🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 328
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 495
О, небеса, нека влязат три Шарнирки, че тази ме вбесява вече.

И какво му говори на Тихомир, че Орлин й бил казал лоши неща...?! И какви са те - "едно и също било двамата сами или в група"?! Човек ще каже ,че я е нарекъл "к..ва". Което между другото не е клевета, защото клеветите са лъжи.

# 496
  • Вестерос
Гледам на запис. Може ли да е толкова тъпа Натито 🙄🙄🙄 вторият свестен мъж след Калоян така да върти...

# 497
Бе ти си бъди против хейта, никой не ти пречи, но е напълно заслужен!
Това е поведение на много долна ******ва!

Това е поведение на момиче, което иска да е известна. На телефона съм и ме мързи, но за това глупаво момиченце има статии още от 2024та, когато е била дори по-малка. Разголени, направо голи снимки, в YouTube също някакви странни клипчета... и леко поведение.

Тя има желание да стане певица и това не е лъжа или клюка. Просто това е транзакционната причина да се занимава с Орлин. Нали и той е в музикалния бизнес.
После й писна и за ефирно време тя е Окей да направи ход към Тихомир.

Блага се държа унизително с Денислав. Явно този епизод това е сюжетната линия 😃

# 498
На мен лично ми е 100 пъти по-унизително как всички го съжаляват все едно е някакво малко беззащитно кученце, и постоянно му натякват как е бил изоставен. Само му слагат сол в раната, пууу, баси гадините.

# 499
Натали си става от нищото от пейката, докато говорят с Орлин, той отива да я търси, за да продължат разговора, но принцеса едноклетъчно го реже, под претекст, че трябва да ‘мисли’..
И накрая… ТОЙ не искал да говорят насаме???

Логика - няма, както казва една бивша Ергенка…

# 500
Аз съм против хейта за Натали на този етап. Момичето е хубаво, в предаване за любов, няма пръстен от никой, никой не е обидила, нахулила, нито тръгнала да бие - както повечето от останалите "сериозни във връзките си моралисти". Да, харесва й да я харесват, което е в реда на нещата за всяка красива жена, още повече свободна. А ония с корекциите са тези, които сами себе си не харесват и търсят недостатъци във всичко. С Орлин няма пръстен, ако това се приема за някакъв вид обвързване, така че в "Любов в рая" може да пробва всичко.

Не е нужно да си женен/омъжен за някого, за да бъдеш честен и да не играеш долни игри.
Щом си в някакви взаимоотношения, не е редно да действаш по този начин.

Съгласявам се до толкова,  че трябва да каже на Орлин, че харесва друг, тоест да е искрена с него. За всичко останало не виждам в Натали нищо по-лошо отколкото във всички останали излагащи се там, а и е красива. Кристина се похвали с колко известни е правила секс пред любимия си. Шармин и Габриела си цитираха адресите  на които са ги викали. Киара на втората минута пусна пералня с Краси при положение, че не го харесва, но го хареса. Дениз даже няма нужда да споменавам. И накрая Натали най-лошата заради тези 2 дни.

# 501
  • Вестерос
Орлин да си тръгва направо, няма смисъл

# 502
Айде Виктор намери удобен момент, в който да злорадства, че на Орлин не му се получиха нещата.

# 503
  • На морето!
Може ли 30гадишен мъж да се докара до такова безпомощно състояние? Ааааа, кметът не е свършил работата, твърде много прозира мама в този голям мъж.

Айде стига с токсичните балкански стереотипи мъжете да нямат чувства.
Нищо не е направил, изиграха го, седи и си мълчи.
Нека има и по-чувствителни мъже, светът е пъстър.
Това не е проява на чувства към друг, той просто чака да дойдат да го вземат, като междувременно се гърчи супер странно под плитките изпълнения на една девойка.
Също толкова неадекватен беше и Шармата като се огледа в него, и Виктор като го нападна, че живее с родителите си и т.н.
Не е нужно да бие по масата, за да се заяви, но и тази прекомерна деликатност и пасивност не е за това риалити.
Пак казвам- това е мъж на 30 години все пак, айде стига.

# 504
Айде Виктор намери удобен момент, в който да злорадства, че на Орлин не му се получиха нещата.

Виктор май сам в първия епизод беше казал, че обича естествени жени като Натали. Та според мен и това е фактор.

# 505
На Ната последно проблемът ѝ е, че Орлин не я вика насаме или че иска да остане насаме, защото в рамките на 5 минути каза и двете? Ето тук мога да вкарам това, че е на 22 - тя не осъзнава, че останалите хора не са на същото ниско интелектуално ниво като нея.

# 506
Може ли 30гадишен мъж да се докара до такова безпомощно състояние? Ааааа, кметът не е свършил работата, твърде много прозира мама в този голям мъж.

Айде стига с токсичните балкански стереотипи мъжете да нямат чувства.
Нищо не е направил, изиграха го, седи и си мълчи.
Нека има и по-чувствителни мъже, светът е пъстър.
Това не е проява на чувства към друг, той просто чака да дойдат да го вземат, като междувременно се гърчи супер странно под плитките изпълнения на една девойка.
Също толкова неадекватен беше и Шармата като се огледа в него, и Виктор като го нападна, че живее с родителите си и т.н.
Не е нужно да бие па масата, за да се заяви, но и тази прекомерна деликатност и пасивност не е за това риалити.
Свръх деликатността и толерантността на Орлин не са за живота, ти мани предаването.
Това момче трябва много сериозно да преразгледа житейските си позиции.

# 507
Виктория излезе от роля.
Сега се развихри шъшкащият боклук. Бездарната фъфлеща псевдо актриса се опитва да го раздава Великата манипулаторка.
Яд ме е на Орлин, че ѝ се връзва.
Тя вече е решила, че ще бъде с Житомир. Сега старанията ѝ са да изиграе, че тя самата е положителен образ в своя филм. "Принудена" е видиш ли да се преориентира, защото не я разбират, защото не ѝ заявяват... Мъка, мъка... Жива да в оплачеш...

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 23:39 от Вени Ев

# 508

Той Виктор се подмокря повече от това, което се случва с Орлин, отколкото от ‘гаджето’ му Simple Smile

# 509
Когато не харесваш някой, трябва да му го кажеш, а също и да му обясниш защо. А дали той ще се почувства виновен, си е негов проблем. Орлин се правеше на това, което не е; явно не е толкова широко скроен, колкото си представяше.

Общи условия

Активация на акаунт