🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 956
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 210
  • here and now
Виктория точно такъв заслужава...

# 211
Левент и Виктория се състезават на кого му е по-жълта книжката.

# 212
Нали Тушев много искал любовен триъгълник.  Батката,  Емили и Левент щяха да са уникум. Пропиляна възможност

# 213
Тоя Левент от кой затвор го изпуснаха?

# 214
Тоя Левент на Киро Брейка двойника дето ми мяза, наистина е много зле, баш мутра останала в 90те...🤢
Ама и Виктория почва да ме дразни вече доста!
Нов човек е, поне малко любезност, колкото и да мяза на измислено човекоподобно...сега това че Вики е ядосана отделно на Тишо, какво си го изкарва на други.

# 215
За В момента ли ?

# 216
Ама и Тихомир какъв е долен... по "деликатен" начин си й каза: "зарежи го тоз п.тьо, щото аз съм мъж на място".

Такъв мъж на място, че за 26г не е имал нито една връзка, направи се, че не видя как Джани плюе Орлин, а 30-годишните каки ги праща на гробището...

А какво според вас трябваше да направи в онази ситуация с Джани и Орлин като съвсем нов там, който не ги познава? Питам сериозно. С такъв агресор да се конфронтира като го пита примерно ти защо така? Да ги обади на продукцията като първокласник? Да се сбие?  И всичко това да го дават по телевизията. Не знам какъв би бил правилния ход за едно момче, което не всява респект в батките.

Тихомир не е момче, с една глава е над Джани и с една година по-голям. Ако не всява респект е защото няма топки, а не защото няма физическите параметри.  Красимир не влиза в конфликт, пък ако ще война да стане.
Трябваше да направи поне неутрален коментар, от типа на "не се карайте", защото сега излезе като страхливец, какъвто и е.

С Джани? Неутрален коментар?

Не съм съгласна, че е страхливец щом не даде роза на Виктория. Тя е мнооого страшна...и още е там Simple Smile

# 217
Безкрайно комплексиран Левент

Виктория, Виктория, Виктория…  - ако иска ще говори с него. Права е да не се занимава. За мен остава най-приятната, пряма и естествена като поведение жена в Ергена тая година

# 218
  • Варна
Оф, то Джанката хич не го слушаше и него главата.Постоянно искаше да бие някой./ донякъде разбирам /  Ама явно се заяви пред момата, май са заедно, де..

# 219
Че подбора е от обора, то е видно. Бичета, кокошчици и пр. жвотинки.
Но Викиту е направо неадекватна. Ценяла мъж, който не ще да е погледне, а отхвърли разговор с друг, щот не и подхожда. Взела се е за красавица с нескончаем избор на мъжко внимание. То бива да нямаш елементарно възпитание и дори да не ти харесва обектът, се дръж нормално. Тя само негатив трупа и врагове. И се има за интелегетна. Сега и тоз ще я земе на подбив и отново ще стане за резил. Ми, Блажка се държи доста по- зряло и умерено. Прояви възпитание, отвърна на запознанството и даже изглеждаше доста по-интелигетно от Виктория.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 20:17 от wiwala75

# 220
Като знам Виктория с какъв простак, дето даже цър-пър ѝ казваше, си качваше гордо клипчета в нета... Тц, тц, да си получел 2 минути слава, че е разговарял с нея... Ама този път стъпи яко накриво, този е по-голям льольо и от нея, има да я нарежда...

# 221
Скрит текст:
Ама и Тихомир какъв е долен... по "деликатен" начин си й каза: "зарежи го тоз п.тьо, щото аз съм мъж на място".

Такъв мъж на място, че за 26г не е имал нито една връзка, направи се, че не видя как Джани плюе Орлин, а 30-годишните каки ги праща на гробището...

А какво според вас трябваше да направи в онази ситуация с Джани и Орлин като съвсем нов там, който не ги познава? Питам сериозно. С такъв агресор да се конфронтира като го пита примерно ти защо така? Да ги обади на продукцията като първокласник? Да се сбие?  И всичко това да го дават по телевизията. Не знам какъв би бил правилния ход за едно момче, което не всява респект в батките.

Тихомир не е момче, с една глава е над Джани и с една година по-голям. Ако не всява респект е защото няма топки, а не защото няма физическите параметри.  Красимир не влиза в конфликт, пък ако ще война да стане.
Трябваше да направи поне неутрален коментар, от типа на "не се карайте", защото сега излезе като страхливец, какъвто и е.

С Джани? Неутрален коментар?

Да. Нещо от типа на "Момчета, не се карайте" и "Все пак ни гледат по телевизията".

# 222
  • Пловдив
Виктория се е фиксирала върху Тишо, въпреки липсата на какъвто и да е шанс. Вместо да даде възможност на някой от новите клонинги, тя се заяжда. Не ми харесва поведението й, дори човекът да е неприятен или да не ти харесва, поне елементарна любезност. Блага постъпи в тази ситуация доста по-мъдро, а Левент се държа добре с нея.
Натали и Тишо си отиват повече от Натали и Орлин, започвам да виждам някои неща в него, които не ми допадат, но по никакъв начин не го намирам за лош, все още е възпитано и приятно момче. Но със сигурност Натали не е за него.

# 223
Милият Орлин! Много подло го изиграха. Мяу-мяу заслужава и към нея да "изстинат" щом захапе здраво. Ужасно противно момиче!

# 224
Пресветата невинност го изписа Орлин. Това след заявката, че не иска да наранява...

Общи условия

Активация на акаунт