🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 929
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 165
Виктория с тази шапка е за реклама на Durex.

Хахах LaughingLaughingLaughing

# 166
Винаги може да разчиташ на Гъбата, когато се наложи някой да налее масло в огъня..

# 167
Мислех, че гледам същия епизод, но е друг, този път Орлин каза, че не е съгласен Н. да иде на среща с Т.
До тук добре, но Нати вече е решила, че ще иде.  Тогава за какво иска да говори с него, съвсем се оплете.
(въпреки пералните)

# 168
Тази групичка идиоти какво ги интересува кой кога прави секс. Като на пионерски лагер за тройкаджии са.

# 169
Натали говори доста по-жизнерадостно и бързо сега с Тихомир. Дори си и провокира - искала едно 'да" когато си го поиска.

# 170
  • София
Нетито, вечно изненаданата инвинаги в “тотален шок”, но готова за нови приключения, сега сигурно се ядосва, че има нови трима, а тя ще трябва само да се задоволи с “оците” на Тихомирчо.

# 171
Гледам и се смея с глас, клюкарките пред басейна и една торба с мускули, един Левент прави тигели пред тях, а те възрастните хорица клюкат ли клюкат LaughingLaughingLaughing

# 172
Дениз и Виктор май вече повече движат с Блага/Габа и там асистентите им. Нещо не ги засичам в компанията на Петър и Криси.

# 173
Ей на, Орли претвори страданието в изкуство.
Виктория е абсолютна гадина. Много е смешна като критикува другите, при условие, че тя е най-много за резил. Жалка и злобна.
А Тишо колко е различен с Нати, нищо общо с образа до сега.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 23:45 от usmihni_mi_se

# 174
Натали грейна с Тихомир. То това с Орлин си е мъка отвсякъде.

# 175
Пасват си Наталито и Тишо, кефят ме като двойка. Всъщност единствената двойка, която ми харесва. Има забава, има енергия, има флирт, закачка, нежност, тръпка, поне така ми изглежда отстрани или са много добри в ролите си

# 176
Аз не мога да спра да се дивя на тези "райски" рогозки по които са принудени да се търкалят по срещите си. Що за идиотия, сал една тава с ориз им липсва и да почнат да лапат с ръце.

# 177
Нещо съвсем са орязали бюджета за срещи.  Едно гадно вино , и една кърпа на плажа . Топ

# 178
  • София
Натали и Тишо ми харесват заедно. Отиват си.

# 179
Как можеш да споделяш и критикуваш пред друг връзка,която не си приключила и да говориш отрицателно за него-тая е егаси и кухата върти опашка....пък тоя от де вижда,че тая е жена ,че и супер -цирк...

Общи условия

Активация на акаунт