soul Free

# 36
Не знам кой е измислил интрото . Но шапка му свалям . Харесава ми как е съчетано с детската песен от която тръпки ме побиват и мен когато я чуя . В пети епизод също така ми хареса пред историята как се е появил Пениуайз, защото във филмите не се споменава много. Обожавам и Сиянието, и се радвам че са включили герой от книгата и от филма . Нямам забележка никаква за сега по сериала . Надявам се последните епизоди да не ги развалят .

# 37
  • SA
Много ми харесва и на мен новия сериал "IT: Welcome to Derry". Страхотни са децата - актьори, а атмосферата в епизодите е завладяваща. Не съм гледала новите филми от 17 и 19г. и ще поправя тази грешка скоро.

# 38
Аз вече съм готова с мойте топ три сериала за тази година . На първо място ми е То - Добре Дошли в Дери . На Второ ми е - Институтът.  На Трето ми е - Уенсдей . Обожавам Стивън Кинг и нямаше как да не сложа на първо място с тези два сериала . От доста време чакам топ екранизации по негови книги , и тези надминаха очакванията ми . Тази година според мен е годината на Стивън Кинг като започнеш наистина от Институтът след това през Дългата разходка  , и стигнеш до То Добре дошли в Дери.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 13:29 от Жасмина 94

# 39
  • Sofia
До 5-ти епизод съм на сериала "IT: Welcome to Derry", и за сега е много добър. Кингова си е атмосферата, но това е и сюжетната линия. Кастът  е топ, децата играят страхотно.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 20:12 от Lady Royal

# 40
Изгледах новия (9-ти) епизод на Убийство в малък град - според мен, сериалът върви на зле -
Скрит текст:
първо - никаква реакция на това, че Сид е в болница, така както я карат може просто да се направят, че той не съществува и да го отпишат.
Лесбийската история е тъпа и досадна - не мога да повярвам, че замениха симпатичните полицаи от първи сезон и Сид за тези боклуци!
Скрит текст:
Касандра има сталкър. Предполагам, че той ще е следващият убит, но ще видим.

# 41
  • Berlin
Ст. Кинг участва ли в писането на сериала или историите за изцяло измислени от други? Трябва да видя при нас дали го има някъде, сигурно ще е платен допълнително.

# 42
Това изписват след интрото:

А за Кинг това изписват:

# 43
  • UK
На мен "IT: Welcome to Derry" ми е страшен и гнусен, гледам го с полу затворени очи. Обаче е топ, децата са супер актьори историята ми е интересна,  не съм гледала оригинала. Само едно продължение от преди няколко години.
  Down Cemetry Road, малко ми доскуча. А  The last frontier, както някой по назад спомена е супер измишльотина, само един епизод изгледах.
 ББС пуснаха сезон 2 на Return to paradise, още не съм го гледала, не съм фен на детективката. Но скоро ще пуснат коледните епизоди на Death in paradise и Beyond Paradise, тях ги чакам с нетърпение.
  Снощи започнах Stranger things

# 44
  • Berlin
Намерих си го аз и го започнах снощи. Защо мислех, че всички епизоди са различни, а то ми се струва една история. То няма оригинал на този сериал.
М/увременно гледам и House of Guiness, тук пък си мислех, че е от серията страшни Къщи, а то не било точно така.

Общи условия

Активация на акаунт