🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 265
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Габа е късокрака, някак и е изсухлен задника. Килограмите на някой стоят секси, при друг като на  плондер.
Виктория и Дениз са болезнено слаби. Поне за мен. Вероятно се хранят, просто ген. За мен не е чак супер да изглеждаш така.

# 346
  • София
Габа беше споменала в предишния Ерген, че не тренирала. Личи си.
Натали по принцип за мен е едра, но вчера на срещата с белия бански тялото й изглеждаше доста добре. Отиват си с ЖитомирЪ.

# 347
Коментира се детството на Виктория, израснала без баща, но с много любяща майка, а детството на Натали не се взема под внимание с баща насилник и майка жертва на агресия. Коя от двете е страдала повече като дете?! Не я оправдавам Натали, но тя е още дете без родители и подкрепа, научила се е да оцелява във враждебна среда. Орлин пък мамино синче, няма лошо, но е расал спокойно и обгрижван. Защо трябва и в тази ситуация някой да го покровителства и да му вкарва жени в леглото наготово?!
Ама кой му вкарва жени в леглото?! Тя Наталито сама се вкара там и то много охотно. Когато Йовчо искаше Орлин и Надка да йм преостъпят спалнята, Нати най-настоятелно заяви, че вече е време те самите да си ползват спалнята по предназначение и очевидно не веднъж са прали. Няма никаква любов там, а само секс и мяукания.

# 348
  • Варна
Едра е на базата на останалите лабубута  Grinning

Миньончета, които имат хубави фигури са Кристина и Блага. Фифа и Габа са потрес. Много кофти задници. Че и все ги носят да ги набиват пред очите ни.

# 349
Защо трябва да работят над каквото и да било и има ли над какво да се работи? Тези хора се познават от две седмици и са си точно никакви. Правят се някакви неадекватни паралели с реалния живот и с установени в него връзки! Ами ако съм с е запознала преди две седмици и в реалния живот с някого, който може би ми е симпатичен, ама не съвсем, и после се запозная с някой, който ми е по-привлекателен, въобще не виждам откъде накъде моралното е да “работя” над отношенията си с първия човек. Ще прекъсна отношенията и толкова.
Защото, вечерта след церемонията имаха разговор Натали с Орлин и уж си изясняваха нещата, тя му каза какво й пречи или там каквото беше, не са минали 24 часа от тея разговори, а тя след срещата с Тихомир вече гледа Орлин като пътник и не, той въобще не й е бил безразличен до момента поне от това, което излъчват. Не става въпрос за истинска работа, а да дадеш поне 48 часа ддзн.. да осмислиш малко нещата и да видиш реално дали ще има някаква промяна във взаимоотношенията след тези разговори .. за мен това са си чисто човешки реакции и няма значение колко кратковременна им е връзката. Освен това, правя паралели с връзки в реалния живот, защото поведението на Натали на това ми напомня- на човек, който при най- малката спънка ще избяга при някой друг и не смятам, че това е любов под каквато и да е форма, дори чисто човешки.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 19:52 от BobbyDyl

# 350
  • София
Гледам Габриела в Надкаст. Визуално изглежда доста зле, с дебели веждаци и много китосана. Като поведение не ми хареса никак. Няма нищо общо с това, което показа в предаването. Сега го играе намахана и отракана. Нищо не загубихме от нейното напускане.
Иначе каза, че поддържа контакт само с Виктория, дори и с Галена не. На учудването на двамата, тя потвърди, че още там Вика се е държала добре с нея, развеждала в из къщата. Освен това нещата не били както били показани?!
Доста сипва на Радо, че е неискрен спрямо Галена.
Скучен подкаст със скучна участничка, която сега иска да се изкара голямата играчка в предаването.

# 351
  • Пловдив
Е те не бяха ли дружки с Галена? Какво се случи в предаването, че така рязко престанаха да са близки? На Габриела 3 не й хареса, че Радо предпочете приятелката й или нещо друго ? Иначе девойката безславно си тръгна, не остави следа в мен с поведението си, но явно й е станало обидно. Иначе Радо и Галена са си лика-прилика.
Виктория не прояви любезност към Левент, няма значение какво дъно е той, има елементарно възпитание. А да не говорим, че няма шанс някой да я хареса с това й поведение. Но тя и Тишо отврати с това бутане, ревнуване, не се усмихна, само клюкари и с негативна. Ако беше по-мъдра нямаше да се стигне до тази драма. Тишо за това е запленен от мяу -мяу на Нати, тя е по-усмихната, по-лъчезарна, докато Виктория се оплете в схеми и прекалено чувство за собственост. Мъжете определено не харесват това. Отделно нека е реалист  спрямо външността си - не я намирам за грозна, но чак такава оборотна красавица не е.
Външният вид на дамите гледам пак се обсъжда, повечето са с хубави фигури, Натали  ми харесва как изглежда, стегната, хубава фигура. Всъщност само Габи ми изглежда наляла, другите са си ок, коя слаба, коя нормална, супер са си.

# 352
  • Варна
Мярнах и аз Габриела в Надкаст. Ми малко като цига*нка е излязла, въпреки че са я напудрили здравата  Sweat Smile

# 353
Мисля, си, че ако Нети и Орлин изпраха, на дамата във връзката не й е харесало и затова търси с друг да пере, което няма лошо Simple Smile Важното е да се носят чисти дрехи!

# 354
Натали е на 22 години, а очаквате от нея да се държи като 50-годишна омъжена жена с поне 20 години брак Simple Smile. Хубаво, че е Натали, да видим нещо по-различно от истерични караници в това предаване. Тишо е с железни нерви, как издържа лепката Виктория, не знам, на мен ми идва да я ошамаря, да се освести Simple Smile. Тя през цялото време го плюе и опитва да го злепостави. Такъв човек, който ти прави услуга с цел да ти пили на главата цял живот, колко е добър, е изключително досаден.

# 355
Габриела по какъв повод е казала, че Радо не е искрен с Галена? За писането им отвън или? То май никой с никого няма да остане заедно пак.

На мен ми писна от Виктория отдавна. Сега вече съвсем. Сама си противоречи за много неща. Едно казва, после е на друга вълна. Уж каза на Тихомир, когато бяха на леглото след общата вечеря и кутията, че му обещава да играе с него докато той иска да е в играта или докато той не реши да предприеме нещо с друга. А сега се цупи и сърди - реално тя нарушава уговорката, която сама даде. Че уж безпроблемно ще го пусне, когато той реши да отлети. А колко е егоцентрична е отделен въпрос. Въобразява си, че целият свят се върти около нея и обърканите й емоции. И в предишния сезон, в който беше, пак правеше така. Хване някое момиче за слушател на терзанията й и само то да посмее да опита да сподели за своите мисли и чувства, тя веднага връща темата към себе си. Чудя се какъв приятел е в живота и дали прави така и навън.

# 356
  • София
Е те не бяха ли дружки с Галена? Какво се случи в предаването, че така рязко престанаха да са близки? На Габриела 3 не й хареса, че Радо предпочете приятелката й или нещо друго ? Иначе девойката безславно си тръгна, не остави следа в мен с поведението си, но явно й е станало обидно. Иначе Радо и Галена са си лика-прилика.
Виктория не прояви любезност към Левент, няма значение какво дъно е той, има елементарно възпитание. А да не говорим, че няма шанс някой да я хареса с това й поведение. Но тя и Тишо отврати с това бутане, ревнуване, не се усмихна, само клюкари и с негативна. Ако беше по-мъдра нямаше да се стигне до тази драма. Тишо за това е запленен от мяу -мяу на Нати, тя е по-усмихната, по-лъчезарна, докато Виктория се оплете в схеми и прекалено чувство за собственост. Мъжете определено не харесват това. Отделно нека е реалист  спрямо външността си - не я намирам за грозна, но чак такава оборотна красавица не е.
Външният вид на дамите гледам пак се обсъжда, повечето са с хубави фигури, Натали  ми харесва как изглежда, стегната, хубава фигура. Всъщност само Габи ми изглежда наляла, другите са си ок, коя слаба, коя нормална, супер са си.
Каза, че с Галена са били много близки и са се чували редовно. Запознали са се на кастинга?! От кастинга до влизането (2-3 месеца) са си станали близки, но Галена не е споменала нищо за Радо. Били си станали близки с Радо няколко дена преди влизането му?! Тоест той все пак е прав за петте дена. Тя вече как ги брои и какво разправя не знам …
Скарали са се заради ситуация в Пловдив, където Галена имала участие и Габриела отишла да я подкрепи. Нещо станало между Галена и приятелка на Габриела и от там спрели да контактуват. Чули се като почнало излъчването на сериите с участието на Габриела.

# 357
На мен ми стана смешно снощи като каза на Тишо, че се унижавал...то от нея не знам някой да се унижава повече.

# 358
Габи отпадналата ,я гледам в Надкаст, голяма кукувица е.Има потенциал за дразнител,жалко,че не остана.Баш за това шоу  си беше

# 359
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не че искам да защитавам Виктория, далече съм от тази идея, но се жертвах и си върнах момента от снощи с този левент Левент, защото в моята глава ситуацията беше доста по-различна от това, което обясни той и което тук коментирате.
Всъщност Левент отиде, седна, поздрави я, тя отвърна на поздрава. После той я попита как е, тя отговори "Страхотно!" и продължи да си отпива от кафето. Не е правила никакви пренебрежителни жестове към него, не му се е троснала или говорила със снизходителен тон. Явно просто на господина не му допадна това, че не е във възторг от височайшето му присъствие, защото след като помълча няколко секунди, констатира, че "То ако ще е тъй разговорът, да го прекратяваме направо." И дори след това Виктория направи опит, казвайки му "Давай де, питай нещо, каквото искаш да знаеш." Тогава левентът се възпали и я обвини, че е "отблъсната".
Сега, че и тя не си спести, че не го харесва, си е така, но за мен драмата я започна той и опищя орталъците като малко момиченце.

Наталито не мога да я обвиня, че иска да пробва на тази възраст с различни мъже. Но фактът, че иска да пробва с всеки, който й каже "Здравей" и й обърне малко внимание, говори за определени липси и проблеми.
Защото ако си спомняте, на първата среща с Калоян тя каза, че усетила искра ли беше, нещо подобно. После явно е усетила такава и с Орлин и затова го предпочете. След това се е интересувала от единият от близнаците, значи и там нещо е усетила. Когато Радо влезе и имаха разговор с него /не помня дали беше среща или не/, пак сподели на синхрон, че се е объркала и е разколебана. Сега отново се чувства така. Е с колко човека ти се случва подобно нещо в рамките на месец?
Ако просто беше откровена и беше казала, че е с Орлин, защото й е най-симпатичен от всички и опитва, но емоции още няма и по тази причина дава шанс и на други, тогава нещата щяха да стоят доста по-различно за нея. Вместо това тя мяука, че не иска да нарани никого, докато прави точно това, обезумяла от щастие, че някой пореден й е обърнал внимание. Вечерта целува Орлин и го уверява, че има дълбоки емоции към него, на сутринта е на среща с Тишо Задушницата и вече е в страшна дилема кого да избере. WTF?!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 17:16 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт