🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 427
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 360
Не че искам да защитавам Виктория, далече съм от тази идея, но се жертвах и си върнах момента от снощи с този левент Левент, защото в моята глава ситуацията беше доста по-различна от това, което обясни той и което тук коментирате.
Всъщност Левент отиде, седна, поздрави я, тя отвърна на поздрава. После той я попита как е, тя отговори "Страхотно!" и продължи да си отпива от кафето. Не е правила никакви пренебрежителни жестове към него, не му се е троснала или говорила със снизходителен тон. Явно просто на господина не му допадна това, че не е във възторг от вишочайшето му присъствие, защото след като помълча няколко секунди, констатира, че "То ако ще е тъй разговорът, да го прекратяваме направо." И дори след това Виктория направи опит, казвайки му "Давай де, питай нещо, каквото искаш да знаеш." Тогава левентът се възпали и я обвини, че е "отблъсната".
Сега, че и тя не си спести, че не го харесва, си е така, но за мен драмата я започна той и опищя орталъците като малко момиченце.
Благодаря

Безпочвените хули са много неприятни, дами, да си ги спестяваме.

# 361
Никак не е нормално поведението на Виктория, и слава богу, че не мога да си представя свят, пълен с жени като нея Simple Smile.

# 362
  • Пловдив
Не съм видяла ситуацията добре, но все пак това че някой е неприятен не означава да тръгнеш на контра с него от началото, а понякога под външността може да се крие някой нормален човек. Тя зае отбранителна позиция , а онзи индивид имаше нужда само от това за да се прояви, не че е прав и със сигурност не и той беше много досаден как не престана да нарежда.
 С Левент се съмнявам да е така, но понякога трябва да дадем шанс на хората. Никак не намирам и аз нормално поведението й спрямо Натали, спрямо Тихомир.

# 363
Този Левент само заради камерите не се върна да се саморазправя с Вика.
Което не го спря да плещи с ужасен акцент закани, подигравки на дребно, намеци и селски подвиквания.
С този никоя няма да намери общ език, освен ако не е съвсем проста жена.

Късно е там за възпитание, единствения полезен ход е като Виктория, да се правиш на заета.
Който намек той не разбра, а само се обостри.

# 364
То и Виктория вероятно само камерите я спират да не спретне един цигански бой на Натали

# 365
Тихомир ако толкова не можеше да понася Виктория можеше да даде роза на Гергана на предишната церемония и дотам.

# 366
Натали е на 22 години, а очаквате от нея да се държи като 50-годишна омъжена жена с поне 20 години брак Simple Smile. Хубаво, че е Натали, да видим нещо по-различно от истерични караници в това предаване. Тишо е с железни нерви, как издържа лепката Виктория, не знам, на мен ми идва да я ошамаря, да се освести Simple Smile. Тя през цялото време го плюе и опитва да го злепостави. Такъв човек, който ти прави услуга с цел да ти пили на главата цял живот, колко е добър, е изключително досаден.
Но 22 не е 2, колкото и тя да се опитва да се държи така. Още в ранните години на пубертета това поведение не е адекватно, камо ли за пълнолетен зрял човек.
По принцип съм абсолютен привърженик на идеята да сменят двойки и да пробват нови неща в шоуто и затова съм изгледала немалко сезони на дейтинг предавания. Гарантирам ви, че абсолютно никоя участничка не е действала като Натали:
- да говори с напълно лишени от съдържание думи и да твърди, че така се е заявила пред постоянния си партньор, но той не я разбира
- да не казва нито пред камера, нито пред никого, че всъщност има интерес към "третото колело", но с поведението си да демонстрира точно обратното
- да измисля нелепи оправдания, превръщани в обвинения, за да се освободи от човека, с когото уж е във връзка.

"Искам, ама нямах желание" е нейното. Имаше много по-добри начини да го отиграе - не, всъщност не знам дали имаше по-лош от това.
Яд ме е например, че Филипа се стресна и не замени Йовица за Лъчезар, който за мен е много по-подходящ за нея.

# 367
  • sofia
В онзи момент, който и да беше се появил пред Виктория , Брат Пит или подобен , щеше да е същото като резултат .

# 368
Тихомир ако толкова не можеше да понася Виктория можеше да даде роза на Гергана на предишната церемония и дотам.
Пак щяха да спасят Виктория със златна роза.

# 369
Аз гледам предавания само по Netflix и за мен всички го играят така (Perfect Match, Too Hot to Handle, Love Never Lies...). Не знаят какво искат, все им е трудно да решат. Дори в Love is Blind, където след месец трябва да сключат брак, 75% до последния момент драматизират.

# 370
На мен ми стана смешно снощи като каза на Тишо, че се унижавал...то от нея не знам някой да се унижава повече.

Аз наистина не мога да проумея, защо го прави? Не ми се вярва чааак толкова да се е влюбила в него, за 2-3 седмици. За екранно време и съжаление от зрителите може би? Или си е побъркана

# 371
Виктория не е добра приятелка, не изслушва, все към себе си дърпа. Като цяло се държи кофти с всички и само изисква от тях, без да дава от себе си. Освен към Тишо, не съм забелязала да е спокойна и мила към някой друг.

# 372
Мярнах и аз Габриела в Надкаст. Ми малко като цига*нка е излязла, въпреки че са я напудрили здравата  Sweat Smile

Тя в предаването да не изглеждаше по друг начин? Наистина го нямам предвид с лошо, ама като гледам това и се питам защо българите толкова са заприличали на цигани, или тези хора са си цигани и това е част от интеграцията им?

# 373
В епизод 1 бившата на Рахал им каза, че 24 нови участници очакват да влязат по време на сезона.
По описанието на 1-ва страница изброих 17 влезли от после, там не са добавени тримата нови индивида, значи 20. Ако се брои и онзи, който дръпна стола на Гъбата, 21, но по-скоро той е заменен с някоя резерва, в случая Лъчезар. Значи чакаме още четирима. Правилно ли смятам? Някой следи ли ги тези неща?

# 374
Чухте ли го това...
Левент пред другите за Виктория: - Аз на моята бивша цици съм и слагал. А тя има има ли - няма!

😅😅😅🤣

Общи условия

Активация на акаунт