🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 327
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 480
Бе ти си бъди против хейта, никой не ти пречи, но е напълно заслужен!
Това е поведение на много долна ******ва!

# 481
Аз съм против хейта за Натали на този етап. Момичето е хубаво, в предаване за любов, няма пръстен от никой, никой не е обидила, нахулила, нито тръгнала да бие - както повечето от останалите "сериозни във връзките си моралисти". Да, харесва й да я харесват, което е в реда на нещата за всяка красива жена, още повече свободна. А ония с корекциите са тези, които сами себе си не харесват и търсят недостатъци във всичко. С Орлин няма пръстен, ако това се приема за някакъв вид обвързване, така че в "Любов в рая" може да пробва всичко.

Ама му вменява вина и даже сипва сол в раната, за да се прави на велика.
Затова е хейта, и затова си е заслужен.

# 482
Аз съм против хейта за Натали на този етап. Момичето е хубаво, в предаване за любов, няма пръстен от никой, никой не е обидила, нахулила, нито тръгнала да бие - както повечето от останалите "сериозни във връзките си моралисти". Да, харесва й да я харесват, което е в реда на нещата за всяка красива жена, още повече свободна. А ония с корекциите са тези, които сами себе си не харесват и търсят недостатъци във всичко. С Орлин няма пръстен, ако това се приема за някакъв вид обвързване, така че в "Любов в рая" може да пробва всичко.

Не е нужно да си женен/омъжен за някого, за да бъдеш честен и да не играеш долни игри.
Щом си в някакви взаимоотношения, не е редно да действаш по този начин.

# 483
  • На морето!
Може ли 30гадишен мъж да се докара до такова безпомощно състояние? Ааааа, кметът не е свършил работата, твърде много прозира мама в този голям мъж.

# 484
Натали ми запада все повече и повече.
Махна си лицето на кокетна девойчица и изнагля по много противен начин! 😢
Изцяло го изкара виновен Орли...
А той няма смисъл да влага усилия към нея, защото заслужава много повече!
Вижда се че я обича, страда за нея истински, а Натали се изкара жертва!
Много се надявам да му премине, защото в сравнение с масовката вътре, Орлин се е държал на ниво!

Срещата на Блага и Левент Брейка изненадващо им беше добра 😂

# 485
Ако гледам "Женени от пръв поглед" да се възмутя, но тук това е част от концепцията - търсене на по-подходящия, дори и да смениш някой с друг.

# 486
Абе пази Боже така да ви унижат и уязвят, не казвайте голяма дума!
Наталия е безгръбначно и долно същество. Забрави за него за две минути.
Хубаво, не го искаш, искаш друг - ма заедно сте месец, залепени, поне приятелско чувство не остана ли? Не й ли е жал? Защо така го съсипваш, супер гадна!

# 487
Джуката спасителка, психотерапевт и майка закрилница на всички зарязани от Натали мъже 😀 Горката, винаги ще се сеща, че е била план Б на Калоян и това я изяжда..

# 488
Може ли 30гадишен мъж да се докара до такова безпомощно състояние? Ааааа, кметът не е свършил работата, твърде много прозира мама в този голям мъж.

Айде стига с токсичните балкански стереотипи мъжете да нямат чувства.
Нищо не е направил, изиграха го, седи и си мълчи.
Нека има и по-чувствителни мъже, светът е пъстър.

# 489
Става все по-гнусно.

# 490

Айде стига с токсичните балкански стереотипи мъжете да нямат чувства.
Нищо не е направил, изиграха го, седи и си мълчи.
Нека има и по-чувствителни мъже, светът е пъстър.

Нали…
И по Натали, да продължа да сипвам - питаше Габриела Джанкова дали не се чувства едва ли не в опасност, но същата явно търси подобно ‘изявяване’.

Еми, няма средно положение.

# 491
Ах, на Натито й било гадно, защото Орлин й казал неща, от които никоя жена нямало да се зарадва....
🤣🤣🤣🤣
Тая да си тръгва моментално, дебил!
Значи радва я, че Тихомир се интересува тя как се чувства, а че Орлин в момента страда, не й дреме грам!

# 492
Ах, на Натито й било гадно, защото Орлин й казал неща, от които никоя жена нямало да се зарадва....
🤣🤣🤣🤣

Трябва да си сменя пола явно… Joy

# 493
Натали била чула най-лошите неща, които една жена може да чуе? wooow филм

# 494
🤣🤣🤣🤣
Много ми е интересно да повтори какви са тия неща.

Осъзнавате ли колко рядко публиката и мнозинството в предаването са на едно мнение, смятайте каква е тая.

Общи условия

Активация на акаунт