🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 118
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 960
Дениз пък какво я интересува кой какво залъгва ? Ох , големи моралисти.
Виктория с тази злоба какво заслужава , ходи и се моли за внимание . Как ще решава къде е мястото на Натали? Да си гледа нейното място , че освен да я обиждат и подритват друго като отношение не получава .
Пръска се по шева Дениз , че нея класната онлифенсърка с много почитатели , никой не я избира

# 961
Използван е част от сценария на "Малена"(Торнаторе),сещате се за коя сцена става въпрос.

Или от "Албена" на Йовков Wink

# 962
Оф, егати драмата. Да се разделят и да се свършва…че не се търпи.

# 963
Абе, какво по дяволите има в това някой да ти каже, че е направил нещо заради теб???

Или за нея е комплимент да ти каже ‘ти каква си тук, че да ми предявяваш претенции’?

# 964
Натали просто не го иска, всички разбрахме, само Орлин не! Върти, суче, говори му тъпотии, най-големият му грях към нея е прословутата реплика, че за него няма значение насаме ли са или сред хора. И на най-големият си враг не го пожелавала...
😆

# 965
ох, пак банкет!
Аз имам въпрос към Натали, трябва ли бисексуалният да признае на партньора си за сексуалната си ориентация?

# 966
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Оф, тегаво е за гледане и слушане. Всеки се излага там според възможностите си наистина
са като отровно гнездо. Цитирам бай Ганьо "всичките са маскари".

# 967
Ново 20.
Позволила на Тихомир да сяда до нея, за да не го нарани. Нелепа става вече. Joy

# 968
Жал ѝ е за Житомир, но не и за Орлин, който съзнателно разплака няколко пъти?! Егати бездушното говедо. В Ада има специално място за такива като нея. Mask

# 969
Кармата започва да застига Виктория! Другият път да гледа наистина да не се обеси 😏

# 970
Абе, какво по дяволите има в това някой да ти каже, че е направил нещо заради теб???

Или за нея е комплимент да ти каже ‘ти каква си тук, че да ми предявяваш претенции’?
Тя наистина не го разбира и не вдява нищо, което той й говори и после му казва, че все едно си говори със стената. Да, ако тя е стената в случая може.

# 971
  • SF
Ама Тихомир можеше да не се натриса там сега. Малко той пък започва да играе ролята на Виктория с натрапването.

Виктория нещо не може да го закопае и да му извади лицето на лабилен човек. Ядоса се и не умее да се владее.

# 972
То стана смях в залата.
Натито не иска да наранява Орлин, после не иска да наранява Тихомир.

# 973
Натали просто не го иска, всички разбрахме, само Орлин не! Върти, суче, говори му тъпотии, най-големият му грях към нея е прословутата реплика, че за него няма значение насаме ли са или сред хора. И на най-големият си враг не го пожелавала...
😆
Тази малоумна ли е...човекът рече, че като са сред сто човека, пак вижда само нея и се чувства само с нея. То си е направо комплимент. Кво не чу тва тъпото?

# 974
Виктоеия не може да падне по-ниско.

Общи условия

Активация на акаунт