🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 374
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 435
о, Натали чака Орлин да ѝ каже 'липсваш ми'.

# 436
Левент се представя прилично.  Да не повярва човек Joy
Мен много ме забавлява тоя за сега. Grinning

# 437
Левент много бързо се ориентира. Стана романтик и си намери "матч" за 2 часа. Браво!

# 438
  • Street of Dreams
Евала на Блага за безкрайната тактичност - това е хубаво качество.

# 439
Натали към Орлин: ‘ама ти не си импулсивен, ти не се заявяваш’
Орлин малко по-късно прави точно това, което иска.

На следващия ден:

Натали си бие камшика и отива на среща с друг.
Натали пак Орлин:  ‘ти това не правиш, ти онова не правиш’ (изброявайки още 100 неща)

Тази девойка никога няма да е доволна, да скача от цвят на цвят, но да не обвинява околните за лекото си и абсурдно държание…

# 440
Орлин е дървен философ. Обясненията му наистина звучат анти-мъжки.

Ама и тази бръмчалка с голи снимки почва доста да дразни.
Всичко е въпрос на его. Но няма нужда да го играе толкова "невинна", а още по-малко "наранена", защото изобщо не е. Просто се чуди как да го разкара.

# 441
Наталито е много нагло момиче. В всеки епизод все по-надолу слиза. Хем й е безинтересен Орлин, хем не казва категорично край, преориентирам се към Тихомир. Не, тя иска всички да се “заявяват”.

# 442
На Наталия Орлин вече й е мноооооого неприятен.
Не й харесва, че не се скара с Тишо заради нея, за да стане център на вниманието и да се изживява като "търсена".

Браво на Орлин, малко ми се издигна в очите - "не обичам да обективизирам жените, аз съм такъв, какъвто съм, или ме харесваш, или не"...

# 443
Радо как насърчава Тихомир да е с Натали, при положение, че преди това и той се бореше за нея...

# 444
Орлин е добро и възпитано момче , но….

# 445
Мъка е да слушаш Натали. Това момиче е толкова глуповато, че не може да обясни с думи нищо.  Орлин е в път по-интелигентен от нея. За съжаление, другият е на нейното ниво.

# 446
Ох, редакторите ги измъчиха тези инфантилчета Натали и Орлин!
Предпочитам да гледам цирки с ЛевентЪ Sweat Smile

# 447
Това мяучене на Натали ме изкарва извън нерви. Кошмар е да ти хленчи и каканиже постоянно ако си и партньор. Мъжете може да ги кефи, знам ли...

# 448
Б.си лиглата Trollface все едно сме в училище, тръшкане...
Наталче, казва се "вниква в думите", а не "прониква"... не си на работа...

# 449
Този Орлин е...егати и скучния тип - като изсъхнал лист е, всеки момент ще рухне.

Общи условия

Активация на акаунт