🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 026
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 225
С това промо дето накъртват как клони повече към Тихомир,  очаквам точно обратното. Ще си остане с Орлин

# 226
Наистина ли е толкова ниско нивото в България (Левент) или предаването е такова?

# 227
Бе как да не ѝ личат на Блажка годините, на мен дори на повече ми изглежда.
Нищо, че тя много държи да си каже, че не ѝ личат.

Да, тя си мисли че като повтаряш една лъжа 100 пъти, накрая става истина. 😄

# 228
  • here and now
Не знам Натали как очаква да ѝ се заявяват, Като Хуан Карлос на Габриелита ли?

# 229
Левент ме разсмя, което не се е случвало откакто излезе компанията Емили, Ивайло и Доктора. Не е агресивен като Джан, макар физиката му да е сходна. Мисля че е простоват, но незлоблив и шегаджия и искрено се обиди на Виктория, която непрекъснато сменя ролите от жертва на були и обратно. Толкова нависоко се е позиционирала в собствените си очи, че само някой принц би могъл да разчита на грам внимание от нейна страна или разбира се Тишо /горкият човек/

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 09:03 от Catfish

# 230
  • Пловдив
За Орлин е по-добре да не е с Натали, явно нейният интерес е към Тишо, тъжно ми стана за него, явно е вложил чувства. Просто не умее да ги показва и наистина изглежда прекалено дървен философ, но в същото време е умно момче. Не мога да кажа, че разбирам Натали, но донякъде има право, че е редно да се заяви по-отчетливо. От друга страна, тя самата търси оправдание за действията си, за да не излезе черна в случая. Но защо се опитва да се оправдава, просто да се вземе с Тишо и точка, в крайна сметка не са женени с Орлин. Но можеше да намери по-добър начин, да поговори с него и да му каже, че има чувства към Тишо, а не такива долнопробни сценки. Не ми хареса коментара на Габи Б., завист в чиста форма, нека да гледаме първо себе си, а после да критикуваме другите.

# 231
  • София /Абсурдистан
Наистина ли е толкова ниско нивото в България (Левент) или предаването е такова?
И двете.

# 232
Стига сте го жалили Орлин, как бащински само ги прати да се обличат! Ами неадекватен е, никой не му е виновен. Вместо да предложи да я заведе да се преоблече, да прояви някакво желание да си я вземе отново, той се подведе от приказките на тайфата клюкари и се дистанцира. Ми не се прави така. Малко повече, макар и престорено доверие и емоции да беше проявил, вместо да реве после. Всъщност, той дали ще си признае, че се е увлякъл?! Или ще продължи да го играе неразбрал?! Ако Натали е успяла да събуди чувства в този заспал ерген и той попреосмисли позициите си, може да счита участието си за много полезно, па макар и загубил музата си.

# 233
Единия от новодошлите е като близнак на Тихомир.

# 234
  • Пловдив
Не знам Натали как очаква да ѝ се заявяват, Като Хуан Карлос на Габриелита ли?

Според мен да, точно това търси, колкото и да го отричаше, когато те бяха в къщата.
Жаля го Орлин, защото в крайна сметка всеки бърка в реакциите си и не винаги са най-правилните, процесът е двустранен, Натали също не пожела да остане с него. Но не виждам и да се оправдава или да изкарва някой виновен, според мен реакцията му е искрена. Докато имам съмнения относно тази на Натали.

А нови жени чакаме ли? Да видим новите клонинги кой ще налазят.

# 235
В промото за утре накрая се чува "отказва(м) се", вероятно Орлин ще си тръгне.

# 236
Левент - брутален селянин. Много ми е трудно дори да гледам такива хора, камо ли да ми е смешно какво правят или как говорят. Той сякаш е изпаднал от 90-те години и от тогава до сега - развитие нулево. И с тези настръхнали цицки, бляк. Може ли да повърна ?

Житомир не го харесвам. Още от началото ми прилича на темерут. Макар и добре възпитан, но темерут. Центриран е върху себе си, егоист. И също, както някои други, не харесвам постъпката му когато гологлавия олигофрен джудже блъскаше с чекмеджето по краката на Орлин или след това му се изплю, това добиче с празен поглед стоеше и си плюскаше прегърбен върху яденето си, без да реагира. Не говорим, че трябва да се бие, но ако си мъж и не ти харесва тази постъпка казваш " Пич, какво правиш бе, айде престанете " нещо такова.
От тази постъпка до сега, не съм я забравила и не го харесвам.

Натали не ми допада като поведение въобще. Сори, имала право да си избира. Има да. Ама не се прави така. Не переш предишната вечер или ден, не се къпеш във водата с някой, с който висиш от ден 1 и на следващият ден, озарена от лъч на прозрение - вече си разколебана.
Ниска топка.

Виктория, ако това не е нейната " роля " в предаването и не са и казали да се държи така, не доумявам как може да се унижава до такава степен ? За, мен това е сценарии, не е възможно, някой до такава степен да е делулу, освен ако не играе ? Ако не играе, значи си е жена, която се подхлъзва прекалено лесно и няма реална представа за нещата.

Орлин, много го харесвам. Но, го намирам за асексуален за съжаление или за мъж, който не показва ясно, че желае една жена. Не знам как да се изразя, не " усещам ", мъжкарското поведение. Междудругото при Петър също не го усещам ако трябв ада бъда честна.
Та продължавам за Орлин, може би го показва с гушкане, с нежност, с галене, но в началото всички знаем, че прехвърчат едни искри между хората, които са чисто физически. И те са доста силни. След това идва нежността. Не знам дали са прали, но някак не виждам девойка като Натали да харесва мъж като Орлин.

Филипа - ужасна интригантка.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 14:20 от BlackCat12

# 237
  • София
Орлин, че е пасивен е ясно, но той си каза, че тя е малка- беше тактичен, трябваше да каже инфантилна.  А на промото лицевото изражение на нашата Месалина /отиваща на среща с нейните обожатели/, беше много говорящо - с Орлин намусена, а с Житомир една весела такава.

# 238
  • Пловдив
В промото за утре накрая се чува "отказва(м) се", вероятно Орлин ще си тръгне.

Надявам се да стане така, ще покаже достойнство. Не виждам смисъл да стои повече ако наистина Тишо и Натали са заедно . Пък и да се заявява и да заприлича на Вики няма смисъл, ако Натали има чувства, ще му попречи да излезе.Виктория трябва да го последва, щом не иска никой друг младеж от Рая, няма място вътре. Тишо няма да я хареса магически, дори да се разочарова от Нати. Време й е да си ходи.

# 239
Наталка така постъпи с Калоян, като предпочете Орлин. Сега е ред на Орлин, да го замени с Тихомир. Орли имаше своя теория за връзките и  хората и сега ще опита от нея. Но за едно е прав - не можеш насила да държиш човек до себе си. Ако нещата стигнали дотам, че да търсиш вниманието на друг, по-добре да не се лъжат. Жал ми е за Орлин, защото ми харесва като визия и поведение много повече от Тишо. Но Наталчето е лековато девойче, което е свикнало на мъжко внимание. Другите моми да не се правят на ощипани, щото и те са от таз категория, ма ся са попрезрели леко и чистят стария си имидж.

Общи условия

Активация на акаунт