🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 058
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 300
Факт, че Натали и Орлин и са различни като темперамент, ама тя как се сети, че се разминават точно, когато Тихомир си призна симпатиите към нея ? Орлин не се заявявал. Орлин се заяви пред всички като каза, че не е съгласен тя да ходи на среща с Тихомир. Тя не стига, че отиде, правейки го за смях, ами след това защо не и казал, че му е липсвала. Ако беше някой друг, не да и казва "липсваше ми", ами направо нямаше да и проговори повече.

# 301
Гледам на запис. Тази Виктория е много жалка в опитите да злепоставя Нати пред всички… била идвала те с Тихомир като си говорили, била ходила по хавлия при Тихомир, говорили си били. Абе човека ти каза, че не те харесва и ти продължаваш да се буташ.
Егати махленската клюкарка. Чула нещо от Галена и преразказва и украсява…
Толкова я е яд, че той харесва друга жена, че място не може да си намери.

# 302
Орлин не му се играят игрички просто.
От една страна той смята, че е показал интереса си към Натали и желанието си към нея, а от друга намира, че отношенията между двама души трябва да се случват с лекота и без напрежение.
Има правота в това, но и трябва малко да се погрижиш тия отношения да се задвижват в правилната посока, а на него май не му се занимава. Такъв явно му е натюрела. Докато Наталито иска показност, заявки, тропкане по масата, искам да те искам и ще те искам оттук до края на света. Нормално, млада е, иска всичко и по много. Просто двамата наистина не са един за друг.

# 303
Супер тъпо решение да вкарат трима юнака наведнъж, при положение че няма свободни жени вътре.

# 304
На мен знаете ли как ми изглежда.. с риск да ме дамгосате, че твърдя, че всичко опира до това - но Натали според мен иска да усети, че мъжа до нея я желае сексуално. За съжаление, Орлин е с доста асексуално поведение и ако в началото и е харесало това, че той я ухажва и проявява нежност и обожание, започва да я дразни това, че той не проявява желание за интимност, според мен.
Както вече разбрахме от нейното провление на леко поведение, бисексуалност и т.н са свързани с дълбоки травми от детството, по отношение на мъжката фигура и като цяло тя търси одобрение, харесване от всеки един мъж, за да си докаже, че става (явно е че от баща си е видяла само насилие, но не и любов) И затова се проявява и в сексуалните и възприятия.
Не знам дали чухте разговора им, в който тя каза на Орлин: "Много добре знаеш какво имам предвид." и той и отговори: "Вчера в банята не видя ли, дали не те желая" или нещо подобно..
Та допускам, че на Наталито и липсва инициативност от негова страна, което в едно с това, че не и казва директно думите, които тя иска да чуе и нейната неувереност, веднагически я пращат при всеки, който и е обърнал внимание.
Въпросния Тихомир на мен лично ми е много неприятен и смотан, обаче показва че я желае като мъж и тя се ласкае от това.. Вече по-горе обясних защо...
Харесвам Орлин, приятен, умерен и разумен е, но мисля че той има доста да учи за партньорските отношения и може би ще се насочи към по-опитна и по-голяма от него жена, която да го води.

# 305
Не харесвам Тихомир,обаче стоически изтърпя филмарката Виктория,която му застана на буквата Ф и му размахваше пръст,придружено с назидателен тон.
Моля се тя,Бланкото,Шермин да не ми ги натрапват повече по разни формати.

На въпроса-Не,Орлин не е мой тип мъж,ни Джани или Левент.Писала съм защо.Може би ще изчакам днешният епизод,за да си направя заключенията за вече бившата явно двойка Натали-Орлин.

# 306
Обаче направи ли ви впечатление как Габи, като каза как предишната вечер Натали и Орлин след къпането в морето влезли да се къпят заедно в банята и се забавили вътре цели 20 минути, намеквайки разни неща, които явно много я вълнуват нея, защото и преди за Филипа и Йовица й беше супер интересно дали и какво са правили... Та Виктор колко бързо каза нещо от сорта на "а, какво да са правили, знаем си го Орлин какъв е"... И беше супер бътхъртнат, че евентуално може да излезе, че Орлин, когото той не смята за мъж, е правил нещо с Натали, момичето, което голяма част от мъжете вътре, включително и самият той, харесваха, а той Виктор със собствено спечелените милиони не успя да прави нищо с Дениз...
Този на Блага човекът, Денислав, много ме радва как стои с тяхната групичка на клюкарите интриганти, но упорито отказва да им влезе в тона и да се съгласява с всяка "велика" глупост, която се изрече, а ги реже в зародиш, нищо че Габи го гледа на кръв, а Блага се опитва да го заглуши.

# 307
  • SF
Гледам на запис. Тази Виктория е много жалка в опитите да злепоставя Нати пред всички… била идвала те с Тихомир като си говорили, била ходила по хавлия при Тихомир, говорили си били. Абе човека ти каза, че не те харесва и ти продължаваш да се буташ.
Егати махленската клюкарка. Чула нещо от Галена и преразказва и украсява…
Толкова я е яд, че той харесва друга жена, че място не може да си намери.
Да, аз също се възмущавам на преднамерения начин, по който разказва, злепоставяйки момичето с измишльотини. Едва ли не  тя и Тихомир си имат своите нощни моменти на закачки и гушкане, когато Натали е идвала по хавлия да се сваля с него.
А останалите телета гледат, мигат и се радват. Сякаш не познават Виктория и не могат да си представят какво ги очаква Тишо и Наталито, ако започнат свалки по хавлия, докато тя е в прегръдките му.
Да, сигурно се е случило, докато тя очаква тих момент с целуване с Тихомир (да, да, ама не!) Натали да мине по хавлия, но първо такива са условията във вилите, които са им дали за предаването и второ сигурно и други са преминавали по хавлии, но Виктория само Натали е забелязала.

# 308
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тоя Левент някой редактор го беше пратил към Вики и той отиде вярвайки, че тя ще му обърне внимание и е свободна - нали така му е казал редактора. Затова беше в такъв шок, когато тя го разхвърля махленската и приматът започна да буйства и да не знае какво да прави, да повтаря "това няма да го излъчвате, ставам тогава" - буквално си говореше в прав текст на редактора, който го беше пратил при нея.

# 309
Аз съм повече от потресена от Натали и то не защото не съм виждала такова поведение, а защото съм го виждала многократно и никога няма да започне да ми резонира.
Това момиче е дълбоко комплексирано и има дълбока нужда от одобрение, затова компенсира чрез многото занимания (шах, танци, пеене, не знам си още какво), провокативното облекло (видяхме видеата) и одобрението на мъжете. Тя многократно каза, че не иска да нарани никого, но всъщност точно това иска и така си храни егото. Не знам дали това се дължи на някакви травми от детството или просто на изключително нисък интелект и повърхностност, но не мога да повярвам как не се усеща, че ако може да заблуди 2-3 мъже като им пърха с миглички, когато това се снима и излъчи, хората ще видят реалната ситуация.

Имам спекулация за развитието на нещата:
Скрит текст:
Преди около месец, когато се излъчваха епизодите със скандалите между Орлин и Виктор и Орлин и Джани, ми направи впечатление, че иначе много активните в социалните мрежи други участници, по никакъв начин не коментираха Орлин. През времето съм виждала дори да го тагват в разни меменца и ми беше много странно. Чудех се защо е след като очевидно вътре не го харесват и не е приятел с никого, но сега си обяснявам, че най-вероятно всички са били на негова страна, когато е станало това и си им е останал като позитивен герой в главите им.

# 310
  • SF
Абсолютно беше насочен къде да отиде и да се друсне.
Мисля, че очакванията на редакторите не бяха да снимат първи любовни трепети, а именно селянката да го нахули, а приматът да отреагира. За резил и майтап беше цялата работа.

А и ни показаха как се реагира според Виктория, когато не желае да споделя времето си с някого.
А не елегантно като Тихомир: харесва ми да си говорим, но само толкова.

# 311
Въпреки че като характер не ми допада, евала на търпението, което прояви с Виктория… и аз съм зодия Риби, ама чак толкова сякаш не бих могла да търпя.

# 312
Не го ли насочи Блага към Виктория? Умрях си от смях като тръгна да разправя, че отдалеч му се сторила добре, но щом се доближил и й видял лицето се уплашил🤣🤣

А Блага защо са я записали Дизайнер във визитката🧐

# 313
"Тя многократно каза, че не иска да нарани никого, но всъщност точно това иска и така си храни егото. Не знам дали това се дължи на някакви травми от детството .."

Т.е ,че Наталито наранява мъжете,заради травмата от нейното семейство,баща ѝ ,който е упражнявал домашно насилие върху майка ѝ,едната версия.Демек като една *русалка/сирена,увлича ги мъжете и после ги "смачква",захвърля..може.

# 314
Коментира се детството на Виктория, израснала без баща, но с много любяща майка, а детството на Натали не се взема под внимание с баща насилник и майка жертва на агресия. Коя от двете е страдала повече като дете?! Не я оправдавам Натали, но тя е още дете без родители и подкрепа, научила се е да оцелява във враждебна среда. Орлин пък мамино синче, няма лошо, но е расал спокойно и обгрижван. Защо трябва и в тази ситуация някой да го покровителства и да му вкарва жени в леглото наготово?!

Общи условия

Активация на акаунт