Иначе сезонът ми хареса като цяло, имаше доооста неща. Хареса ми, че обясниха защо Гомес няма странни умения, не знам дали по принцип това се знае или тук са го измислили за историята, същото и за Нещо. Песента на Лейди Гага също много ми хареса.....
Гледаме сега Вещерът, не е зле. Много добре са го гримирали Лиъм Х., харесва ми, но все едно гледам едно умалено копие на Хенри К., определено се усеща разликата в размера.

Преди това приключих със "Zoey's Extraordinary Playlist", 2020, 2 сезона, скоро май го ни го пуснаха Нетфликс. Ми много ми хареса, мюзикъл, но песните са ок или ги прескачам, ако не ми се слуша. Зоуи, след един ЯМР, получава дарбата да чува емоциите на хората (те изпяват чувствата си пред нея) и тя се опитва да им помогне по някакъв начин, също има любовна драма, лек, но и сериозен на моменти, приятен сериал. А, да, със Skylar Astin, от Pitch Perfect и Питър Галахър в 1ви сезон.

Вещерът ще го гледам около Коледа някъде, че искам първо Stranger things да изгледам. Те май е Емилито скоро ще пускат.
Третият го заглеждам от много време и все не се наканвам, но си го слагам в списъка.