🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 056
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 285
  • У Диспансера ...♥♥♥
За мен, никаква роля не играе Виктория. Макар че като излезе ще каже точно това.
Лично аз такъв срам и неудобство изпитвам като я гледам, направо превъртам сцените с нея. И Тихомир не бива, ама в крайна сметка от началото и заявява, че не я харесва. Снощи чак застанала на буквата Ф и сметка му държи, пък на Радо се развика, много зле тая жена, много. И нарежда новите момчета, все едно тя е мис Свят. Абе виж че не те харесва никой, с какви очи говориш така за новите момчета.
Натали е толкова малка, нормално да е инфантилна, лигава, да не знае какво иска още от живота. Иска да е известна, да я следват в тик ток, да показва как ѝ минава деня, да  ѝ плащат за реклами, тя затова се натиска за ефирно време де, както и всички вътре.

# 286
Е той я пита какво има, тя не може да изрази ясно какво иска от него. Да се заявял повече. Е как да се заяви? Да й удари шамар, да я замъкне в басейна, да й направи закуска? Да й подари романтична вечеря? Той си каза няколко пъти, че тя е енигма и той не може да я разчете какво иска. И тя не споделя какъв е проблема. Няма как да стане, ако тя не говори с него. Тя нон стоп мънка как искала той да се изразява по-ясно и да покажел жестове към нея.
Това, да не я разбира Орлин е търсен ефект. Не, че не може да се изрази ясно, може ама не е това целта. Целта е да не я разбере и да не оправдае  очакванията и уж за да може после лесно да му тръсне вината "той не ме разбира". Нейното поведение е умишлено объркващо.

# 287
  • SF
Е, да не повтаряме като папагали клишето, че музикант къща не храни. Познавам хора от артистичните среди - дизайнери, музиканти, музикални продуценти. Работят по проекти, в студиата си. Не е работа от 9 до 18:00 часа на трудов договор с осигуровки, но имат повече доходи, отколкото ако работят на заплата. Мой приятел в момента обикаля магазини и ги украсява. Хонорарът му е такъв, че не всеки магазин може да си го позволи. "Хванал" е няколко големи вериги. Работи в екип. Друг снима реклами и търси  продуценти като Орлин, които пишат музиката и озвучават.

Виктория притежава всички качества, за които критикува и с грозен език коментира останалите участници. Когато присядаше до Тихомир на масата, той трябваше да се отнася с нея така, както тя се отнесе с Левент. Тя въобще дава ли си сметка как изглежда и какво представлява всъщност? Имам чувството, че дори когато сега гледа предаването, не е способна да отвори очи и да се упрекне за нищо. Че притежава грозен език и зад камери ги кове и настройва един срещу друг, е ясно. Груба и безпощадно злобна жена. На мене ми е неудобно да я гледам и да я слушам.
Винаги изпитвам емпатия към несподелено влюбени хора, които плачат. Снощи останах напълно равнодушна към драмата й. Някак незаслужено се опита да грабне едно симпатично, доста по-привлекателно от нея момче и му се натресе в живота с ярост, простотия и закани.
Ами най-малкото с Тихомир имат и възрастова разлика. Много мъже нямат против жената да е по-голямата от тях, но много мъже въобще не мога да си помислят да имат нещо сериозно и хармонично с по-големи. Даже харесват по-млади жени.
Например аз изобщо не мога да погледна с "онези очи" на по-възрастен от мене мъж.

# 288
До вчера бях готова да се закълна, че и на Орлин много не му дреме за Натали и бях наистина изненадана от сълзите му на синхрона.

# 289
  • София
Не знам какво виня се опитва да вмени, при положение, че несигурността и мекушавостта на Орлин са факт. Тя го пита влюбен и си в мен, а той отговаря - мисля, че имам някакви симпатии, които не съм мислел да имам. Страшен отговор. Кой ли от дамите, харесващи Орлин, би се зарадвала на такова признание в любов.

# 290
Виктория не знам за каква се взема, но много греши в отношението си към хората. Боже, как се развика на Радо за няма нищо. Той се извинява, тя набира и намила. И добре, че беше той, че, ако беше някой друг можеше и тупаник да отнесе. И как държеше сметка на Тишо и му обясняваше, че е губещ, а той сигурно не може да се нарадва, че тая чума вече не е в мач Wink с него. Курбан трябва да прави това момче, че се отърва.
Хората кротуват около Виксъна и не и противоречат, щото виждат, че не е наред с главата и се съгласяват с нея като се опитват да избягат от нея и тактично да се дистанцират. Това момиче е сериозно счупено и според мен би била опасна както за себе си, така и за околните. Според мен спешно и трябва помощ и някой да укроти демоните и.

# 291
  • SF
Е, повечето хора се притесняват да говорят открито за чувствата си. Колкото повече се разкрият, толкова по-уязвими и раними се чувстват. Повечето двойки  си говорят "имам симпатии, започвам да развивам чувства..." Петър, малко ни в клин, ни в ръкав, каза на Криси, че скоро ще й каже думата с О. Не спят заедно, въпреки че има възможност да се разпределят по някакъв начин. Не говоря за общата "спалня" с нахвърляните като в казарма легла в кухнята на момчетата.
Не знам колко от вас биха се отпуснали пред камери и биха се разкрили, но не само любовно в интимен момент с партньора си, а пред цяла България и пред очите и ушите на всички обитатели на двете къщи, включително и пред такива, които са там от вчера и ще си тръгна утре.

# 292
Орлин да се измъква от тази, докато е време. Не се бил заявил да го твърди тази дето не знае на кой свят се намира. Поне се прави де. Не ѝ бил казал липсваш ми. Божееее, лигла.
Ама какво ще й казва липсваш ми?! Кой мъж ще си плюе на егото и ще й прави евала на тази лигава парцалеса.Това ако беше някой друг, дори да не е от типа батка, като върне от срещата щеше да й бие шута, да й тегли майната или да й дръпне стола по радовски. Трябвало да ходи да я придружи да се преоблече и може би да й стопли млекцето, да й целуне ръка, добреее. Тя пък била изстинала, ама ти кога загря толкоз, че пък и бързо охладня.  А ясно прегря ти пералнята от прането и реши да я смениш.

# 293
Партньорство се гради,но любовта ,както и в предаването някои заявиха,трябва да се случва без усилие...с лекота и усещане за радост,..не случайно я сравняват с пърхане на пеперудени крилца..
Двойките се опознаха ,за около месец...и нормално,по младите,по неопитните да реагират спонтанно,да поддадат на емоции и...да продължат.Просто за Орлин ,няма подходящо момиче,не и в този формат...
Да се вменява вина,да се вдига летвата на очакванията...може би е повече във  въображението на публиката,и всеки пречупва през своята призма,опит и камбанария...
В този ред на мисли,отношенията Орлин -Натали ми се струват много по-естествени,или в реда на нещата,отколкото повечето двойки,опознали се достатъчно,че в мирно съвместно съжителство да избутат до финала..

# 294
  • SF
Можеше Натали да приседне до него и да покаже, че въпреки срещата все още си е с него.

# 295
Дали ще влизат още жени?

# 296
Вие бихте ли казали на някого в национален ефир, че сте влюбени в него, когато отсрещния пърха с мигли на всеки мъж? Всеки си има его, нормално е да не иска да излезе като пълен глупак.

# 297
  • София
Абе този Левент от къде го изкопаха Joy
Той удари в земята даше Вальо - Ивайло. И аз не бих си разменила повече от 2 изречения с него. Е, чак, като Виктория не бих реагирала, но със сигурност щях да се представя, да му кажа 2 думи и да измисля, че имам някаква работа, за да се изнеса. Изобщо не знам какво може да се говори с такъв типаж. Левент. Майко мила....

Орлин изобщо не го мисля - представи се достатъчно добре в предаването и след това доста момичета ще имат интерес към него. Не му е притрябвала Нети, която сигурно още я държи "тоталния шок". Той гони 30-те, съвсем друг тип жена му трябва вече на него. Двамата са на съвсем различни етапи в живота си и няма нужда да се мъчат заедно. Никой не е виновен.

# 298
Какъвто и да е Левент Виктория се държа невъзпитано ,грозно , неуважително.  Никакво извинение няма за поведението и.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 10:44 от Candy_girl

# 299
Орлин наистина има една "женска" енергия, която не се харесва на жените (повечето).
Ама и Натали да не се прави на ощипана. Дори той да се държеше по-мъжки, тя пак щеше да си избере Тихомир. Отиват си.
При нея е дразнещо, че си изсмуква някакви доводи от пръстите. Кажи си, че си в любовно предаване и повече ти харесва другия - какво лошо има в това? Вместо просто да вменяваш вина в другия човек.
И все в шок 😃
Това момиче не е в никакъв шок, доста обиграна е, и за мен по никакъв начин не се различава от Габриела, Дениз, Шермин. Просто обвивката на невинност и русолявост лъже.

Общи условия

Активация на акаунт