🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 401
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 630
Орлин е прав - защо да се заявява като влюбен към жена, която е колеблива и несигурна в чувствата си? Та тя беше готова да тръгне с Радо, но ТОЙ не ѝ даде роза. Иначе и там да беше вършала.

# 631
Нети и Орлин са от различни светове , с различни ценностни системи. Под маската на  невинност момичето флиртува , търси чуждо мъжко внимание. Грозно е че му вмени вина , прехвърли върху него цялата тежест на разрива в отношенията им . Изключително неуважително се държи с него - отегчена , бягаща от разговор , а някак с охота и пламък приема поканите на Тихомир . Орлин е чувствителен , емоционален , маже би и тази изолация и обкръжение от простаци го прави още по-раним. Ще му мине и ще си се чуди на приключението.
Същата двойка са ми и прекрасния Калоян и Габа -какви ли чудеса не могат да станат в една такава капсулирана среда и постоянен натиск да си в двойка , Създаваш  си илюзии , намираш емоц. опора и близост  дори и в невъзможното.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 01:23 от gerido

# 632
Със сълзите си Орлин успя да тригърне майчиния ми инстинкт - стана ми мъчно за него и исках да нашамаря лошата Натали, която разплака това хубаво момче.
Обаче като жена знам, че ситуацията е напълно логична. Беше ясно, че ще съжалява горчиво за думите, че бил много широко скроен в любовта и всичко е наред, ако тя си намери друг. Любовта обаче е егоистична, Орлине и не дава пространство за спекулации, вричането във вярност си има своя смисъл, дори ревността е вид грижа. Орлин искал да го обичат такъв, какъвто е, тоест търси майчина любов - единствено тя е безусловна и наготово. Женските души си имат нужди - от сила, от сигурност, от вричане, от спонтанност, от решителност, инициативност, от опора, от яснота, от защита, от граници и от това той да защитава това, което има значение за него - всяка според нейните. И винаги ще изглеждат лоши затова, че не го обичат по майчински.

Скрит текст:
Искам да го пуснат да отиде при майка си в сигурната си среда. Това е цената, когато гледаш цвете в саксия и след всеки удар от живота го обгръщаш и му обясняваш как не го заслужават, щом не го харесват какъвто е, това така добро момче. Ще трябва да го правиш винаги.

Има жени като за него, не само майка му. Такива, които ще сложат спокойствието и лекотата в отношенията, нежността, приятелското, неизискващото, не толкова демонстративното пред по-драматичните чувства, спонтанност, страсти и ревност. Не е невъзможно да срещне такава, която ще го приема и иска такъв, какъвто е . Изненада ме в синхрони накрая, че добре се познава. Не е недорасляк, който не знае защо не му се получават връзките. Просто не е намерил подходящата и не я виждам като 21 годишна, записала се в реалити.

# 633
Орелин сам си е виновен и трябва да се вслуша в това, което му каза Нати,защото е вярно, и ще е добре да го осъзнае и да работи над това да се промени. ни.

# 634
Ма тя мрънкаше 10 мин и нищо не каза, какво да слуша Орлин?!

# 635
На мен Орин ми падна в очите. Твърдеше, че е широко скроен, съвременен мъж, а се оказа тесногръдо мамино момченце. Натали се държа изключително любезно с него, но той не приема никаква критика и само хленчи.

Натали, ти ли си?

# 636
На мен Орин ми падна в очите. Твърдеше, че е широко скроен, съвременен мъж, а се оказа тесногръдо мамино момченце. Натали се държа изключително любезно с него, но той не приема никаква критика и само хленчи.

Натали, ти ли си?

Пет поредни мнения, в които името на Орлин е сгрешено, не изглеждат случайно. Не знам дали е Натали, но звучи като някой, който има лични причини да не го харесва. Виктор? Joy

# 637

Да, аз съм. Ама от далечното бъдеще. Не живея в България и съм доста по-одъртяла. Напът сме да изядем житото с Тихомир.
Уф, така и не му научих името на това момче Оревлин.

# 638
  • София
Не вярвам, че жените тук не са оставяли никога човек, който има чувства към тях. Това прави ли ни чудовища?! Защо винаги жените трябва да са виновни, да се наричат с грозни думи? Не знам какъв е този хейт, честно. Натали е глупавичка и дразнеща с това мънкане, но не е убила човек. Големият жест Орлин да влезе с дрехи в морето. Не знам, сигурно съм безсърдечна и аз. Много ми е сладък той, но не го разбирам и него. И наистина у нас никога не може да има формат Момата. Ще я съсипят направо. Докато ергените се мляскат всеки епизод с различна, че даже и в рамките на един епизод, и това се намира за нормално.

# 639
Не вярвам, че жените тук не са оставяли никога човек, който има чувства към тях. Това прави ли ни чудовища?!
Има адекватен начин, по който тя може да се раздели с него. Да поговорят, да му каже че вече няма симпатии и да си каже намеренията в прав текст.
Не да го успокоява, че още са заедно и след няколко часа да се върне “объркана” с ново гадже, и да му бие шута пред една камара участници, екип и камери. Дори не става въпрос за отношения мъж/жена, а за чисто човешки качества като емпатия. Та тя с такава лекота го сдъвка и изплю без да ѝ мигне окото, че е направо плашещо.

# 640
  • София
Левента и Блажка поне ме разсмяха малко в този тегав епизод. Но е ясно, че са там само за хахо-хихи.
Денислав стои като интериор от няколко епизода насам, а другите нови ще ги видим ли изобщо на разговор с момиче? Очевидно и на Денислав грам не му пука за Блага. Няма и за какво да му.

За Натали и Орлин.
Не обичам да се повтаря, така че за Натали и какво мисля за нея няма да пиша отново (много отдавна ми е на дъното), а само конкретното и поведение.
Имам само един много голям проблем с нея. Но той е фундаментално важен. Поведението и спрямо Орлин! Реално Наталито така си извърта нещата, че Орлин да няма полезен ход. Класическо 'сготвяне' от една много обиграна и коварна жена.
Имам проблем със следното: Тя си противоречи през 5 минути. Иска едно нещо от Орлин, недоволства, че не го е получила. 5 минути по-късно го получава, но го обвинява за което?! Е??? УТФ, момиче.
За пореден път съм втрещен от свещената и тъпота. Казва се 'вниква' не 'прониква'
Защо толкова прости и фалшиви хора получават ефирно време и добиват популярност? Ето това е най-трагичното от всичко.
Изцяло съм на страната на Орлин. Ама на 100% Изобщо не ме вълнува дали се заявява или не и дали е асексуален или не. Да, аз също съм го писал това, но това няма абсолютно никакво значение. Той е човешко същество, а Натали се гаври с него и с чувствата му. И то съзнателно и по един изключително грозен начин.

# 641
  • София
В нейните очи е обратното явно. Може да смята, че тя е дала много, че е правила компромиси с това, от което има нужда. Изобщо не казвам, че е права и постъпката й е хубава, но явно и тя е наранена по някакъв неин си начин. Монетата винаги има две страни. При него проблемът е, че явно го е страх да не бъде наранен. Не иска да инвестира внимание в едни отношения от страх, че като свърши, ще го боли. Говореше и за минали връзки. Иска него да го приемат винаги, какъвто е, но всеки иска това. Просто не са един за друг. А в същото време на теория беше ок с това, да си дават свобода. Е, на практика явно не е. Което е съвсем нормално, ако имаш чувства. А той и това не си позволява. Много го харесвам наистина, но сам си пречи да е щастлив, просто си живее в собствен свят.

# 642
Ще си легне и с Тишо след някой епизод Grin
И на сутринта ще се оглежда за друг да се заяви и той...
Ем, то си е жътва... сега е момента да вършее...

# 643
Натали и Тихомир са си лика прилика. Да се взимат и стига са мъчили Орлин. Ех младост, младост.
Имаше една песничка на Виктор Калев: Баща ми е  кондуктор.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 06:56 от Dimana12

# 644
Натали можеше да застане и да каже - харесвам Тихомир, точка, не да носи от 9 кладенеца вода. “не ти, аз съм…” се използва в точно такива ситуации, когато отсрещния не ти е направил абсолютно нищо, просто ТИ не го харесваш. Той не е виновен, че ТИ не го харесваш, него и държанието му, не е нужно, а и е грозно, да товариш човек, който те харесва, с негативизъм и обвинения, защото просто си харесал някой друг.

Общи условия

Активация на акаунт