Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 49

• 31 732
  • 639
  •   1
Отговори
# 630
Zamunda . ch работи, макар че the pitt още не са го качили там

the pitt го има в Замунда.se, преди малко проверих.

Интересно ми е тези сайтове, които стриймват, те как са си оправили авторските права?

Иначе от вас разбрах за Mr. Mercedes по Ст. Кинг и вече трети ден се опитвам да го гледам, но заспивам и едва докретах до началото на втора серия.
Но ми харесва. Още не мога да се изкажа за самия филм, но ми харесва как е заснет. Гледам го и все едно чета книгите му. Не съм чела трилогията, която е вдъхновила сериала, но просто редовете ми изникват в съзнанието как Кинг описва сцените. Всеки детайл, музика, шум, обръщане, емоция, реакция, всичко!

# 631
Къде го гледате и със бг субтитри ли ?
Zamunda . ch работи, макар че the pitt още не са го качили там

the pitt го има в Замунда.se, преди малко проверих.

Интересно ми е тези сайтове, които стриймват, те как са си оправили авторските права?

Иначе от вас разбрах за Mr. Mercedes по Ст. Кинг и вече трети ден се опитвам да го гледам, но заспивам и едва докретах до началото на втора серия.
Но ми харесва. Още не мога да се изкажа за самия филм, но ми харесва как е заснет. Гледам го и все едно чета книгите му. Не съм чела трилогията, която е вдъхновила сериала, но просто редовете ми изникват в съзнанието как Кинг описва сцените. Всеки детайл, музика, шум, обръщане, емоция, реакция, всичко!

# 632
Аз започнах All her fault ,майката хич не я харесвам но историята е много тежка.На трети епизод съм,сигурна съм че всичко ще е навързано и със смисъл и детето не е случайно отвлечено заради външността си само.

# 633
  • София
Лещичка, и аз гледам този сериал, но не намирам 8 еп. с бг.суб. Пишете, ако го намерите.

# 634
  • Mediterraneo
Running Point започнахме от скука снощи, той пък се оказа лек, неангажиращ и много забавен. Преполовихме го набързо.
Black rabbit свършихме. Странен сериал, но ми хареса. Не харесвам тези тъмни филтри, с които снимат, все едно мрачно и потискащо. Но интригата е добра. Всички герои са хвани единия и удари другия, как нямаше един позитивен образ, всички отявлени тъпаци, всеки по себе си.
Утре смятам да гледам новия сезон на Бриджертън!

# 635
Аз го гледам на платформата на Showtime,но сега погледнах в две платформи за субтитри си има бг субс за всички епизоди.
Скрит текст:
Явка.нет
Опенсубтитлес.орг на латиница

# 636
Снощи реших да сваля и да гледам Ponies (понита) с Емилия Кларк.

Една идея леко несериозно ми се струва за такава тематика, но пък за разпускащо сериалче бива.

Понита - от съкращението на английски Person of non Interest (PONI) - разказва за две вдовици, чиито мъже са убити в СССР и те се връщат в посолството в Москва като агенти на ЦРУ. Идеята е че като секретарки КГБ няма да им обръща внимание и ще са лица към които няма интерес.

Има доста нелепи и нереално ситуации, но пък както казах ми е забавно и приятно да го гледам.

Още не мога да свикна да гледам Емилия Кларк с тъмна коса.

# 637
  • Bayern
Лещичка, и аз гледам този сериал, но не намирам 8 еп. с бг.суб. Пишете, ако го намерите.
Тук с бг суб.
https://filmizip.com/seriali/19902-all-her-fault.html

# 638
Иска логване и не дава възможност за нова регистрация ..

Отивам да го търся това дете.
Къде го гледахте?
Дано е с бг!
Ако имаш някакъв AdBlocker срещу грозните реклами в сайта, можеш да гледаш от тук . Има БГ суб., на пръв поглед ми изглеждат добре синхронизирани
https://xpwatch-v2.pages.dev/tv/229221
Благодаря, но тук нещо не се получава.
Кой беше руският сайт?
В БГ сайтовете, в които търсиш филма виж дали не фигурира със заглавието на англ. ''Dear Child''.  Намерих го в един бг сайт https://filmi123.top/episode/skapo-dete-1x1
Доп. Плеъри 3  и Доп. Плеъри 4 има бг суб.
Скрит текст:

# 639
  • Berlin
Излезе ми, че Нетфликс пускат сериал по Хари Хуле на 26.03! Дали ще е за определен брой държави или навсякъде не знам обаче.

Общи условия

Активация на акаунт