🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 076
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 315
Според мен няма смисъл да се сравнява, кой какво детство е имал.

# 316
Коментира се детството на Виктория, израснала без баща, но с любяща майка, а детството на Натали не се взема под внимание с баща насилник и майка жертва на агресия. Коя от двете е страдала повече като дете?!
Очевидно и двете не са работили по травмите си.

"Тя многократно каза, че не иска да нарани никого, но всъщност точно това иска и така си храни егото. Не знам дали това се дължи на някакви травми от детството .."

Т.е ,че Наталито наранява мъжете,заради травмата от нейното семейство,баща ѝ ,който е упражнявал домашно насилие върху майка ѝ,едната версия.Демек като една *русалка/сирена,увлича ги мъжете и после ги "смачква",захвърля..може.
Не знам дали е заради точно тази травма, може да е абсолютно всичко, не спекулирам. Но със сигурност се храни от одобрение и не може без него.

# 317
Хайде стига с това детство.
На тези години се предполага , че трябва да бъдеш адекватен и емоционално интелигентен човек. Виктория е злобарка, няма какво да я оправдаваме.
Натали си е типичната въртиопашка, просто няма корекции и в началото минава за невинна, но грам не е.
Орлин е женчо, аз не бих го взела за мъж , но за приятел ще е точен. Възпитан , образован и премерен е и моето мнение е , че не заслужава това, което му се поднася.

# 318
  • София
Песента, която вчера Орлин съчини доста се приближаваше към чалгата. Не знам това как се вписва в облика му на "прекрасен мъж"

# 319
Това ,че той високо цени творчеството си,буквално и преносно ,не го прави лош човек...а и гръмкото "музикален продуцент",какво предполага....
Той е доволен,излял си е душата...и продължава,все така делово ...

# 320
  • SF
Според мен няма смисъл да се сравнява, кой какво детство е имал.

Да. Не разполагаме с нужните инструменти и не ни е работа да откриваме и да анализираме дефицити от детството им.
Гледам проявите им в момента, пък те могат да се дължат на 100 неща. Любящата майка може да е глупава, което не й пречи да е любяща, липсващият родител може да е с прекрасни гени, може липсата му да е калила и изградила. Как ще интегрираме тези проблеми от детството си и как ще се справим с тях, вече си е черта от нашия си характер и способност, която притежаваме или не притежаваме самите ние, не родителите ни, не учителите ни, не възпитателите ни, баба, дядо, не приятелите ни от детството.

# 321
На мен ми е странно, че Тихомир е представян за антипод на Орлин. Даже и стойката на Орлин е по-добра, Тишката все с увесени рамене, все кърши ръце, изглежда все едно му е неудобно в собственото му тяло, отделно само си мрънка под носа.

# 322
Довечера няма ли да имат събрание на масата - не, че са ми интересни, но поне да видя всички участници. Показват ни двама-трима, а другите, все едно са в отпуск.

# 323
Левент вчера като обясняваше лошото поведение на Виктория и освен че каза ,че като я видял отблизо и се отвратил,но също спомена ,че и за Ало-то не биха я взели и всички се засмяха Joy

# 324
Виктория е много зле, има нужда от психолог и голяма корекция в  поведението си. Въпросният Левент беше възпитан, отиде да говори с нея, а тя като една селянка започна да се репчи. Ок, не го е харесала, ама трябва ли да се държи толкова махленски. Тя сега била оценила Тихомир, все едно тя го е отблъснала, не обратното. Пълно делулу. И това да му държи сметка защо не я иска е мега неадекватно. И да обижда Натали няма никакъв смисъл, дори и нея да я нямаше, Житомир пак нямаше да я иска.

# 325
Габа обяснява как глезенът на Натали бил по-дебел от този на Тихомир.
А някой дали ѝ каза, че нейният з@дник е най-голям от на всички там…. много грозни и злобни коментари, които говорят повече за нея.
Иначе, за мен Нати си е права. На Орлин му липсва инициативност, спонтанност. Тя е млада и търси тръпка, на което импонира личността на Тихомир.
Като ги гледах на срещата двамата, ми се стори, че си подхождат много повече, като дори има повече какво да си кажат.

# 326
Левента ми оправи вечерта... идеален е за ББ. Като припали няма спирачки - достойна конкуренция на легендата Пацо, без втори план и задни мисли

# 327
  • Варна
Габа обяснява как глезенът на Натали бил по-дебел от този на Тихомир.
А някой дали ѝ каза, че нейният з@дник е най-голям от на всички там…. много грозни и злобни коментари, които говорят повече за нея.

Габата само да оглежда хората,  тя щото е голяма красавица.Не стига че е токова обезобразена, някак нелепо изглежда да търси минуси на околните.  Натали може да има по едър кокал, но все пак е високо момиче, не е 155 см като повечето късокраки там.
Блажка има фин глезен, така е . Но е 20 см по-ниска от Натали.

Чак до детството им не бях стигала аз Simple Smile . Всеки има по нещо в миналото си,  я в детство , я в тийн период и т н. Но не всеки е емоционално нестабилен, все пак.

# 328
Левент вчера като обясняваше лошото поведение на Виктория и освен че каза ,че като я видял отблизо и се отвратил,но също спомена ,че и за Ало-то не биха я взели и всички се засмяха Joy
И Габа се смя най-силно, като разбирач.

# 329
Мен ме интересува кой е подхвърлил идеята,уговорка/или там каквото е/,че ако влезе нов човек и някой от двойката хлътне,ще седнат и искрено ще го изговорят,без сръдни.
Който и да е от двамата,за мен това е оставяне на вратичка и в никакъв случай не ми звучи като заявка за нещо сериозно между тях.

Общи условия

Активация на акаунт