🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 735
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 1 935
Мисля, че мъжете намират Натали за лесна и глуповата, затова всеки се пробва. Говори като две годишна, кокори се като недоразбрала, все не е решила, все не е искала.
Това, че е хубава не е причината според мен, трудно ще се изреди всеки простак да сваля хубава, но умна жена.

# 1 936
Тъжна картинка, Натали на диванчето в промото. Да си красива жена в сексуалния пик е най-самотното място, нямаш полезен ход, мъжете не те разбират, виждат те като обект, жените не те разбират...

# 1 937
  • Пловдив
Промото е добра уловка, подозирам, че пак ни  мятат по върбите, иначе и на мен ми изглежда сякаш Криси и Калоян са имали вземане-даване, а всъщност Габи може да крещи на някой, който се намира вън и просто вкарвайки я Криси да е вътре и да създава това впечатление. А може и да е нещо с Блага и Левент, това обръщение би могло да е към него. Нещо да е сгафил.
Тишо не го оправдавам, но наистина Виктория е отвратителна, злобна, не може да скрие това и е адски досадна. Прекарали с омразата си, а горкият Денис как ще се откачи не знам. Тотално не я иска, но тя не приема нищо. Тя е била може би третата за която Тушев е говорил.
Мъчно ми е за Денислав, но ме изкефи, искрен, не се поколеба да каже в очите какво мисли на Блага. И е факт, тя почти не се обърна към него, сяда до него, но по-важна й е клюката, да види и да чуе, да си пийне. Обиди го с изказването си, уж го харесва пък е на възраст, че не подбира, така излезе. Но така се прави, завяваш ясно какво мислиш и не обикаляш като цветарка за роза. А Виктория можеше да го избере, уви реши че трябва да копае ново дъно.

# 1 938
Мисля, че мъжете намират Натали за лесна и глуповата, затова всеки се пробва. Говори като две годишна, кокори се като недоразбрала, все не е решила, все не е искала.
Това, че е хубава не е причината според мен, трудно ще се изреди всеки простак да сваля хубава, но умна жена.

Много хора (и жени, и мъже) правят тази грешка - мислят красивите жени за глупави. Изпитала съм го на гърба си на младини. Обаче най-добре се смее този, който се смее последен. Пожелавам го на Натали. Simple Smile

# 1 939
  • София
Калата как така се е върнал, мислех че са го светнали за Ало-алото, т.е  гаджето му Grinning

# 1 940
Аз се учудвам на г-н Тушев по много параграфи:
1. Изгони Радо и Джан Микеле и....вкара Левент. Физиономията на Петър, в момента в който този Левент започна да се репчи на Денислав беше: "Оффф, пак ли?!"
2. Не дава шанс на никой нов - нали уж "Любов в Рая", поне бройката да я прави да могат да се срещнат поне двама нови.
3. Като "виден психолог" през цялото предаване, който привиква хората и ги поучава, разобличава, вменява...Ако ще си морален компас  - викай всички с гадно поведение.

П.С. Натали се усети след този разговор, че камерите работят нон стоп Simple Smile

# 1 941

Много хора (и жени, и мъже) правят тази грешка - мислят красивите жени за глупави. Изпитала съм го на гърба си на младини. Обаче най-добре се смее този, който се смее последен. Пожелавам го на Натали. Simple Smile
Тя се постара да го докаже. И успя.

# 1 942
  • Пловдив
Аз ли не чувам добре, но Габи казва нещо от сорта ".... удари заради някакъв лольо", сега може би не чувам думичките добре, но може да се касае за спор и шамар от някоя жена, даже се чудя дали не е Виктория или Блага? А може просто да не чувам добре Габи Би търся някаква сензация, там където я няма.
Виктор ми е противен, но и аз бих посъветвала тройката да си бие чукалата. Представям си каква агония е да си вътре в тази ситуация.

# 1 943
Не можах да гледам снощи. Калоян къде е?

Калоян беше кум на сватбата на брат си. Няма как да не се върне, каквото и да е гледал или прочел - има договор.

# 1 944
Натали е перфектна за дечко, който си мисли, че ще е супергероят до нея и тя  му е вариант да се чувства силен, да я защитава, докато не го извърти и после хората да го съжаляват. Различни хора, различни интереси, предполагам и на двете страни им е приятно това.

# 1 945
  • Stockholm
Аз се учудвам на г-н Тушев по много параграфи:
1. Изгони Радо и Джан Микеле и....вкара Левент. Физиономията на Петър, в момента в който този Левент започна да се репчи на Денислав беше: "Оффф, пак ли?!"
2. Не дава шанс на никой нов - нали уж "Любов в Рая", поне бройката да я прави да могат да се срещнат поне двама нови.
3. Като "виден психолог" през цялото предаване, който привиква хората и ги поучава, разобличава, вменява...Ако ще си морален компас  - викай всички с гадно поведение.

П.С. Натали се усети след този разговор, че камерите работят нон стоп Simple Smile

А с това, че изтипоса Тройката централно? И то след като яко им начука канчетата Joy Оставаше само със синджир да ги върже Joy А Наталито стои в средата с нищо неразбиращи очи.  Не знам, не знам, изплиска легена.

# 1 946
Виктория винаги прави същата грешка. Когато хареса някой, не може   реално да прецени дали и той има симпатии към нея.  Натиска се на хора, които НЕ я харесват. Не може да контролира импулсите си и оттам идва и обсесивността ѝ.

Възможно е някои хора да я  харесват, но не и в "Ергенът", а тя драпа ли драпа точно в това шоу да се излага.

# 1 947

Тя се постара да го докаже. И успя.

Единственото, което е доказала е, че иска да бъде известна. Предполагам това, че е "хореограф" го изисква, не зная какво точно правят тези хореографи, сигурно нещо с танци, но ако е това, то във всички случаи е добре човек да е известен. Иначе момичето си има нормално, логично мислене, това, че фъфли и говори тихо е проблем, но пък е поправимо. Не е длъжна да се обяснява на никой там, но и не е обидила никого.

Проблем е, че се хвана с Орлин, но то пък с кого от всичките вътре да се хване? Да не ги почвам по домова книга, но всичките си имат големи кусури, в т.ч. и така превъзнасяния тук Орлин.

# 1 948
Ама мира не ми дава, чудом се чудя: Виктория така ли "общува" с мъжете навън, или има сценарий?
Викториооо, ако и навън си такава, мъж не само няма да намериш, ами и като те видят да се задаваш, мъжете ще бягат да се крият по ъглите да не би да избереш точно него!
По-ниска е от тревата навън тя. Беше качила клипче с някакъв, който я наричаше цър пър и грубиянстваше, а тя се правеше, че той се шегува и послушно изпълняваше нарежданията му.

# 1 949
  • София
Скрит текст:
Промото е добра уловка, подозирам, че пак ни  мятат по върбите, иначе и на мен ми изглежда сякаш Криси и Калоян са имали вземане-даване, а всъщност Габи може да крещи на някой, който се намира вън и просто вкарвайки я Криси да е вътре и да създава това впечатление. А може и да е нещо с Блага и Левент, това обръщение би могло да е към него. Нещо да е сгафил.
Тишо не го оправдавам, но наистина Виктория е отвратителна, злобна, не може да скрие това и е адски досадна. Прекарали с омразата си, а горкият Денис как ще се откачи не знам. Тотално не я иска, но тя не приема нищо. Тя е била може би третата за която Тушев е говорил.
Мъчно ми е за Денислав, но ме изкефи, искрен, не се поколеба да каже в очите какво мисли на Блага. И е факт, тя почти не се обърна към него, сяда до него, но по-важна й е клюката, да види и да чуе, да си пийне. Обиди го с изказването си, уж го харесва пък е на възраст, че не подбира, така излезе. Но така се прави, завяваш ясно какво мислиш и не обикаляш като цветарка за роза. А Виктория можеше да го избере, уви реши че трябва да копае ново дъно.
То неговото си беше направо харакири. Извика я пред камера, и най-безцеремонно се самоунищожи.

Общи условия

Активация на акаунт