Кой или какво ви дразни във форума?

• 15 674
  • 369
  •   1
Отговори
# 195
Дразни ме Касиди, че не ще да дойде до София Crossing Arms

# 196
дразни ме "цомба"-та , че не моа да си заровя лицето в гърдите й...  Laughing

# 197
Дразни се че немога да съм 24ч. във форума  smile3534

# 198
Нагласата на старите потребители срещу новите. Приемете, че ако вие сте родили преди 3 години и тогава сте се интересували от проблемите на майки и бебета, тогава на нас не ни е и хрумвало и чак сега ние тръгваме по този път.

# 199
Четох, четох и не се сетих какво ме дразни. Досега. Изрази от рода  "едно дете не е дете", "майка, дето не кърми, не е майка", "жена дето не е родила нормално, не е майка" и други подобни дебелокожи тъпизми.
Извинете, че ви върнах преди 8-ма страница  Wink

Опааа още един не прочел 12-те страници Grinning
Аз ги прочетох, но не се стърпях  Grinning

# 200
Кашкавалът ме дразни мен, кашкавалът.....
И правописната полиция -Шъ мъ извиняват  Wink

# 201
Нагласата на старите потребители срещу новите. Приемете, че ако вие сте родили преди 3 години и тогава сте се интересували от проблемите на майки и бебета, тогава на нас не ни е и хрумвало и чак сега ние тръгваме по този път.
Еееееммммм Tired... да сте се сетили преди 3 години. Фръц Crazy.

# 202
  • при Arctic Monkeys
хора,  които са потресени от употребата на мене, вместо граматически издържаното и правилно мен. newsm50

# 203

Пак се повтарям, но съм в настроение явно да се обяснявам: Ню, тежко е положението не само на "новородените майки" (това го четох в бисерите).

Глей са - имаме си ние фирмен сайт, описала съм в него подробно всичко, което би могло да интересува евентуалния клиент.
Но не, вчера разбрал човекът за туй, новото чудо интернет, и пита ли, пита. Признавам, честичко се заяждам по телефона, ако някой се усети, ми се е случвало да ми затварят Mr. Green На дебилни запитвания в мейла - директно не отговарям.

Та и тука така - всичко си го пише, ама друго си е персоналното внимание. Ако не ти обърнат внимание в темата - винаги можеш да напишеш "колко гадни били в бг-мама" Crazy

И за пореден път: ми аз съм нова, бре, как пък не страдам от липса на внимание! (въпрос на друга тема е на кого именно му е нужно внимание по форумите)

# 204
Дразня се,че еди не пише вече в Клюкарника..Липсва ми стилът му и тонът му..
тони

# 205
Пак не разбрах....Сопрано хем гълга, хем плюе....как става това newsm78Прецеждаш ли го, що ли ThinkingДразниш ме Сопрано Crossing Arms

# 206
Най-добре млъкнете всичките, щото ме дразните яко.

# 207
И ти ме дразниш с тва чердже, ама нищо не ти казвам, нали Crossing Arms

# 208
Е, вече и аз започнах да се дразня...

# 209
И ти ме дразниш с тва чердже, ама нищо не ти казвам, нали Crossing Arms

Ти с тая тениска ми скъсваш нервичките. Земи я махни с фотошопа....

Общи условия

Активация на акаунт