🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 950
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 195
  • here and now
Вика и тоз много си мачват... Еднакви са...

# 196
Житомир е толкова на зор в момента, че ще ѝ каже всичко, което иска да чуе....
'В очите ти виждам, че си силна жена.', 'ако в една връзка има проблем, винаги мъжът е причината' -перфектно представяне.
Блага може ли да не си каже един път, че не изглеждала на 35 Grinning

# 197
Виктория се държи много грозно...
Този новият може да е тъп, ама на нея какво й пречи да се държи възпитано.

# 198
Ама, Викторио, то и Тихомир не иска да му говориш, ама ти си се впила в него и не разбираш от "адиос".
Заслужава Тишо да я третира, както тя третира ЛевентЪТ.

# 199
Виктория много си е повярвала.

# 200
  • София /Абсурдистан
Какво и става на Вика Grinning

# 201
  • Варна
Виктория съвсем изчатка, горката. Много пагубно и се отрази това сътресение с Тишката Grinning
Oсвен носа и ушаците и са зле обаче, доста. Малко трябва да ги прибере, много са щръкнали.
Уф, горката. Мъчно ми е за нея, голямо кукуригу..

# 202
Ама и Тихомир какъв е долен... по "деликатен" начин си й каза: "зарежи го тоз п.тьо, щото аз съм мъж на място".

Такъв мъж на място, че за 26г не е имал нито една връзка, направи се, че не видя как Джани плюе Орлин, а 30-годишните каки ги праща на гробището...

А какво според вас трябваше да направи в онази ситуация с Джани и Орлин като съвсем нов там, който не ги познава? Питам сериозно. С такъв агресор да се конфронтира като го пита примерно ти защо така? Да ги обади на продукцията като първокласник? Да се сбие?  И всичко това да го дават по телевизията. Не знам какъв би бил правилния ход за едно момче, което не всява респект в батките.

Тихомир не е момче, с една глава е над Джани и с една година по-голям. Ако не всява респект е защото няма топки, а не защото няма физическите параметри.  Красимир не влиза в конфликт, пък ако ще война да стане.
Трябваше да направи поне неутрален коментар, от типа на "не се карайте", защото сега излезе като страхливец, какъвто и е.

# 203
Леле, леле, каста тая година няма равен….😬😬😬😬😬

# 204
Виктория си търси боя. Тоя като нищо ще и дръпне стола.

# 205
Левент президент 🤘

# 206
"Аз на бившата ми силикон съм й сложИл! Тя има ли? Няма !"
Дъното...

# 207
  • София
Кухата Вика и Левентчо са си лика-прилика.

# 208
  • София /Абсурдистан
Този Левент и той не е сам в главата.

# 209
Вики обаче тотално е изгубила връзка с реалността… За Тихомир си мечтае тя…ох, майко мила…😬😬😬

Общи условия

Активация на акаунт