🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 783
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 785
Натали не ми харесва и съм щастлива,че моите момичета са здраво стъпили на краката и не са такива безхарактерни,необразовани и флегматични,като тази не малка Наталия.....на тази не и вярвам и грам-обигран патрон със стиснати зъби е....а за двамата и обожатели ,ще кажа че са пълна скръб...единия си показвал патката пред нея в банята.....другия е запознат с това и се натиска и той да си покаже патката пред мОмЕто белким спре да се кокори....

# 1 786
Натито и двамата не ги харесва, ама като няма други мераклии.. как се избира така Innocent

# 1 787
В България няма шанс за жени като Хубавата Елена.. Бабите и жриците на повикване щяха да я заклеймят, да я заплюят и да я убият с камъни, как не я е срам да върти двама мъже и да ги разревава..Тук жените трябва да се бият за мъжете, така е нормално, като триото Кратун, Шермин и Кяра

# 1 788
Натито и двамата не ги харесва, ама като няма други мераклии.. как се избира така Innocent

Може никой от двамата да избере. Така каза Гушев....

# 1 789
Не знам защо се тримата се усмихват на това. Както е добре известно в един любовен триъгълник единият ъгъл е винаги тъп.

Май Тишо е тъпият ъгъл, ама продукцията го натиска, да изкарат матерЯл.

И какво ви казах одеве за Тушев и намесванията му Simple Smile
Искаме си Ники Николов...
А не, мерси. Щяхме да гледаме само Краси и Киара.

# 1 790
Може никой от двамата да избере. Така каза Гушев....
И слава Богу Joy

# 1 791
Мизогиния от жени много ме тригърва. Активира ми агресивната страна Laughing

# 1 792
Тушев не се ли усеща как и той самият говори снизходително на Натали, като на малко дете? Това как не е обидно също, м?

# 1 793
Сега, като Калоян го няма дали ще дадат шанс на Габриела да спаси някой с приятелска роза?

# 1 794
Къде е Калоян?

# 1 795
Калоян сигурно е на сватбата на брат си, обсъждаха го.

# 1 796
В България на сватба на роднина

# 1 797
Ами така си е, те се държат като тройка и е нелепо… Калоян може да е на сватба на брат си

# 1 798
Много добре казано!
В България няма шанс за жени като Хубавата Елена.. Бабите и жриците на повикване щяха да я заклеймят, да я заплюят и да я убият с камъни, как не я е срам да върти двама мъже и да ги разревава..Тук жените трябва да се бият за мъжете, така е нормално, като триото Кратун, Шермин и Кяра

# 1 799
Ами така си е, те се държат като тройка и е нелепо… Калоян може да е на сватба на брат си

И защото се държат като тройка, дай да им подарим три места за финала, че да си я продължат?
Абсурдна работа.

Общи условия

Активация на акаунт