🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 366
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 450
Оф, айде да вземе да си признае, че не го харесва вместо да му вменява вина. Лапешка история е това.

# 451
Габа - Натали ще зареже Орлин, слушайте ми думата, аз съм НостраГаБус! 🤣🤣

# 452
НостраГамус ли каза?

# 453
  • На морето!
ШерминЪ, върни сЪ, Олд мъни-то на сезона скоро ще и свободен.

# 454
  • here and now
Наталито ако си мисли, че с Житомир ще е по-различно след седмица, две... Много се е объркала...
Ни смелост има, ни характер.. От продукцията му спуснаха начин да се спаси от Виктория и да поостане. Не, че не я харесва , но сам не би събрал смелост да .... "се заяви"...

# 455
ШерминЪ, върни сЪ, Олд мъни-то на сезона скоро ще и свободен.

Предлагам бартер Шермин за Натали… не мога да повярвам, че го казвам, но…

# 456
НостраГАБус.

Активността в темата явно е слаба, защото всички знаем, че ако си напишем искреното мнение за Ната, ще е много нецензурно и ще ни изтрият.

# 457
Натали не разбира Орлин.

# 458
Ох Тутанкамьона била и Нострагабус . Тъпа като гАбено семе си рожбо , ни моА Joy

# 459
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Много хитра лисичка е Натали. Тихомир и каза, че я харесва, излязоха на среща и хоп вече се чуди как да го разкара Орлин. Габа при всичките и кусури много добре го каза. Наталито от доста време се е чудела как да го разкара. И сега понеже Орлин е възпитан, тих, интелигентен и не се бие в епилираните си гърдички "Булгар, Булгар" ще излезе, че не се отстоява (за кое), не се бори (не е на тепиха пехливанин) и ще бъде разкаран от лисичка с монотонно и шъшкащо гласче.

# 460
Ох Тутанкамьона била и Нострагабус . Тъпа като гАбено семе си рожбо , ни моА Joy
Прави си шегичка с името си, а ТутанкамИон е от скеч от Шоуто на Слави.

# 461
  • На морето!
Натали гони на чичо й Красимир резултата. Скоро ще вкара и Житомир да перат в банята.
Ако Лили беше останала, имаше шанс да стигне чичо си КрасимирЪ.
Само перачи в тоя сезон.

# 462
Ами гледах го в ИГ това Натали.....,само с мацки се е снимало......
Аз си мисля,че си я чака някоя кака навън и никакъв Житомир ,Орлин и др. мъжове няма да я удовлетворят Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 463
Срещата на Левент и Блага беше наистина веселба. Поне малко смях, след безкрайно кахърните епизоди. Joy

# 464
  • here and now
Левент е баш за Наталито.. Заявителен ми се види..

Общи условия

Активация на акаунт