🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 279
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 510
  • София /Абсурдистан
На Блажка и излезе късметът Grinning

# 511
Е, и? Трябва да му въртят шиш в раната ли? Кой там е напълно осъзнат какво точно представлява? Всеки дава някакви не до там истинни заявки за себе си.
Ето я изстиналата...  извинява се на Тишо, че им били прекъснали разговора! 🤢

# 512
  • here and now
Когато не харесваш някой, трябва да му го кажеш, а също и да му обясниш защо. А дали той ще се почувства виновен, си е негов проблем. Орлин се правеше на това, което не е; явно не е толкова широко скроен, колкото си представяше.
Ама тя не го реже директно... Искала на пауза...
Какво се очаква от него? Да се бие за нея?

# 513
Наталито вероятно нямаше да се чувства изстинала, ако не обикаляше по хавлия по нощите.

# 514
Абе пази Боже така да ви унижат и уязвят, не казвайте голяма дума!
Наталия е безгръбначно и долно същество. Забрави за него за две минути.
Хубаво, не го искаш, искаш друг - ма заедно сте месец, залепени, поне приятелско чувство не остана ли? Не й ли е жал? Защо така го съсипваш, супер гадна!

За? За финал? Нали няма парична награда. Едва ли хората си търсят приятели там, евентуално гаджета ако не популярност. Ако Натали не харесва Орлин и на този етап харесва друг, тя е контент на този етап от предаването. Това е шоу все пак.
И да, житейски не приемам това поведение, но за мен това е телевизия и шоу и то шоу с такава концепция и там е в рамките на позволеното и интересното.

# 515
Може ли 30гадишен мъж да се докара до такова безпомощно състояние? Ааааа, кметът не е свършил работата, твърде много прозира мама в този голям мъж.

Айде стига с токсичните балкански стереотипи мъжете да нямат чувства.
Нищо не е направил, изиграха го, седи и си мълчи.
Нека има и по-чувствителни мъже, светът е пъстър.
Това не е проява на чувства към друг, той просто чака да дойдат да го вземат, като междувременно се гърчи супер странно под плитките изпълнения на една девойка.
Също толкова неадекватен беше и Шармата като се огледа в него, и Виктор като го нападна, че живее с родителите си и т.н.
Не е нужно да бие па масата, за да се заяви, но и тази прекомерна деликатност и пасивност не е за това риалити.
Свръх деликатността и толерантността на Орлин не са за живота, ти мани предаването.
Това момче трябва много сериозно да преразгледа житейските си позиции.
И аз съм с подобни позиции и мнения като Орлин. Така се раждаш, това е характер, не се променя.
Аз затова толкова му симпатизирам, защото напълно го разбирам или айде да не е напълно, но е много близко до мен. Но на Натали щях да й сипя, нямаше да я оставя така.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 23:38 от BobbyDyl

# 516
Абе, хора, няма какво да се чудите на "доводите" на Натали и нейните забележки към Орлин. Те не са баш истинската причина, решението отдавна си е взето и сега само се чуди как да се измъкне...И го прави по много кофти и жесток начин. Незрял. Глупава си е Натали, няма какво да спорим.

# 517
Мъчно ми е за Орлин.

# 518
Положението е трагично, тя дори не е разбрала какво е имал в предвид Орлин. Излиза, че е просто много глупава или се прави на глупава, даже го извъртя пред Тихомир, че Орлин и едва ли не и го е казал с негативен знак. Но той е още по-голям player и от нея. Ще изгуби това свястно момче, за да играе игрички, да го провокира да е спонтанен. На някои хора просто им отнема време да изразят чувства и добре ,че изчака, за да види че не си заслужава. Била почтителен човек хахахаха

# 519
Бе ти си бъди против хейта, никой не ти пречи, но е напълно заслужен!
Това е поведение на много долна ******ва!

Бе каква курва - от 1 месец са там, никой на никого нищо не е обещавал. Това, че останалите си играят на двойки за ефирно време не е повод за хейт. Особено от хора, които продават сексуални услуги. А

# 520
За това, че е родена тъпа като гъ*, да речем няма вина. Ген, какво да правиш. Но жестокостта й е смайваща.
А, тия, че това е шоу, а не живият живот, не на нас, всеки там е себе си и се държи, както си се държи навсякъде.

# 521
Дойдох да нахейтя Натали Grin Това момиченце е типичното к***е, буквално.
Предишната вечер прави секс с Орлин, после другият я покани на среща. Хареса и и сега го играе много ядосана и обидена на Орлин, за да не е тя виновната, че вече не го иска и ще го зареже. Ужасна е.
Визуално също е мъжкарана, не знам къде видяха женственост в нея. Има мъжка фигура и походка, двойна брадичка и е трътлеста. А с това фъфлене е още по-ужаста. А да - кожата и също е зле.

# 522
puffie, Натали не иска свястно момче. Тя е елементарна и повърхностна бръмчалка.

# 523
  • here and now
Орлин е много свястно момче!
Още повече го харесах!

# 524
А може би на Натали просто не ѝ е харесало това, което е видяла от Орлин в банята и иска да го замени?

Общи условия

Активация на акаунт