🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 817
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 620
На мен пък много ми хареса държанието на Орлин и всичко, което каза на Натали. Най - сетне открито постави на дневен ред пред нея какво не харесва в противоречивото й поведение, не й позволи да шикалкави и посочи грешките й. Това за мен не е никаква манипулация, а честна и открита позиция. Той търпеше и приемаше всички нейни действия и сега дойде моментът да си каже мнението. Не я е изнудвал тя да признава влюбване. Искаше да знае какво изпитва тя към него - симпатия, харесване, приятелски чувства, възможностите са много. Тя избра да го излъже, че е влюбена. При цялата обида и унижение, които Орлин изпитва, за мен е норнално да не й отвърне, че и той е влюбен, защото доверието му в нея рухна.

Виктор ми е много противен, но трябва да призная, че си има известни основания да се оплаква от Дениз. От цялата му тирада, разбрах, че той е много стиснат. Grinning  Не му допада да издържа и да осигурява финансово и материално Дениз, както иска тя, а в замяна Дениз да му оспорва лидерството във връзката. За него си е прав, а и той е свръх контролиращ и го е страх от златотърсачки, за каквато си мисли, че е Дениз. Сакън да не му пропилее свещеното богатство.

# 1 621
Защо така я хейтите Дениз, че била зла към Натито? Според мен нейната мотивация не се базира на принципна неприязън и завист, а на конкретика. Аз от цялата работа схващам следното: нейният троянски Тейтчо Малкопишков се е похвалил, че Натито го гледа сластно и му се предлага, за да си вдигне цената като велик мъж, по когото всички припадат. Тя е избесняла срещу малката "върти опашка", и като и падна на мушката, я почна. Обаче към края на обстрела май се оказа, че това събитие се е случвало основно във Викторовата глава или пък той не беше готов да поеме публична отговорност за долните клюки, които разнася и започна да я обвинява, че тя нещо не е разбрала, за да може Дениз да излезе лошата. Така че поведението на Дениз е съвсем обяснимо и провокирано от японското петле до нея.
Тоя пък се нацупи, че благодарение на Дениз излезе долна клюкарка и интригант и ,естествено, обвини нея за това и тръгна да я наказва. Разбира се, не е удобно да каже истинската причина, та разиграва някакъв друг цирк, чиято тема заслужава отделен и самостоятелен анализ на отклоненията му.

PS. Не съм фен на никой от тия циркаджии, включително на Дениз.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 11:53 от NOmerci

# 1 622
  • София
Исрено съжалявам Орлин. Съжалявам го, защото на 29 години не е чувал думите "обичам те". Страх го е да изрази чуствата си, за него може би това е някаква форма на унижение и точно поради тази причина разпъна Натали така на кръст. Искаше да я унижи като си признае чувствата. След това продължи да я натиска и да я кара да му се обяснява. Занапред винаги ще опитва да "застава отгоре", защото вече знае как да го постига.
Много трудно, почти невъзмощо ще е за него да й отвърне със същото и да й разкрие, че е влюбен и той. То си личи, че е така, но за съжаление е толкова неопитен (в никакъв случай обаче не е невинен), че се опитва сам да се убеди в нещо, което очевидно не разбира. Той не знае какво е да си истински влюбен, не знае какво е друг да е влюбен в него. Той вярва, че това е да се интересуваш от другия и да бъдеш до него, но далеч не е това. Можеш да се интересуваш и от приятел и да бъдеш до него, без да си влюбен.
Не знае как да се държи с отсрещния пол и след това предаване си вкара страшен автогол, след като го показа пред цяла БГ.
Много трудно някоя осъзната дама да му обърне внимание, след всичко, което показа.
Да, за просто зрител може да е интересно, сладко, романтично и т.н. , но да си в подобна ситуация с подобен тип мъж не е проятни.
И продукцията се усети, че вече чашата прелива. Че Натали е подложена на гавра не само от страна на другите участници, но и от страна на "любовта й". Добре ще е някой да му отвори очите и да разбере, че не е жертва, с напротив - нещата са в негов контрол, стига да разбере как да ги движи.

# 1 623
  • София
Не видях нищо вълнуващо и секси в сцената между Орлин и Натали в стаята, а по принцип обичам страсти и драми. Лично на мен ми се видя като издевателство, неприятно за гледане, гадно, унизително, мръсно дори.

# 1 624
  • София
С риск да ме нападнете - истината е, че съм съгласна с по-голямата част от нещата, които Виктор споделя. Да, на моменти някои някои негови постъпки изглеждат неадекватни, но след като се обоснове, всъщност има логика и разбирам защо постъпва така.

В ситуацията с Дениз съм по-скоро повече съгласна да се случат нещата така, както й ги е обяснил, че той не вижда как ще продължат заедно и че не са един за друг, отколкото единия да прави компромиси и да преглъща нещо си само и само видиш ли двама души да са заедно. Безсмислено е и наистина такъв тип отношения е най-добре да се прекратят в зародиш, защото по-натам става по-трудно и по-сложно.

За мен като цяло, когато човек срещне ''правилния'', който всеки търси и иска - ако той наистина е такъв, компромиси почти няма, просто защото не се налага да ги правиш.

# 1 625
Виктор е от порода мъже, които не излъчват стабилност и доверие, или мъжественост, затова и жените не го намират в тях, затова и обикновено стават редпилъри и обясняват как трябва да се държи една жена с мъж. Да, вико, ама от всяко дърво свирка не става.

# 1 626
Щом не искаш 50 на 50, значи ние не сме равни?? Тя не е "покорна"?

Не може равни права, но единият да има значително повече или по-важни задължения, не смяташ ли?

На мен лично деленето до стотинка във връзки ми е странно, но да искаш да не допринасяш нищо финансово, но да тропаш с краче и да се месиш навсякъде не става. Сигурно някъде ще ти се чуе мнението, но много вероятно няма да е навсякъде. Все пак, да пуснеш робота-прахосмокачка, да заредиш слоукукъра и да натиснеш копчето на пералнята не е някакъв кой знае какъв принос. И деца няма нужда да дондуркаме докато изкарат шофьорска книжка и с това да оправдаваме неходенето на работа. На повечето домакини нито децата им са толкова възпитани и обрижени, нито домакинството им  е под конец.

# 1 627
Логиката в мисленето на Виктор се свежда до "който плаща, той поръчва музиката". Мерси за такава логика в отношения между мъж и жена.

# 1 628
Писах го и в друга тема, ако мъжът иска домакиня, то това не би следвало да е с користни намерения той да се чувства мъж, че е успял да плати сметките сам тоя месец, а оная му виси на врата. Би трябвало, когато ИСКАШ такава динамика, то да го правиш от любов и да ИСКАШ да обгрижваш тази жена наистина, а не да я принизяваш до безгласен предмет. Та за това, повечето такива, искат домакиня само на теория.

# 1 629
Изобщо не ме интересуват тезите на Малкопишков. Те са отклоняване на вниманието от факта, че Дениз го хвана в тъпа лъжа - очевидно и е казвал, че Натито флиртува с него и го сваля, а публично отрече. Тя се разгневи, а той я контраатакува с тъпотии, за да я изкара някак виновна за неговото излагане. Не е удобно да си признае истинската причина и сега пробутва разни глупости с цел отклоняване на вниманието и възвръщане на достойнство в собствените си очи.

# 1 630
Един reels  от снощи  в ИГ на Капитонова,Дениз и др.приятелки,насочен срещу Виктор /Кристина:

Тези държанки, защо се правят на неща които не са Joy
Да я видя Питонова без на чичи финансирането Joy Joy

# 1 631
Писах го и в друга тема, ако мъжът иска домакиня, то това не би следвало да е с користни намерения той да се чувства мъж, че е успял да плати сметките сам тоя месец, а оная му виси на врата. Би трябвало, когато ИСКАШ такава динамика, то да го правиш от любов и да ИСКАШ да обгрижваш тази жена наистина, а не да я принизяваш до безгласен предмет. Та за това, повечето такива, искат домакиня само на теория.

Съвсем на практика искат домакиня, за да им мълчи. Но както казах, ако приносът ти се свежда до тривиални неща, защото домакинстването в днешно време се свежда основно до такива, няма как да очакваш да е високо оценен. Затова казвам - най-добрата застраховка е жената да е финансово независима.

# 1 632
Firebird, Абсолютно! Така съм възпитана, така възпитавам и дъщерите си. Сигурно съществува и друг подход, но на мен не ми е известен. Това се постига най-лесно чрез образование и работа. Със силикон не става.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 12:24 от NOmerci

# 1 633
Мен ме хвана яд на Киара как задаваше гадни въпроси на Натали, а забрави, че тя самата го игра влюбена в КраТун, за да го отнеме от Шермин и да и натрие носа, а след това си призна, че дори не го харесва. Тя не заблуждаваше ли целенасочено един мъж, а?! Не игра ли разни плоски игрички?! Разкара Шерминета и о, а, аз съ влюбих, земи ма лодкарю мой на своята ладия лека. Единствената разлика е, че КраТун е дебелокож тапир, който не му дреме коя ще пере и му е все тая и за двете, важното е пералнята да се върти.
Гледам на запис и аз това се зачудих. Никой нищо не каза нито на Киара, нито на Красимир. Много странно.

# 1 634
И финансово независима да си, той няма да те възприеме като равна, защото се е вкопчил в идеята за своето полово превъзходство. Далече от подобни комплексари е единственото правилно поведение.

Общи условия

Активация на акаунт