🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 267
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 600
Виктор ще се вихри утре пак,на всяка манджа мерудия,оф 🙄
Ок,част от играта,обаче с такъв замах Виктория я бутна ,куку-руку/поправям/.

Още мисля по драмата,не ми идва да съжалявам ни Натали,ни  Орлин.Не са един за друг,да разтурват седянката,че е егати измъчената история и циркИ.

# 601
Някой от мъжете на банкета казва - "Време е Натали да разбере, че като не взимаш решение, нараняваш много хора!".
Ма тъй, де, заяви се, бре Натали! Нали за това орева света, че Орлин не се заявявал. А ти?! Предеш на два стана и си правиш кефа, искаме решението ти!

# 602
Съжалявам, че Нети не избра Калоян. Щяха да си мяукат до края на предаването

# 603
Реших да видя дали Натали я е застигнала всенародната любов в инстаграм, но явно съм закъсняла Joy  заключила си е профила.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 00:44 от ashley5

# 604
Ако Виктория бута в басейна Натали в следващия епизод, съм тотално за. Да, Гласувам ЗА,
И ако я изгонят, ще бъдат най-големите смешници на всички времена.
Пич, който дърпа стола на Габа джуката си тръгва, изгонен.
Габа джуката и Шаваърмата да не са изгонени, защото употребяват думи като " парцал ", " маймума" и други , а Викрояи за едно бутане в басейна ?
Не съм ок, това са двойни стандарити.
Ако имах нещо общо в ситуацията, шях да и налетя на Натали опредлелено.
На мен ми изглежда, че пак ни подвеждат и това бутане в басейна е част от играта, в която ще участват. Не че Вики няма да се накефи.

# 605
Точно преди 20 години.

Това беше ужасна история,  в която познавам хората бегло и те бяха сгодени и отидоха в Биг Брадър. Любов в рая е място за свободни хора, които търсят най-точния партньор докато ние ги гледаме.

В крайна сметка Миро почина

# 606
Някой от мъжете на банкета казва - "Време е Натали да разбере, че като не взимаш решение, нараняваш много хора!".
Денислав. Това момче рядко го включват, но обичайно е точно в центъра. Никак не е тъп.

# 607
Да,да вземе решение,а не да кани Тихомир да седне до нея,а от другата ѝ страна да е Орлин.

# 608
Нямам нищо против, че девойчето е откровено неграмотно и глупаво, нито че е решило да налита на някакви, всякакви мъже в любовно реалити, даже че иска да виси до дупка за някаква там известност, или пък рязко да се е влюбила в някой от местните примати. Всичко е ОК. Но не ми харесва нейното повърхностно, жестоко и себично поведение към човек, който не и е сторил нищо лошо. Тя има право да избира как да се държи, аз имам право да не харесвам това.
Точно това е проблемът. Под думата к**ве аз влагам точно това поведение, а не че е спряла да харесва един мъж и е решила да пробва с друг. Всички сме го правили. Но можеш да го направиш с уважение, можеш и като к**ва. Тя си е второто и го прави по този начин. Съжалявам за определенията, но Натали е ярък представител на тази порода жени. Като по учебник. И това да си такава жена, няма нищо общо с това с колко мъже спиш и флиртуваш.

# 609
Бутането в басейна е част от играта

# 610
Виктория най-вероятно бутна Натали в басейна заради играта.

Стана ми много тъжно за Орлин, Натали докато се натискаше и лигавеше с него и изведнъж заради Тихомир започна да му намира всякакви кусури. За нея пишеше, че е споделяла в интервю за паралелна връзка с мъж и жена и може би като цяло и е трудно да се отдаде само на един човек.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 17:39 от Galia Hayashi

# 611
Нати я застигна всенародната любов и едва успя да изтрие и заключи всичко, че и да блокира.
Но в страницата на Ергенът в Инста се сипе порой против нея.
Рядко срещано ограничено същество, манипулатор.А даже не е и красива кой знае колко.
С един замах си срина кариерните мечти.

# 612
Абе за красива, красива е. Е, и? Да не е единственото хубаво младо момиче?
Много се закопа сама, ужасен имидж си изгради - на безчувствена и повърхностна цветарка.

# 613
Ужасна е, направо ме изкара извън нерви, а това предаване го гледам ей така, за фон. Супер противни са ми хора, които мачкат други и им доставя удоволствие и си слагат нагла физиономия на лицето. Даже и Красьо имаше някаква емпатия към неговите невести. И Шермата съжаляваше за поведението си, като изтрезнееше. А това има усмивка на психопат. Направо, ако още я дразни Орлин и я "притеснява", е способна да го удави в морето, без да мигне, само и само да не и пречи с новата бройка.

На мен пък не ми е красива. Има хубави черти, но някак си има селско излъчване, което пречи да я възприемеш за красавица. Дениз, например не е красавица, но излъчването и има някаква класа, особено когато се гримира и а възприемаш за красива.

# 614
Да,затова на мен Бланкото ми е най-противна,но седнала и тя да хвърля камъни.

Общи условия

Активация на акаунт