🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 958
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 180
Няма грешка Житко. Казах ви аз.
Grinning

# 181
Ама и Тихомир какъв е долен... по "деликатен" начин си й каза: "зарежи го тоз п.тьо, щото аз съм мъж на място".

Такъв мъж на място, че за 26г не е имал нито една връзка, направи се, че не видя как Джани плюе Орлин, а 30-годишните каки ги праща на гробището...

# 182
Наталче! Ако аз бях на мястото на Орлин, щях да ти кажа - Ей, кукло! Айде бегай! Ама той културен и няма да ти го каже така...

# 183
Кога ще гледаме новите мъже? Да хващат някоя за среща.

# 184
Айде да се вземат, един дол дренки са си. Кухи та дрънкат.

# 185
Много  бедно това предаване. Постни срещи, мизерни вили... никакви игри за опознаване и "разбиване" на двойки... някакви хора влизат без никакъв шанс да се разгърнат и после излизат...
Недоизмислена концепция

# 186
На клипчето Наталия премахваше ниските мъже, и показа, че предпочита мъже с плочки. Физически Орлин не е неин тип.

# 187
  • here and now
Житомир е толкова на зор в момента, че ще ѝ каже всичко, което иска да чуе....

# 188
Гледам със закъснение и от дъжд на вятър,  но тази Наталка е пълен резил. Супер си е Орлинчо, а ако бях с 10-15 г по-млада, щях да го намирам и за доста секси. Но мен няма нещо дето да ме отблъсква повече  от празния поглед и тъпотата.

# 189
Дали им дават после(след срещите) по една лъжичка хлебна сода да изпият поне, че с тия постни почерпки гарнирани с винцок, ако не друго, киселини със сигурност ще прихванат. Scream

# 190
Според мен образът на Наталия (НЕ самата тя, а маската, която си слага за играта на грижовна, уравновесена и жертвоготовна зряла жена) напомня на Тихомир за майка му, която се е грижела за него и вероятно все още се грижи за болния му брат.

Затова сега й каза "най-много ме привличат жени, които винаги внимават да им е добре на останалите".

Наталия отдавна не харесва Орлин и явно си пада по малко по-напомпани мъже, затова сега светна покрай Тихомир.

# 191
  • Stockholm
Габа колко се е наляла не е истина. Това е карма. Сетих се за поведението ѝ към Пам едно време. Сега още малко и ще се снимат заедно за модели плюс сайз Joy

# 192
Ама и Тихомир какъв е долен... по "деликатен" начин си й каза: "зарежи го тоз п.тьо, щото аз съм мъж на място".

Такъв мъж на място, че за 26г не е имал нито една връзка, направи се, че не видя как Джани плюе Орлин, а 30-годишните каки ги праща на гробището...

А какво според вас трябваше да направи в онази ситуация с Джани и Орлин като съвсем нов там, който не ги познава? Питам сериозно. С такъв агресор да се конфронтира като го пита примерно ти защо така? Да ги обади на продукцията като първокласник? Да се сбие?  И всичко това да го дават по телевизията. Не знам какъв би бил правилния ход за едно момче, което не всява респект в батките.

# 193
Ама Левента верно прилича на Ванко 1 😂

# 194
Бе как да не ѝ личат на Блажка годините, на мен дори на повече ми изглежда.
Нищо, че тя много държи да си каже, че не ѝ личат.

Общи условия

Активация на акаунт