🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 177
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Е, резюме от твоя гледна точка. От моя гледна точка вчерашният епизод беше много гаден за гледане. Аз никога не съм харесвала жестокостта. Натали се разгърна, постара се да лъсне в цялата си "красота".

На Орлин ще му мине, желая му да си намери стабилно момиче, което е достатъчно уверено в себе си.

Орлин трудно ще си намери стабилно момиче, защото на стабилното момиче му трябва стабилен мъж. Затова на 30 не е имал една връзка, защото всички тук теоретизирате, ама ако вие избирате или избират дъщерите ви, ще бягате с 300 от тоя лигльо.

И понеже аз не теоретизирам, а имам опит с такъв мъж, мога да ви кажа, че нежеланието му да направи нещо за партньорката си е вид емоционален тормоз. И вариантите са два - или те смачква и живееш по стерилните му правила, или го сменяш с друг и той плаче на изпроводяк.
Питам се, какво ли пък толкова трябваше да направи и какво не и стигна? На шавливите жени като нея, на които непрекъснато им шарят очите за нови мъже, търсейки все нови и нови усещания, никога нищо не им стига! Така че, каквото и да беше направил, нямаше да е достатъчно за нея!

# 796
Хм, не съм сигурна, че не е влюбен, според мен доста си пада по нея, но със сигурност му е мъчно за себе си, че изпадна в такава унизителна ситуация, на кого не би?
Според мен, това, което за Натали е нежелание за жестове и липса на спонтанност, а и както той сам се описва, е нищо повече от защитна реакция, действително доста инфантилна. Личи си, че е много разсъдлив, анализиращ и чувствителен, явно е бил нараняван и по този начин, декларирайки, колко е освободен и либерален и как не си дава зор, се опитва да се предпази от болка. За съжаление тази схема изобщо не работи и по-скоро се самоограбва от преживявания, в стремежа си да запази егото си, което явно е голямо.

# 797
  • SF
Идеята на предаването не е да се вземат в първи епизод и така да си останат всички до самия край. Затова вкарват различни типажи мъже, и жени, за да може да има развижване на пластовете.
Редакторите чуха, разбраха, докладва им се вярно или не, че един нов има интерес към една стара и направиха всичко възможно темата да се разгърне.
И Колебаещия се смени партньорката си. И той се колеба 10 епизода какво да предприеме и коя да не обиди.
След шести клас хората си дават малко спирачка на поривите за храс-прас, решаваме проблеми всякакви и всичко е право, куме, та в очи!

# 798
Да, тази схема не работи никак.

# 799
. Доскоро Киара я разпокъсваха каква е к****, сега друга е наред.
Вярно е. За Киара и Шермин защо не ви дожаля, като Красьо ги въртеше и лъжеше двете едновременно, че и переше ту с едната, ту с другата.

Разликата е огромна. Красун ни на една не се е обяснявал. От нито едната не е изисквал.
Да, искаше му се Шерминатора да се кротне, но малко или много, е заявявал и пред тях, че е объркан. Не, че защитавам някого от тримата.

Натали, обаче, НЕ казва на Орлин нищо. Пере си съчмата, вечно недоволна, ама все неразбрана.
И, най-вече, за разлика от Натали, Красун показваше емпатия!

# 800
Бе то ясно за какво е предаването, ма на мен ми е ясно и че значение има как ще отиграеш ситуацията. Ни сценарий, ни редактори са виновни за пълната душевна пустота на една от участничките.

# 801
Е каква емпатия е показвал Красун… Наричаше Шермин вещица два дни,  след като беше прал с нея в банята. 🤣

# 802
За мен драмата в едно изречение изглежда така - Натали иска страст и мъж, с когото да не е в ролята на майка, но е прекалено млада и егоцентрична, за да може да го изкомуникира адекватно. 

# 803
  • София
Е, резюме от твоя гледна точка. От моя гледна точка вчерашният епизод беше много гаден за гледане. Аз никога не съм харесвала жестокостта. Натали се разгърна, постара се да лъсне в цялата си "красота".

На Орлин ще му мине, желая му да си намери стабилно момиче, което е достатъчно уверено в себе си.

Орлин трудно ще си намери стабилно момиче, защото на стабилното момиче му трябва стабилен мъж. Затова на 30 не е имал една връзка, защото всички тук теоретизирате, ама ако вие избирате или избират дъщерите ви, ще бягате с 300 от тоя лигльо.

И понеже аз не теоретизирам, а имам опит с такъв мъж, мога да ви кажа, че нежеланието му да направи нещо за партньорката си е вид емоционален тормоз. И вариантите са два - или те смачква и живееш по стерилните му правила, или го сменяш с друг и той плаче на изпроводяк.
Питам се, какво ли пък толкова трябваше да направи и какво не и стигна? На шавливите жени като нея, на които непрекъснато им шарят очите за нови мъже, търсейки все нови и нови усещания, никога нищо не им стига! Така че, каквото и да беше направил, нямаше да е достатъчно за нея!

В много постинги в темата се написа какво е трябвало да направи. Да покаже чувства и мъжественост.  Най-общо казано. И да откликне на нейните сигнали, че нещо не й стига. А неговата позиция "такъв съм си" е крайно егоистична.

# 804
Тя идеята на предаването е хем да се оглеждаш и въртиш измежду няколко (в което генерално няма лошо), хем и да не отказваш рози и срещи, дори от тези, които не траеш… леко абсурдно

# 805
Защо почти няма коментари за новите бичета (пардон ... момчета) ?
На Левент / а и на много хора от неговия етнос/философията  е ясна- да си намери булка,която да си стои вкъщи, а той да си вее байряка на воля. Този е тъп като дъб и явно всички са го осъзнали още с влизането му.  Браво на Виктория,че го отряза навреме и няма да и се налага да го търпи, което се наложи на Блага! Защото и на слепите беше ясно,че Благовеста едвам го изтърпява този на срещата им. Краси Тъпото трябва да черпи -на фона на Левент, дори той изглежда като професор! Другите двама (не им помня имената) са като двете дръвчета в дясно - нито звук, нито картина.
Всъщност каква беше тази,въведена от продукцията, идиотия  винаги единият пол да е с по-малко представители от другия? Така винаги има някой прецакан и то за сметка на драгия зрител, защото с тази схема предаването не става по-интересно, а по-скучно. Ето на пример в момента - свободни жени няма, а "обвързаните" е почти невъзможно да ги разделят от половинките им, защото девойките са там да чистят имидж и да се правят на моралистки, за са си вдигнат цената навън. Така всеки новодошъл на практика се оказва или мълчащ си в ъгъла, или на най-много една (изсмукана от пръстите) среща, а ние в това време заспиваме пред екраните!  Поредното лошо решение на продуцентите !

# 806
Вярно е, че предаване “Момата” трудно ще се направи у нас. Която ще се навие да участва? Ще бъде набедена за лека жена моментално.

# 807
А вие пиете ли, като смоГ ?

# 808
  • Варна
А вие пиете ли, като смоГ ?

Чак задимява и замърсява като пие, хахаха ...

# 809
Много е трудно да се гледа страданието на Орлин, но трябва да се признае липсата му на опитност, и по-лошото - нежеланието да засвидетелства любовта си по начина, който Натали описва. В една връзка не стига само “да бъдеш себе си”, трябва и да знаеш какво кара другия да се чувства обичан и желан. И когато ти го кажат, поне да проявиш желание да го правиш.

Габи имаше подобна ситуация с Калоян, изнерви се, обясни какво й липсва, и той се постара да го направи. Той също каза, че не е по жестовете, но поне спретна нещо. Орлин не даде никаква индикация, че е готов на това.

Иначе според мен и Тишо няма да й даде това, което иска, но поне дава някаква заявка, че би опитал.

А на Натали че й липсва внимание беше ясно от доста време насам. За жалост при нея който й дава внимание, той ще я спечели - но това не го прави най-подходящият партньор. Аз я виждам с “алфа мъжкар”, и то в някакъв вид токсична връзка, за да има винаги силните емоции, които тя търси.

Общи условия

Активация на акаунт