Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 23 301
  • 467
  •   3
Отговори
# 15
Тази вечер започвам Доктор Ча - споменах, че съм гледала донякъде Бахар, очаквам да е нещо подобно, но по-добро.
Искрено се надявам, че корейците не са включили в сериала свръхнереалистична история, като това човек с две последователни трансплантации на черен дроб да работи в спешно отделение.

# 16
Изгледах 2-3 серии от новият сезон на A Man on the Inside, ами струва ми се леко по-забавен от първият сезон, а и вече не е само с пенсии.
Ако сте фенове на този тип сериали и Тед Дансън, то ще ви препоръчам един сериал от 2009-та година, който много ми харесваше навремето - Bored to Death

# 17
И аз съм на вълна A Man on the Inside. Любопитен факт: любимата му в сезона е спътница на Тед Дансън и в живота.

В неделя догледах втория сезон на Bad Sisters. Бях го зарязала два епизода преди края. Макар че харесвам героините, не искам да го продължават, би било съвсем изсмукано от пръсти.

Down Cemetery Road е хаотична боза. Героинята на Ема Томпсън е подобие на Джаксън Лам, но никой не може да бъде съвсем като него.

Пуснах The Last Frontier, но не довърших и първи епизод, много нафантазирано ми се стори.

Забила съм много и не мога да измисля какво ми се гледа.

# 18
  • Варна
Днес ще догледам С3 на ,,Tulsa King"   https://www.imdb.com/title/tt16358384/
Харесва ми.  Замислих се, дано са живи и здрави актьорите, че без тях и най- добрия сценарий, и най- талантливия режисьор няма да успее да ми задържи вниманието.
Ау, еп.9 започна с приятна изненада - С.Л.Джаксън!
Кулминацита -възпламеняваща!!
Според мен достоен завършек и не би трябвало да има С4.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 17:20 от Пеева

# 19
  • Вестерос
Ева Грийн ще е леля Офелия на Уенсдей 😱🎉🎉 много я харесвам 😍

Почнах и аз The beast in me.

# 20
На Клеър Дейнс нещо не и утива тъмната коса, блонди е много по-симпатична.
С Матю Рийс се очертават страхотен тандем.
Обаче пак ще недоволствам от Нетфликс...в ерата на AI да не превеждат на български е обида.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 10:55 от borosbg

# 21
  • Berlin
Тъкмо и аз видях новината в Нетфликс. Чудех се, че хич не съм я познала в края, но те не дават лице тогава.Sweat Smile Иначе сезонът ми хареса като цяло, имаше доооста неща. Хареса ми, че обясниха защо Гомес няма странни умения, не знам дали по принцип това се знае или тук са го измислили за историята, същото и за Нещо. Песента на Лейди Гага също много ми хареса.
Ева Грийн ще е леля Офелия на Уенсдей 😱🎉🎉 много я харесвам 😍
....

Гледаме сега Вещерът, не е зле. Много добре са го гримирали Лиъм Х., харесва ми, но все едно гледам едно умалено копие на Хенри К., определено се усеща разликата в размера.Satisfied

Преди това приключих със "Zoey's Extraordinary Playlist", 2020, 2 сезона, скоро май го ни го пуснаха Нетфликс. Ми много ми хареса, мюзикъл, но песните са ок или ги прескачам, ако не ми се слуша. Зоуи, след един ЯМР, получава дарбата да чува емоциите на хората (те изпяват чувствата си пред нея) и тя се опитва да им помогне по някакъв начин, също има любовна драма, лек, но и сериозен на моменти, приятен сериал. А, да, със Skylar Astin, от Pitch Perfect и Питър Галахър в 1ви сезон. Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 13:59 от abs

# 22
Започнах High Potential, първите епизоди много ми харесаха. После открих първообраза HPI: Haut potentiel intellectuel и яко се зарибих. Ами френският оригинал е много нива отгоре. Американската версия доста скучна и постна ми идва вече.

# 23
Започнах High Potential, първите епизоди много ми харесаха. После открих първообраза HPI: Haut potentiel intellectuel и яко се зарибих. Ами френският оригинал е много нива отгоре. Американската версия доста скучна и постна ми идва вече.
Френският сериал ми е любим! Търся даже подобни сериалчета, но рядко има хем комични, хем криминални.

# 24
После открих първообраза HPI: Haut potentiel intellectuel и яко се зарибих. Ами френският оригинал е много нива отгоре. Американската версия доста скучна и постна ми идва вече.

Това нещо намира ли се с оригинален говор и български субтитри. Че намирам само с БГ дублаж, което и да ми платят, няма да го гледам с такъв.

# 25
Астрид и Рафаел, Мадмоазел Холмс, Изкуството на престъплението са подобен тип френски крими сериали с комичен елемент, но HPI сякаш е най-добрият.

# 26
За съжаление аз го гледах с бг аудио, понеже само така беше наличен. Въпреки това, ужасно ми хареса! Преводът е добър!
Другите сериалчета съм гледала също, но не ми харесват толкова, а Астрид и Рафаел ме натоварва даже.

# 27
И аз съм на същото мнение. Одри Фльоро е невероятна в образа на Морган Алваро, колегите и също.

# 28
Я кажете, много ли е страшен “Welcome to Derry”. (Не съм гледала “То”). С кървища, агресия и психо работи нямам проблеми, но с изскачащи неща на екрана хич не ме бива.

# 29
Амиииии........не е комедия. Има си страхотии и гадости. За мен лично е на ниво като новия То. Същият екип го снима.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 11:24 от Soul Free

Общи условия

Активация на акаунт