🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 052
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 270
Ми ок.
Аз гледам глобално.
Тя си му каза на Орлин какво  не й достига. С думи. Няколко пъти.
Да и въобще не вижда, че малко трудно мъж ще е сигурен в теб, когато всички те виждат колко си шавлива.

# 271
Разминават се.
Оттам нататък все единият или двамата ще е леко наранен при раздялата. Но ще мине..такъв е живота Simple Smile

# 272
Лично аз, когато съм виждала, че някой не отговаря на очакванията ми, но го харесвам и уважавам, никога не съм тръгвала с вменяване на вина, защото ми е било ясно, че основното е, че просто аз не го харесвам достатъчно. Хората са един с друг въпреки недостатъците си, които всеки има.

# 273
Не знам... аз пък не виждам как Натали е толкова по-виновна или нещо такова от Орлин... Ако въобще има виновни, когато двама души са различни и искат различни неща. Според мен в този епизод той за пореден път показа, че е някак незрял. Тя му говори нещо и се опитва да му покаже какво не е наред, той се катери отгоре й да я целува и да се лигавят. Това ли е начинът да постъпиш, когато усещаш, че има нещо, което тревожи и отдалечава другия от теб. Според мен всъщност е едно от най-грешните неща, които може да направиш. На мен лично такова поведение само би ми показало, че човекът отсреща мисли с някакви други части спрямо мен и/или не ме приема на сериозно и каквото и да говори не му пука особено как се чувствам и какво мисля. Даже бих казала, че, да, Орлин сигурно е възпитан, приятен събеседник, толерантен и тн... Но последните епизоди, като взеха да ги дават повече с Натали, леко почнаха да ме отблъскват някакви намеци и неща в поведението му спрямо нея.

# 274
  • в сърцето на един мъж...
Е той я пита какво има, тя не може да изрази ясно какво иска от него. Да се заявял повече. Е как да се заяви? Да й удари шамар, да я замъкне в басейна, да й направи закуска? Да й подари романтична вечеря? Той си каза няколко пъти, че тя е енигма и той не може да я разчете какво иска. И тя не споделя какъв е проблема. Няма как да стане, ако тя не говори с него. Тя нон стоп мънка как искала той да се изразява по-ясно и да покажел жестове към нея.

# 275
Точно това, че не се разбират. Те и сами си го казаха на синхроните. Той я пита, тя опита да обясни, но пак не се разбраха. Друг на негово място инстинктивно би разбрал какво харесва тя или пък по принцип би му идвало от вътре да се държи по такъв начин. Друга на нейно място пък не би имала проблем с държанието на Орлин. Просто не са един за друг. Но защо Натали да е виновна за това?

# 276
На мен Натали и Орлин ми стояха много добре като двойка чисто визуално, някак си отиваха и като вайб. Жалко, че се разминаха като темперамент и характер, както и по желания. Ако визията на Натали не подлъгваше и не замаскираше какво се крие зад нея, биха били чудесна двойка. Млади, свежи, с приятно излъчване, възпитани, с добро държание в социума. Като цяло на Орлин му трябва такава като него или някоя която да го води, за да вървят нещата.
Мисля си, че и с него не е лесно да се живее, прекалено е пасивен, даващ свобода и не заявяващ се, но пък ако намери точния човек всичко може да бъде много на място. Просто с Натали не са един за друг и нейната "вина" е, че не трябваше да го заблуждава, но пък може да е харесала неща в него и това да я е накарало да продължи да бъде с него, с намерението, че ще промени пък нещата у него, които не и харесват.
Когато хората се събирали, жената била с намерението и увереността да промени мъжа, а мъжа с надеждата, че жената няма да се промени. Жените винаги искаме да моделираме и променяме, а мъжете горките се надяват да останем такива каквито сме били в началото на връзката. За жалост нещата не се случват така.

Много ми е странно като кажете, че някой щом е нямал сериозна връзка, значи е ходещ червен флаг. Ами представете си, че не всеки е срещнал човека за връзка, а понякога пък го е пропуснал я поради глупост, я поради гонене на Михаля, причини много, но това не означава, че не може да бъде в сериозни отношения, просто правилния човек не се е появил. По добре ли е да хаби чувства и енергия за някакви хора, които не са неговите хора, но налЕ трябва да е във връзка, нека там да си мешаме капите пък каквото такова, само и само хората да не ни заклеймяват.

# 277
Виктория не била "сливенска перла" 😀 А каква е, точно такава си е, но във фантазиите си е принцесата на Монако 😏 Супер агресивна при влизането си с ръкуването първо с мъжете, белким я харесат от пръв поглед, супер агресивна и към новодошлите с епитетите, които им лепи още преди да са казали дума.. Опазил Господ такъв кофти човек да има власт и външен вид, щом сега проявява такава злоба и високомерие към напълно непознати хора. А представям си като колежка или като шефка какъв кошмар би била.. Но когато е удобно винаги го играе жертва и аз самата два сезона й се връзвам, докато не блесна в целия си потенциал

# 278
Още в юношеските си години,бях прочела,че когато избираш(намираш ) партньор...то трябва да си паснете по чувствителност и въображение....и,да Натали и Орлин са от различни планети,и нямат вина за това ...вероятно,ако формата не ги поставя при тези условия,изолирани и в почти стерилна среда,те бързо щяха да си го признаят....не са един за друг,и не ,очакванията Орлин да се промени,или Натали да го приеме,такъв какъвто е...не са реалистични.Хубавото,от цялата ситуация е ,че яснота се появи,съвсем в началото...и всеки от тях, може да приеме това като житейски опит,и без драма...предполагам ще си дадат сметка,след предаването,погледнато отстрани и напред..във времето.
Не мисля ,че Натали заблуждава,когото и да било...,когато срещне мъжа,който ще и опонира,като темперамент,от който ще получи,това от което се нуждае....тя ще отвърне,така се случва любовта и партньорството..
Схемата ..аз не искам,да казвам какво да направиш за мен...и той...ама кажи какво да направя за теб...
 Това даже за сценарий,не би издържало ..

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 09:23 от неда2

# 279
  • Пловдив
И аз не съм за демонизирането на Натали, просто не ми харесва как представя нещата вменявайки вината на Орлин или поне изглежда така отстрани, но пък съм съгласна с мнението, че те двамата с Орлин се разминаха. Не смятам, че трябва да я изгорим на клада, защото харесва Тишо или ако остане с него, има право, на 22 години е, красива е, млада е. От двамата Орлин-Нети, той ми е по-истински, тя не ми допада поради ред причини, но не може да се отрече свежото й излъчване и това че на фона на останалите рядко влиза в конфликт, опитва се да е позитивна, дали е роля или не, няма значение и определено този хейт, който се излива  върху нея не ми допада.

# 280
Галена навсякъде ми излиза с клипчета как пее, няма да се изненадам ако са двойка с Радо и са влезнали да станат и те известни. Не изгледах снощи епизода, но този Левент ми напомня на онзи Радо дето обърна стола на Габа. И не знам защо не дадоха една патерица на тази ами Калоян продължава да я носи като чувал с картофи. А тя хич не изглежда да е лека....направо ми е жал за момчето. Обаче и той е като махленските клюкарки.

# 281
Писала съм, че не харесвам Натали. Обаче не виждам да прави нещо лошо или неморално. Писна й Орлин да я мотае и увърта. Няма нищо мъжко в поведението му. Парите на баща му са го лишили от амбиции да постигне нещо сам, да бъде мъж. Изумена съм, че има жени, които го харесват.

# 282
  • София
Върнете Емили в предаването, за да има булка и за Левент! Simple Smile

# 283
След разговора на Натали и Орлин преди тя да каже, че отива на среща, даваха Виктория. Някой разпознава ли музикалния фон в този момент откъде е. Много ми харесва и искам да го намеря.

# 284
Орлинчо е възпитан и неконфликтен и дотам. За мъж кое му харесвате, дори истинска работа не се е чуло да има, камо ли семейство да издържа. Като му дойде времето да свие гнездо, сигурно ще натика девойката на горния етаж в къщата с мама и тати и ще чакат на тях. Той си каза, че всичките му връзки били по макс 2-3месеца. За 30годишен мъж не е хубав знак.

Виктория е мега невъзпитана и противна. Дори пред непознат не можа за 5мин. да се държи прилично.

Ех, Левент защо не го вкараха по-рано, голям пропуск! С Емили щяха да са страшно шоу😆

Общи условия

Активация на акаунт