🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 915
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Нашокали са Орлин, защото са очаквали, че ще има бурна реакция срещу това, че не е защитил Натали. Обаче се оказва, че май са се объркали нещо и такава реакция няма. И няма, защото Орлин реално се скъса да защитава Натали, за разлика от Тихомир. И това триене на сол точно пък на главата на Орлин, няма да донесе подкрепа за продуцента. Колкото и да му се иска да се представи, като голям защитник на онеправданите. Защото в този случай онеправдания беше Орлин

# 1 726
  • София
Фифи и Йово са ясни.
От другите е много сложно да се прогнозира, но аз вече съм си избрал Виктор и Дениз и няма за кога да се отмятам.
Ще стискам палци да спечелят, хаха Wink

Според мен повече от две двойки няма да спечелят.

# 1 727
  • Street of Dreams
Нашокали са Орлин, защото са очаквали, че ще има бурна реакция срещу това, че не е защитил Натали. Обаче се оказва, че май са се объркали нещо и такава реакция няма. И няма, защото Орлин реално се скъса да защитава Натали, за разлика от Тихомир. И това триене на сол точно пък на главата на Орлин, няма да донесе подкрепа за продуцента. Колкото и да му се иска да се представи, като голям защитник на онеправданите. Защото в този случай онеправдания беше Орлин
Тихомир съвсем логично се оттегли в затишие, защото Натали се заяви на Орлин и от там нататък това вече са си техни отношения. Щом не е дала шанс на Тихомир, работа на Орлин е да я защитава.

# 1 728
С развитието да момента са Кристина и Петър - няма облаци в Рая, а и стават всеки банкет Simple Smile

# 1 729
  • София
Точно така.
Орлин поне 5, 6 пъти защити Натали (и то въпреки, че именно това девойче забърка цялата каша и нищо не я оправдава). Тишо нито веднъж. Тишо е мижитурка и харесва само себе си. Отделно той сам си каза, че ако види нещо лошо до него няма да си мръднес пръста. Това показва що за човек е. И не е излъгал, защото нито веднъж не защити Натали.

# 1 730
След снощния епизод бях отвратена от злобата на жените и гнусното поведение на мъжете към Натали! Нападнаха я като лешояди! Че и била флиртувала с тоз и онзи, а очевидно, че ТЕ й се натискаха и като не успяха да я прикоткат, гроздето Натали стана кисело!
Какво право имаха да й държат сметка за отношенията й с Орлин и Тихомир?! Това беше направо публичен линч! Бивши компаньонки ще я наричат курва и т.н.! Жива да не бях... Киара и тя много бързо забрави в какъв триъгълник се беше заформила, па не го понасяше Красьо, па изведнъж се влюби в него, па ходи картички да му дава докато е в легло с Шермин!
А Виктория изкопа дъното на дъното!

# 1 731
  • София
Тихомир съвсем логично се оттегли в затишие, защото Натали се заяви на Орлин и от там нататък това вече са си техни отношения. Щом не е дала шанс на Тихомир, работа на Орлин е да я защитава.

Разбира се, че е работа на Орлин. И той си го направи. Затова не разбирам защо е била нужна тази очна ставка с продуцента.
А по повод обяснението в любов на Натали - убедена съм, че го направи под натиска на останалите. Предишния ден обяснява, че е охладняла, на следващия, като мина другарския съд хоп - влюбена била. Пълни глупости. За да я оставят на спокойствие се направи на влюбена, колкото да добута до края на предаването, а след това - тя си знае. Затова и Тихомир обясняваше как ще я търси след края на предаването.

# 1 732
  • София
С развитието да момента са Кристина и Петър - няма облаци в Рая, а и стават всеки банкет Simple Smile

Направо ще се издрайфам ако този популист спечели. Стига моля ви се...
Тези са толкова ФЕЙК, че е чак отблъскващо.

# 1 733
  • София

Аз пък предпочитам те да спечелят, пред Йовица и Фифица.

# 1 734
Мислите ли наистина, че Натали каза, че е влюбена в Орлин заради всеобщия хейт?

# 1 735
Има ли официална дата за финалът на това чудо или ще продължава до началото на следващият Ерген?

# 1 736

На там вървят нещата.

# 1 737
Рози та рози....
Важното е Панделки да няма бе Joy

Яркорозови скрънчита, против уруки Trollface

Малко офтопик, но на мен Тушев въобще не ми харесва като продуцент.

Подборът му на участници е ужасен за такова предаване. Вкарва много психически нестабилни личности, както и визуално отблъскващи жени с прекалено много корекции и 0 невронни клетки за сеира. Визирам:  от сезон 1 Венета, Блага, сезон 2 - Мони, Милица с отливката на сисите, Елена, Габриела джуката. Сезон 3: Теа, Барбара, сестрите, Шермин. И сега в ЕЛР е взел най-абсурдните от списъка, които са се навили. Ми не съм съгласна такива да са в Ергена, по-скоро за Биг Брадър или друг формат.

Не ми харесват другарските съдове, не ми харесва манипулирането, както каза една съфорумка извисяването и шокиращото спускане след това. В Ергенът 4 с НН го нямаше като че ли. Хванал си го е този художествен похват и всяка седмица отново и отново си го повтаря като папагал. Ами в такива условия няма как да се развият истински "чувства" (да се чете: стратегии). Много неестествено.

Не ми харесва и изкуственото натискане за еднополови двойки, просто не го прави добре откъм реализация. Така и не стана ясно как Хени получи роза, явно е подшушнато. И въобще много неща подшушва на участниците.

# 1 738
А защо Хени да не получи роза?
Смятам, че Лили имаше повече симпатии към нея, отколкото към Радослав и Пенко ( от които прие роза). И Хени беше класа над болшинството мъже и жени, т.е. от калабълъка.
Рози та рози....

Подборът му на участници е ужасен за такова предаване. Вкарва много психически нестабилни личности, както и визуално отблъскващи жени с прекалено много корекции и 0 невронни клетки за сеира. Визирам:  от сезон 1 Венета, Блага, сезон 2 - Мони, Милица с отливката на сисите, Елена, Габриела джуката. Сезон 3: Теа, Барбара, сестрите, Шермин. И сега в ЕЛР е взел най-абсурдните от списъка, които са се навили. Ми не съм съгласна такива да са в Ергена, по-скоро за Биг Брадър или друг формат.

Не ми харесват другарските съдове, не ми харесва манипулирането, както каза една съфорумка извисяването и шокиращото спускане след това. В Ергенът 4 с НН го нямаше като че ли. Хванал си го е този художествен похват и всяка седмица отново и отново си го повтаря като папагал. Ами в такива условия няма как да се развият истински "чувства" (да се чете: стратегии). Много неестествено.

Не ми харесва и изкуственото натискане за еднополови двойки, просто не го прави добре откъм реализация. Така и не стана ясно как Хени получи роза, явно е подшушнато. И въобще много неща подшушва на участниците.
Рози та рози....

# 1 739
Мислите ли наистина, че Натали каза, че е влюбена в Орлин заради всеобщия хейт?
Аз така мисля. Тя се държа много стабилно на банкета /отраканите бръмчалки само могат да й дишат пушилката/, явно има поглед върху реалитита, ефекти от тях и т.н. Но и тя е човек. След като устоя на всичко, човекът с който заявява че е в това предаване /с добър тон и с правилни аргументи/, също беше против нея. Аз приемам "влюбването" й като нещо, което е обмислила за правилно пред аудиторията, изтръгнато при тези обстоятелства.

Иначе тя си харесва Орлин, както си харесва и Тихомир, както си харесва и Калоян - нищо сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт