🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 094
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 330
Габа обяснява как глезенът на Натали бил по-дебел от този на Тихомир.
А някой дали ѝ каза, че нейният з@дник е най-голям от на всички там…. много грозни и злобни коментари, които говорят повече за нея.
Иначе, за мен Нати си е права. На Орлин му липсва инициативност, спонтанност. Тя е млада и търси тръпка, на което импонира личността на Тихомир.
Като ги гледах на срещата двамата, ми се стори, че си подхождат много повече, като дори има повече какво да си кажат.
Това дето и липсва в Орлин се вижда от самото начало. Не след като го играха мега влюбени и си гукаха и пяха и демонстрираха колко им е добре. Да беше споменала в синхрон, че има нещо, което я смущава сега никой нямаше да я съди, че гледа в друга посока. Натали я виждам в живота омъжена за някой като Орлин, когото ще манипулира и врътка и с любовник, на чието рамо ще плаче как съпругът не я разбира но тя по свой начин го обича и не иска да го нарани изоставяйки го. И може и да не искате да споменавате детските травми, но именно те са в основата. На която и да е възраст. Може и да е на 60. Все тая. Жалко. Това момиче ще има проблеми и в живота.

# 331
Левент бил възпитан?!
Абсолютен селянин и много комплексиран мъж, който не знае какво да прави когато не го уважават. Тоест, знае само едно - да се озлобява и да минава всякакви граници.
Левент е бета мъжкар, те се озлобяват така грозно при отхвърляне. Дреме му на един алфа, че някоя си се държала зле...

Изобщо, Левент е дъното в Ергена, май досега толкова прост и съответно - обострен човек не беше влизал. Все е имало простаци, но тук малко хитрост ще приложат, там ще теглят една, абе ще намерят начин да се справят с неуважението. Тоя вероятно и парите му са подхвърлени - свърши работа там на някой бос и оня му хвърли 1000 лева и тоя тича да купува някоя маркова "дрешка"

Супер е Виктория, с такъв не трябва да се разправя.
Вики, действай си, не си Блага да е обща Мара и със всеки - широката цедка.

# 332
  • Варна
По принцип 4-5 седмици са много кратък период , за да се говори за сериозни отношения.Особено че са и в такава изолирана среда, навън съвсем по друг начин се чувства и реагира човек.

# 333
Натали никак не ми като подход. Орлин трябва й посочи пътя и да се освободи от този нихилизъм, в който е попаднал.
Да си се вземат с Тихомир.

# 334
Аз съм повече от потресена от Натали и то не защото не съм виждала такова поведение, а защото съм го виждала многократно и никога няма да започне да ми резонира.
Това момиче е дълбоко комплексирано и има дълбока нужда от одобрение, затова компенсира чрез многото занимания (шах, танци, пеене, не знам си още какво), провокативното облекло (видяхме видеата) и одобрението на мъжете. Тя многократно каза, че не иска да нарани никого, но всъщност точно това иска и така си храни егото. Не знам дали това се дължи на някакви травми от детството или просто на изключително нисък интелект и повърхностност, но не мога да повярвам как не се усеща, че ако може да заблуди 2-3 мъже като им пърха с миглички, когато това се снима и излъчи, хората ще видят реалната ситуация.

Имам спекулация за развитието на нещата:
Скрит текст:
Преди около месец, когато се излъчваха епизодите със скандалите между Орлин и Виктор и Орлин и Джани, ми направи впечатление, че иначе много активните в социалните мрежи други участници, по никакъв начин не коментираха Орлин. През времето съм виждала дори да го тагват в разни меменца и ми беше много странно. Чудех се защо е след като очевидно вътре не го харесват и не е приятел с никого, но сега си обяснявам, че най-вероятно всички са били на негова страна, когато е станало това и си им е останал като позитивен герой в главите им.
И аз съм виждала подобно поведение, не точно същото при мои приятелки във вързрастта 17-20 и няколко год., които като са с неподходиящия човек или им липсва нещо във връзката си изневеряваха преспокойно на гаджетата, защото те нещо не им давали във взаимоотношенията и общо взето затова смятаха, че са в пълното си право да изневеряват и да си търсят щастието и другаде. После се разделят с гаджето, с което не си пасват като характери така или иначе и намират нова връзка, но когато се появи разминаване или проблеми във връзката, решаването на проблема пак беше с изневеряване и търсене на трети човек или внимание извън връзката.
В случая Натали не изневерява, но за мен прави нещо подобно- липсва й нещо и преди да са се опитали да поработят над това, тя вече си е намерила нов човек или изход от ситуацията, а при нея избор на кандидати няма да липсва, харесват си я доста.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 13:56 от BobbyDyl

# 335
Защо трябва да работят над каквото и да било и има ли над какво да се работи? Тези хора се познават от две седмици и са си точно никакви. Правят се някакви неадекватни паралели с реалния живот и с установени в него връзки! Ами ако съм с е запознала преди две седмици и в реалния живот с някого, който може би ми е симпатичен, ама не съвсем, и после се запозная с някой, който ми е по-привлекателен, въобще не виждам откъде накъде моралното е да “работя” над отношенията си с първия човек. Ще прекъсна отношенията и толкова.

# 336
  • Варна
Нищо чак токова позитивно не виждам в поведението на Орлин аз. Естествено, че не му е приятно, но това е живота. Никой не е длъжен да остава с някого, ако не му допада, и тук и там все е така. Хора със семейства от години и малки деца се развеждат, вие сега Ма как тъй Натали ще остави Орлин, като 4 седмици се гушкаха ?
Ми не и е на сърце, по-добре сега от колкото след 1 година.

Аз на този Калоян се чудя, ок ли е това момче ?! Какво видя в този добитък ?

# 337
Орлин все пак е прав, че насила не може да задържиш човек.  Може ли да си представите за момент Тихомир да се беше изтупал пред Джани със същата молба...Габи да беше приела срещата...Може би и Орлин не е много силен в реакциите си, но това пък на Джани е тирания.

# 338
Орлинчо е възпитан и неконфликтен и дотам. За мъж кое му харесвате, дори истинска работа не се е чуло да има, камо ли семейство да издържа. Като му дойде времето да свие гнездо, сигурно ще натика девойката на горния етаж в къщата с мама и тати и ще чакат на тях. Той си каза, че всичките му връзки били по макс 2-3месеца. За 30годишен мъж не е хубав знак.

Виктория е мега невъзпитана и противна. Дори пред непознат не можа за 5мин. да се държи прилично.

Ех, Левент защо не го вкараха по-рано, голям пропуск! С Емили щяха да са страшно шоу😆

Той и Гущеров така направи, ама ей го- 4 деца има и два брака. Само че сигурно ви изглежда по-мъжествен заради фигурата. Не го мислете Орлин.

# 339
Какъв синдром?
И това, че Тихомир не харесва Виктория, не означава, че тя не е хубава и интересна жена.
Не е длъжна да си обработва с операции чертите до незунаваемост.

# 340
  • София
Дали Левент е примат или не, елементарното възпитание изисква да не се държиш грубо. Какво й пречеше на Вика като Блага да размени няколко приказки с него? Все пак и тя беше в такава ситуация - да влезе по-късно, всички да са се мачнали и да я гледат враждебно. За пореден път показа, че няма грам емпатия тази жена. Човек с липса на каквато и да било емпатия не мога да възприема като интелигентен, за каквато Вика се изживява.
Да не говорим, че се е взела за Мис Свят, а си е просто една злобна сливенска перла.

# 341
Може и да и липсва нещо на Натали, но чак ксто се подсигури с Тихомир, реши, че не е разбрана.
Умирам от любопитство да разбера какво си говориха с Тихомир очевидно събуден от сън (това няма как да се изиграе) и тя голичка,  с на метната хавлийка. Но този разговор със сигурност няма да излезе наяве, освен ако някой не се разприказва подледващо.

За мен поведението и е точно шаврантийско. Добре, взела роза, взела. Омайва отново Орлин, уверява го в чувства, къпят се в морето като влюбени гълъбчета, къпят се в банята, от която излизат голи по хавлии и веднага след това"Ти не се заявяваш". Ама нали, зор да се броят "от влюбените", зор за популярност, ама ако може и да не изпуска останалите мъже. Толкова и е и за Тихомир на нея, блазни я ролята"Ах, как всички се влюбват в мен, какво да правя".

Орлин, като се очаква заявяване от него, бих му дала идея как да се заяви (ясно, че няма как). Един мъж на това място би дръпнал Киара на разговор на някой коктейл, би я обсипал с деликатни комплименти, без да нарушава граници и многознсчно (да е по-интересно) , като се върнат, Киара ще засияе като коледна елха, каквато е глуповата и тя ще се възгордее и тогава да и гледам сеира на Натали, като спаружена ябълка.

Ама не се сеща никой да ме извика, да дам идеи за сценариите им Joy

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 15:29 от Светкавица

# 342
  • Варна
Какъв синдром?
И това, че Тихомир не харесва Виктория, не означава, че тя не е хубава и интересна жена.
Не е длъжна да си обработва с операции чертите до незунаваемост.

Естествено , че не означава това.Но не това е проблема. Тя е комплексирана, обсебваща, натоварваща, филмирана от всякъде. Момчето и казва, че не я вижда като жена до него, тя пак се бута.Не е уравновесена според мен, освен това никакво себеуважение . Много тъжно.

# 343
Към Hazel:
Синдромът - Крясък за внимание,обсесивно поведение и невъзможност да се осъзнаеш и да оцениш себе си.Това е патология и при двата пола.

Вики не е нужно да се коригира,има своята си външност,идентичност, но на този етап не желае да се хареса и приеме.

Ето го резултатът,дано през екрана да го осъзнае и надскочи собствената си ниска оценка.

# 344
То на Габа глезена е като на газела....да не споменаваме д-то. И двете с Натали се наляха там доста. Виктория и Шермин едно кило не качиха, Дениз също. Тези двенките направо им личи, че са на почивка там.

Общи условия

Активация на акаунт