🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 048
  • 2 263
  •   2
Отговори
# 255
Виктория в тотално делулу , сама се е вкарала във филма , не може ли да разбере , че ако някой не те харесва не е длъжен да види и разбере каквъв човек си ? Няма привличане и точка по въпроса .

# 256
Пър е изплискала тотално. А и ме изумява фразата: “такава като мене може само да сънуваш в реалния живот”, хахаха… Егаси самочувствието. Аз кошмари не желая да сънувам.
А Левент не се е държал лошо с нея, нищо накриво не й е казал, тя започна да се дръвчи.  Той си се държа съвсем нормално с Влага преди това.

# 257
Другата седмица е финала. Този господин се надява да направи присъствие.

"Аз на бившата ми силикон съм и сложИл, тъз има ли, няма"LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

# 258
  • София
За какво вкарват тези мъже толкова късно???
А и в момента няма свободни жени. Освен Блажка, ама тези са малки за нея. Виктория пък се е филмирала яко и само Тишо и е в главата. Това нейното не е любов, а някаква фиксация и обсесия.
Не разбирам кой идиот режисира този сезон и защо пропиляха толкова много възможности за двойки?
Ето например тази Габриела. Онзи ден напусна след церемонията и буквално на следващия ден вкарват нови мъже, като тя според мен би имала някакъв шанс с някое от момчетата. Знае ли човек...
И цели трима нови?! Две седмици преди финала за нас, а при тях сигурно остават броени дни. Недоумявам.
Защо не вкараха няколко нови жени и мъже заедно, а не така на части. Много глупаво. Много. Ясно е, че следват оригинала ама ние сме много далеч от американците и от тяхното мислене.

Този Павел е дечко. Коя ще го вземе? Спомням си го от Фермата 9. Беше добър на битките. Бивш добър каратист. Ама какво прави тук?
Левента, все едно гледам ямболския бек, Георги Иванов от сезон 1 на Игри на волята, дето налиташе на бой и гореше знамето на Прабългарите. Ама то където Сливен, там и Ямбол. 😉
Денис има най-голям шанс, но няма жени. Няма свободни или не стават. А за другите вече е много късно. Идва финалът. Просто за него няма нищо. Иначе хубава професия има. Учител на деца по хокей на лед (любим мой спорт).

Стана ми много тъжно за Орлин.
Ясно е, че не се заявява ама как това стана голям проблем точно сега? Натали 1 месец нямаше проблеми с това и сега изведнъж голямата драма? Ясно е защо, подшушнали са и да се задейства. Сега са нейните 5 минути слава, преди да потъне в забвение.
Ама отиграй го като хората. С класа. Не го наранявай така. Кажи му директно какво мислиш. Тя залъгва и двамата в момента. И то голяма драма с този неопитен Орлин на 29 г. без сериозна връзка. Ами този Тишо е на 26 г. и пак без опит. В този ред на мисли, 'от трън та на глог'

# 259
Май Левента визират.
Не визирам Левент, нито тоя с лайното на главата. Сори, не им запомних имената.

# 260
Доста кофти се получи спрямо Орлин, но той си остава положителния герой във филма.
Натито изрина дъното.

# 261
Тихомир бил нарцисист , само за себе си мислил ?! Ами за кого да мисли , ти каква си му? Държи се грозно с Левент , ужасно противна ми е .

# 262
Левент я провокира с нещо от сорта "изглеждаш отблъсната".
 На Вики и е къс фитила и го метна. Laughing

# 263
Горкият Орлин - в това предаване го плюха, агресираха го вербално и физически, обиждаха го и накрая му взеха и гаджето.
Ето това е да си възпитан и добър човек в БГ. Мачкат някакви тарикатчета и комплексари.

# 264
Горкият Орлин - в това предаване го плюха, агресираха го вербално и физически, обиждаха го и накрая му взеха и гаджето.
Ето това е да си възпитан и добър човек в БГ. Мачкат някакви тарикатчета и комплексари.
Подкрепям. Така е! Както жените сякаш по зададен образец се мултиплицират, така и мъжете.

Трима извън шаблона “балкан батка”- Орлин, Лъчо и Денис- и тримата отлъчени по някакъв начин от групата.
От останалите Петър е шута на батките, Виктор- уж “мислещата глава”, останалите са тестостеронът🤪

И жените- клонинги и мъжете- батки спазват своеобразен код, по който се заявяват и разпознават- еднаква визия, татуси, крали- марко веждаци, разкрачена походка, гола глава, определен тип марки и дрехи/ много им е важно логото, ако блести- още по- добре/, определен тип жестове, дори имат задължителни фрази, /явно да се разпознават лесно в мрежите/- “мачнат, териториален, заявен/а, изговарят , комуникация, в смисъл….🤮/

И Калоян щеше да бъде в групата на изключените, но там Простакесата го пази и моделира, жалко.

Натали е права за едно- че ѝ е трудно- да , трудно се стои в роля на Дама с излъчване на Лолита, ако си обикновен  кандидат - ескорт, некултивиран тип- заради първоначалното трупане на средства с цел по- висок левъл. В този смисъл, Натали е “привлечена” от АнаШ., затова ѝ задаваше въпросчета за нос, дрехи. Целта на здравата девойка Хелга/Натито😉/  е да надгради до изтънчената 🤪Метушева😱🤮.  
Е и драмата Наталкина- разум/сърце се изяснява- от сърце иска да е известна, успешна певица, актриса… инфлуенсър, трябва ѝ  Орлин.  
А разумът ѝ казва😉- без батка ще те отхвърлят твоите таргети🤪 Но “богатият” Красун Шерминов не е наличен, Радо е с друга селски вайб  кандидатка / помним как Натали посърна като я посече Радо с розата/. Тихомир е нещо като аксесоар за Натали,  задължителен- батка, с акне и поглед “ изгряващо слънце”, но фитнат и подходящо тъп за нея.
Радвам се за Орлин- поне няма да губи времето си с нея за напред, видя ми се логичен, зрял, разумен. Натали няма как да разбере и осмисли неговата философия за връзките, просто тя функционира на по- ниско ниво.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 07:42 от ellis

# 265
Орлин да се измъква от тази, докато е време. Не се бил заявил да го твърди тази дето не знае на кой свят се намира. Поне се прави де. Не ѝ бил казал липсваш ми. Божееее, лигла.

# 266
Нати и Орлин се разминават. Различни са им разбианията. Виновни няма.

Не виждам нищо лошо в това млада жена да избира, да пробва, да сменя.
Сега й е времето.

# 267
Да не прави най-стария номер на света и да не вменява вина на отсрещния.

# 268
Ми ок.
Аз гледам глобално.
Тя си му каза на Орлин какво  не й достига. С думи. Няколко пъти.

# 269
Орлин да се измъква от тази, докато е време. Не се бил заявил да го твърди тази дето не знае на кой свят се намира. Поне се прави де. Не ѝ бил казал липсваш ми. Божееее, лигла.

Наистина.
Орлин за мен е много свястно момче и не заслужава неблагодарни момичета тип Натали.
Не бил се показвал,доказвал,не настоявал,не й бил казал,че му е липсвала за 2-те часа,в които я нямаше...

Виктория играе театър за ефирно време. Дреме й на шапката за Тихомир. Толкова се насилва да прави сцени,че дори тя не си вярва..

Общи условия

Активация на акаунт