🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 023
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 240
В промото за утре накрая се чува "отказва(м) се", вероятно Орлин ще си тръгне.
И нека. По-добре. Не може да се обяснява, че той не й давал това, онова и затова било по-добре да е с Тихомир. Да, по-добре е Натали да е с Тихомир, защото са еднакво семпли, а не защото Орлин нещо не й бил дал или направил, поне от това, което виждам дава много повече, отколкото зрели хора във връзките си. Той да не й е майка да й удволетворява всяко желание.

# 241
Мъчно ми е за Орлин :/

Блага има изящни глезени.

# 242
  • София
Във фейса е страшно, тук по-поносимо се плюе по Натали. Точно на срещата им, преди да го каже Тихомир, си мислех че тя се държи с който както я предразположи. Затова с Орлин говори като умряла лисица. Много ми е симпатичен, но никак не може да се заяви. Самият факт, че досега не се е влюбвал ми е червен флаг. Няма никакъв живец в него. Опитвах се да го оправдая и винаги съм го защитавала, но на нея й трябва някой друг като типаж. Ако не се случи сега, ще е навън. Много е чаровен, умее да говори, чувствителен, нежен, разбиращ, но и други неща трябват за връзка. Особено като си млад. А и като не си. Иначе ще го търсиш навън.

# 243
Много ми е симпатичен, но никак не може да се заяви. Самият факт, че досега не се е влюбвал ми е червен флаг.

На 29 без сериозна връзка до момента.
Аз бих бягала с 200 от такъв.
Същото бих посъветвала и дъщеря си.

# 244
То пък Тихомир е имал сериозна връзка сякаш.
Натали е прекалено млада, за да оцени свободата и лекотата, която би имала с Орлин. Тя е малка и още хвърчи и хормоните бушуват според външния вид. Според мен би опитала с всеки, който я гледа продължително и заяви интерес. В което няма лошо де.
Не знам той дали не се е влюбвал, но че сега е влюбен си личи и то много. Жалко.

# 245
  • София /Абсурдистан
Наталито хвърчи в облаците и ще се приземи болезнено.

# 246
Без сериозна връзка, зависи колко сериозна да е имал Орлин, все пак не е евнух и не е стигал до годеж, нещата не са такива, както буквално ги описват. За един сериозна  връзка е да живеят заедно, а за други е да си лягат заедно критериите са различни.
Тихомирчо, тихичко ги наблюдава няколко дни двойките и прецени, че най-лесно ще е при Орлин, защото е лабилен поради тормоза от предните дни и е нещо като аутсайдер сред мъжете ( т.е. тихомир усеща, че ще има одобрението на останалите мъже за постъпката си, затова и пасува в ситуацията с наплюването), Орлин  не е конфликтен. Тихомир едиствено го интересува да си изиграе правилно картите и нищо друго.

# 247
Бърза анкета за всички, които харесват Орлин.
Бихте ли го взели за мъж или го харесвате само като приятел ? Grinning

Натали-то много гнусно гледа да оправдае отдавна взетото свое решение и търси да изкара Орлин виновен. Много жалко. Той си е такъв льольо с извинение от ден 1, кой я кара да е с него ?

# 248
Свобода и лекота виждаме ние от нашата камбанария, за нея е липса на страст, чувства и стабилност на връзката. Не съм убедена, че тя е безразлична към него. Дали, ако като сега се върнаха с Тишо, Орлин беше протегнал ръката си към нея, да я покани до себе си, да демонстрира увереност и желание, тя щеше да откаже?! Едва ли.
Преди банята имаха много щастлив вид, но да влезеш да се къпеш с жена, в която уж си увлечен и по никакъв начин да не изразиш страст?!?! Коя не би се почувствала несигурна и обидена? Ще губи Орли позиции, заслужено.  Единият ѝ се обяснява с риск да бъде отхвърлен, от другия тя проси обяснение и пак не го получава. Той си е измислил даже философия, че ако ѝ оказва внимание, значи я манипулира. Давал бил свобода и чакал тя да дойде при него. Не е свобода това, а безразличие. Сам се надигра, защото прилагайки собствените си книжни идеи, не отчете, че съвсем не е безразличен.
Натали глуповато избърза. Останали са наши две седмици, за тях сигурно три дена, ами изчакай още малко, момиче, вземи пример от кака Кристина. Те всички навън автоматично ще сменят партньорите, но вътре са бетон, ха ха.

# 249
  • в сърцето на един мъж...
Стига сте го жалили Орлин, как бащински само ги прати да се обличат! Ами неадекватен е, никой не му е виновен. Вместо да предложи да я заведе да се преоблече, да прояви някакво желание да си я вземе отново, той се подведе от приказките на тайфата клюкари и се дистанцира. Ми не се прави така. Малко повече, макар и престорено доверие и емоции да беше проявил, вместо да реве после. Всъщност, той дали ще си признае, че се е увлякъл?! Или ще продължи да го играе неразбрал?! Ако Натали е успяла да събуди чувства в този заспал ерген и той попреосмисли позициите си, може да счита участието си за много полезно, па макар и загубил музата си.

Е какво да направи - да ги извика двамцата и да им сложи лигавчетата? Орлин постъпи много мъжки, той вижда, че оная си е тръгнала вече с единия крак. Казват хората, че жена, насип и ръжда тръгнат ли - нямат спиране. Та и тая така. Всички говорят за старите ергенки какви труженички са - обаче тая пеперуда, дето лети от цвят на цвят няма кой да я бие. То хубаво предаването е за това, да си намериш мъж, ама тя не си търси мъж, а спонсор явно. То няма един дето да я погледна и да не я обърка, да не я притесни, да не я шокира, да не я вкара в размисли. Ми определено Орлин ще е по-добре без нея.
Аз лично го харесвам много и да, бих предпочела такъв нежен и грижовен мъж за човек до мен. И кой каза, че не се е влюбвал? Защо трябва всичко да си разкаже по телевизията? Той си каза в един от разговорите, че като син на политик отдавна е научен да се държи обрано и да преценява как изглежда в очите на другите. За мен е умерен, приятен млад човек, който има съвсем нормални възприятия за нещата. И е в пъти по-добре и от Житомир, и от Жоро Игнатов, и от Петър, и от Йовица...

# 250
Единия от новодошлите е като близнак на Тихомир.
Денис или Павката от Фермата?

# 251
  • София
Май Левента визират.

# 252
Този Левент от циганския квартал в Сливен ли го намериха?

# 253
Те са 4 ромски махали там.

# 254
Вики веднага го категоризира "сельо".
Преаво в десятката.
"аз не съм ти някоя сливенска перла" Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт