🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 250
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 645
Натали ми прилича на змия. Начина по който седи и гледа втренчено (и странно си разширява очите) направо ме побиват тръпки. Някой забелязвал ли го е?

# 646
Това шоу ще запомня не с ниската проба качество на  човешкия материал в него, нито с ниското ниво морал в най-общия смисъл демонстрирано от участниците. Тях ще ги забравя на следващият ден в , който то приключи.
Ще го запомня с Орлин- един човек незнайно как промъкнал се между гореспоменатите , но показал нагледно как при един добър кастинг дори "реалити" в търсене на любов по телевизията може да бъде приятно за гледане с емоции много близки до нормалните човешки. Показващо хора уязвими, чувствителни , не само някакви Медузи Горгони бълващи змии и гущери или нискочели , напомпани "бизнесмени" както и невротични псевдомилионери за цвят.

Относно Натали- обобщено нейното поведение спрямо Орлин беше напълно в стила на вълка към агнето от народната приказка:"Мътиш ми , не мътиш- ще те ям" или казано в стила на съвременния "наратив" той си е Guilty by default.

# 647
  • София
Според мен това кой какъв е и това кой какво предлага в една връзка, двамата го бяха изяснили вече няколко пъти до скорошния развой на събитията и затова той не разбираше точно какво иска тя. Тя се е представяла по един начин пред него, за да го залъгва - “аз не искам да нараня никой” и тем подобни заучени, фалшиви и  недомислени фрази, които въобще не отговарят на нейния характер. Сега обръща плочата и започва с вменяването на вина, разбира се, изключително елементарна манипулация, но това момиче е много фалшиво и глупаво. Орлинчо да почерпи, че се отърва от тази отровна змия. Хич не му трябва това, по - добре сам, отколкото с такива екземпляри.

# 648
Натали просто можеше да му каже на Орлин, че няма достатъчно химия. Но малката мрънкалница се опита да му вмени вина. С егоиста Житомир са по-сполучлива двойка.
Габи може да е всякаква, но има емпатия за разлика от Житото и Наталка.

# 649
Натали ми прилича на змия. Начина по който седи и гледа втренчено (и странно си разширява очите) направо ме побиват тръпки. Някой забелязвал ли го е?
Да,да,да, хиляди пъти да! Змия и то отровна!
Иначе какво толкова обсъждаме? К***вата Наталка разкарва единия, за да спи с другия. Е, разкарва го с к***ски манталитет, по типично к***енски начин, но толкова и е капацитетът на момичето! Иначе Орлин трябва банкет да вдигне, когато се отърве окончателно от това същество! Лошото е,че такива като нея са вече много голяма част от днешните момичета и Орлин неминуемо ще налети на...друга змия! Това е истината, а тя боли!

# 650
Радо е нагъл и правилно го определи Лили - интригант и лицемер.
Много се разочаровам от поведението на Натали - играе го жертва, уж да не нарани Орлин,   уж не я разбира и не й дава това, което й е нужно... Опитва се да прехвърли вината върху него, а вината е в нейната неискреност! Добре, че Орлин е толкова рафиниран и мил, ако на негово място беше, примерно Радослав, тогава щеше да види едни тежки и груби думи! А при един средностатистически българин - щеше И да й събере багажа и да я изхвърли.

# 651
Натали трябва да се радва, че се отърва от мамин Орлин. Кой каквото иска да пише, но няма жена, която се радва на мамините синчета.

# 652
Наистина са ми странни нападките към Натали. Според мен тя през цялото време като говореха с него след срещата, го насочваше и подпитваше и очакваше той да направи, да каже нещо... Обаче глас в пустиня. Даже накрая й каза, че той реално и това невероятно приключение - влизането с дрехите в морето - по принцип не би направил, ама сега заради нея - един вид от него да мине. После казва, че не я разбирал. Аз мисля, че я разбира доста добре, защото сам си го обясняваше на синхрона, че не е за първи път да се случват така нещата с момичета. Но... той си има философия за живота и принципи и толкова. Ами, в крайна сметка, като е така, защо се очаква пък другият отсреща, в случая Натали, да си наруши своите желания, за да може двамата спокойно да я карат по философията на Орлин. С какво неговата философия е по-правилна от нейната? И за кого точно? Някои хора харесват по-семпъл начин на живот, други по-флаши и да са все на гребена на вълната едва ли не. Трети са някъде по средата. И според мен Натали е по средата. Просто Орлин е в неговата си крайност и се вижда, че не желае да мине и метър в нейната посока, защото философията му е такава, че той си е такъв и трябва да бъде приет такъв. Но почти нищо в живота не е константа, ние всички се променяме постоянно, дори да е почти недоловимо. И като цяло не е лошо да си една идея по-отворен към нови идеи и преживявания и по-адаптивен. А не като магаре на мост - не, аз съм си тук на тази позиция и няма да ходя на другаде, защото ще си наруша философията за живота и после... Какво? Все пак тя не го кара да предизвика Тихомир на дуел заради нея и да го прониже в сърцето, нито да отиде да изкачи Еверест и да забие на върха флагче с името й... А просто понякога да е по-твърд, по-спонтанен, да и прави изненади. Егати аз я разбрах, без да съм мъж и без да съм романтична, а той свири, пее и е творец по природа и не може...

# 653
Като не харесваш някого ще намериш 1000 причини да не го харесваш, като го харесваш - ще приемеш всичко (нали, тук говорим за характер, а не за извращения). Толкова е просто.

# 654
Подозирам,че и в следващият епизод Натали ще продължи да мотка Орлин.Страшно гадно впечатление ми направи като покани Тихомир да седне до нея на масата на предстоящия банкет.Сядаш с Орлин,признаваш,че си заинтересувана от нов човек/той сам е казал,че няма да се сърди ако се случи,широкоскроен го раздава/,приключваш пичовската с него.Ок,видяла си,че нещо ти липсва в тази "връзка",друг ти го дава,щом е стигнала до колебания по отношение на Орлин,ясна е работата.Не са брачна двойка,която открива,че има непреодолими несходства в характерите,че да го протакат,драмосват.
Ако не се беше появил Тихомир или някой друг,който да прояви интерес към Натали,щяха да си кютат до финал с Орлин и след края на формата,да го чупи.

Бланкото е първи ред коментатор с две туби бензин под мишница,чист сеирджия.Калоян започва да става като нея,но той си е мекушав,чехъла стои високо над главата му.
Ако беше толкова емпатична,нямаше да замахва към *скорошно оперирания нос на Виктория с възглавница.
Разбирам,че ви забавлява с коментарчета,харесвате ѝ остроумието,обаче е на чужд гръб в повечето от случаите.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 08:51 от Морана

# 655
  • Вестерос
Наталито вероятно нямаше да се чувства изстинала, ако не обикаляше по хавлия по нощите.
Топ коментар Grinning Grinning Grinning с глас се смях!

На Наталито ѝ се залепиха двете най-свестни момчета Орлин и Калоян. Сега разбирам за мераците ѝ да става певица и да е известна, затова набързо разкара Калоян, въпреки че според мен в началото повече си подхождаха. Много ми е жал за Орлин, защото не заслужава такова отношение. Месец да ти се натискат, къпете се заедно и подобни, спите в едно легло, може и друго да е имало, накрая за 24 часа и хоп изстинала съм, скучно ми е, не се заявяваш. Какво е това желание за заявяване... Ама вярно, че беше на 22 години, малка е и си мисли, че каквото лети, се яде. Въобще не го заслужава Орлин. Да се взема с Житомир с тъпите изказвания и да се приключва. За мен Орлин трябва да си тръгне сам.

Дали ще има церемония след вечерята?

Светът е груб и ужасен, имаме нужда от повече Орлиновци с тяхната  деликатност и толерантност! Затова сме на първи места по домашно насилие. Манталитетът е вкоренен много назад. Това е един порочен кръг. Приема се за нормална агресията за съжаление.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 09:08 от Tiffany А

# 656
Ако има много като Орлин,къде ще им търсим моми....
Не са лесни тези мъже...отстрани изглежда едно...
То и опита му,за който сам разказва,е показателен...
По -възрастни,за кратко...увлича,спокоен,интелигентен,възпитан...но инертен..и самодостатъчен

# 657
Аз съм на мнение, че Натали не харесва никой вътре. Между другото тя е жена, която има нужда от силен, интересен и уверен мъж, да се влюби в него до полуда и той да я носи на ръце. Единствено не ми харесва мрънкането й, но явно така си говори. Тя е влязла в Ергена, за да се покаже. В интерес на истината е сбъркала попрището - повече щеше да й отива да е медицинска сестра и да си намери един млад и готин доктор. Самата тя не е нещо много особено като външност, за модел не става (има крушовидно дупе), но е чаровна. В никакъв случай не е лека жена, поне не ми изглежда на такава - млада е и иска веселие, иска романтика, но и силни емоции, а Орлин тези неща не може да й даде - той е безкрайно скучен човек. Тихомир също не може да й даде тези неща, той просто е изходният й билет от задушаващата връзка с Орлин, в която се оплете от немай къде.
Между другото и физически не си отиват Натали и Орлин - тя изглежда по-възрастна от него и по-зряла.

Разбира се сега продукцията ще използва това, за да продължи фабулата на триъгълници, четириъгълници и пр., за да има все пак някакъв съспенс за публиката в шоуто, че иначе направо да затварят кепенците.

Колкото до това, че Орлин е наранен, ами това е живота. Няма гаранция в нито една връзка и това, че може да излезеш наранен от една връзка е ясно. Важното е да успееш да преглътнеш, да станеш, да се изтупаш и да продължиш напред. Много е трудно, но това е живота и когато човек е млад, има много опции в бъдещите години. Аз не зная защо Орлин е влязъл, предполагам също да се промотира - явно няма какво друго да прави. За музикант не става, семейството му има възможности и той не си дава много зор да усвои професия, с която да храни семейство. Истински лошото за Орлин ще настане, когато родителите му си отидат и ако не му оставят достатъчно средства, за да живее. Тогава вече животът ще го удари с мокър парцал през лицето. Да вземе да се стяга, млад е още и да си намери стабилна професия, това е непоисканият съвет от мен.

Останалите с техните ехидни и злобни забележки няма какво да ги коментирам. Всичкото Мара втасала, та взела да критикува Натали - като ги гледам другите какви са, Натали е права да казва, че те гледат в нейната паница, защото в техните няма нищо. Права е.

# 658
Навсякъде чета, че Натали не била избрала и това е проблем. За мен тя категорично вече е избрала, просто не го е казала с думи, а с поведение. Особено след като Тишо сяда до Нати след нейно изрично разрешение, няма никакво съмнение. Орлин трябва да я отреже веднага, но той до последно ще се надява, горкия.

# 659
Орлин да пали джапанките и да се маха от този "Рай". На него му трябва жена, която е изградена личност, обичаща себе си достатъчно, за да не снове за жестове, внимание и лиготии, да влага страст в нещо, както той влага сякаш всичко в музиката. И да са си спътници по собствените си пътища.
Наталката можеше и да не е толкова дразнеща и да я хулят всички, ако имаше гладка и правилна мисъл, не мяучеше като полу заклано животинче и не се държеше изключително инфантилно.

Общи условия

Активация на акаунт