🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 370
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 465
Аз не разбрах, Натали от толкова мислене и премисляне, чак батерията на микрофона ли й падна?

Да не изпусне финала само докато измъдри някоя мисъл…

# 466
Супер нагло парче, което толкова се изяде, че първата вечер, в която безгласното Тихомир я покани, Орлин не легна болен, и така го обработи, че трябвало да не му я дава само за да на следващия ден, когато Орлин не я даде, да го сгази, игнорира и отиде на среща, вече постигнала си нейното и валидирала за ден дълбокия си комплекс. Леко.

# 467
Левент е баш за Наталито.. Заявителен ми се види..
Не се е заявил, не е взела завоя Натали.

# 468
Е, аз се радвам, че благодарение на Н. , Орлин направи  едно нощно къпане с дрехите.

# 469
Виктория е меха противна злобарка .

# 470
 Орлин трябва веднага да започне да се държи студено с Натали, да се изнесе от стаята им и да му доведат една нова мацка, с която да отиде на няколко срещи. Да започне да й обяснява, че се колебае и има нужда от свобода, но не е спирал да има чувства към нея, и е много вероятно да запее друга песен госпожицата. Много долно го разиграва. А това, че си подхождали с Тихомир, абсурд.

# 471
  • София /Абсурдистан
Виктория е меха противна злобарка .
Тя си беше такава и в предишния сезон.

# 472
Горкият Орлин там отзад на бара. Никаква игра не е, наистина му е гадно.
Наталия си показа истинското лице, почва да злобее, направо си се кефи, че го мъчи.

# 473
Е, добре, де, не го харесваш вече, ма защо му бъркаш в раната, Наталке?! Спечелила бас, много яко било...
Кучка! 🤐

# 474
Орлин имам чувството, че ще се разреве на коктейла, много му е тегаво.. а Натали дори не го разбира, че той всъщност си показва емоциите, просто не е по начина, по който тя очаква.

# 475
Защо Галена галеше крака на Габа?? Много неприятно ми се стори. Ако се познават от два-три дни, не е нормално да галиш нечий крак, било то и изкълчен.

# 476
Блага оцени срещата си с Левента на 5 (от 10), Натали - 7, Тихомир - 10.

# 477
Аз съм против хейта за Натали на този етап. Момичето е хубаво, в предаване за любов, няма пръстен от никой, никой не е обидила, нахулила, нито тръгнала да бие - както повечето от останалите "сериозни във връзките си моралисти". Да, харесва й да я харесват, което е в реда на нещата за всяка красива жена, още повече свободна. А ония с корекциите са тези, които сами себе си не харесват и търсят недостатъци във всичко. С Орлин няма пръстен, ако това се приема за някакъв вид обвързване, така че в "Любов в рая" може да пробва всичко.

# 478
Тези долни клюкарки какво се правят, че им пука какво му е на Орлин...Много са противни!

# 479
Радо как насърчава Тихомир да е с Натали, при положение, че преди това и той се бореше за нея...
защото знае че ще си я връткат тази бръмчалка, а може и по едно и също време

Общи условия

Активация на акаунт