🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 98 870
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 150
Първия ще пасне на Виктория идеално. 😂

Тя се задяваше с много подобен турбо селяк Иван Милин

# 151
Хайде,Виктория, специално за теб влизат Левенти Sweat Smile

# 152
Левент сa каам, братле Grinning Grinning

# 153
  • На морето!
Айде вкараха двойник на Тихомир. Защо не ги вкараха заедно тези момчета с всички момичета, които си отидоха безславно?

Много странни решения има в този сезон.

# 154
На Влага и светнаха очичките.. Joy Innocent

# 155
Виктория с тази шапка е за реклама на Durex.

# 156
Тия дето влизат късно ги прецакват.

# 157
Пфффф, Виктория как сама се филмира и набарболяка в драмата! Колко ли е красив, умен, интелигентен и забавен да е тоз Тихомир, че така отчаяно да се е впила в него?!!! Разбирам да има максимум положителни качества и 1-2 дребни недостатъка, че да ревеш и да се тръшкаш, че изпускаш яка партия. А той пълен льольо, безхарактерен и лишен от чувства и емпатия, а таз Виктория се тръшнала и реве за него... Лошото е, че тя всъщност така му излъска имиджа в съзнанието си, че вс еедно Тишо е джакпот!...

Натали така я сърби... та чак я боли Wink .... "Абе искам да ме искаш?! Аз искам теб, ти да ме поискаш....", а Орлинчо мрънльото само въздух под налягане, дървен философ и абсолютен дечко! Кат почне да я целува по бузките.... Все едно моето дете ме целува за лека нощ Wink...

Аууу, трима нови влизат... Вторият, Денисчо, ще е новия Тихомир за Виктория... А Левента е егати батката Wink Все едно гледам симбиоза на Ванко 1 и Мишо Шамара .... JoyJoyJoy ... "Вики е свободна!".... "Не, не , нееее! Аз съм капарирана!" LaughingLaughingLaughing

# 158
  • София
Хаха, Левент. Валентин номер 2.

# 159
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Леле, какви са тези турбо батки? Все едно по един калъп са правени, напомнят ми на героите на Доньо Донев Joy.

# 160
Вкараха още клоуни. И не виждам смисъл нито от тези нови попълнения, нито от тези, които стоят вътре на пансион. Липсва ми ШерминЪ.

# 161
Айдеее, Наталито пак е в "тотален шок"!
Шок и ужас, дами и господа, никой не е очаквал Тишо да покани Натали, най малко тя. Joy

# 162
Вкараха още клоуни. И не виждам смисъл нито от тези нови попълнения, нито от тези, които стоят вътре на пансион. Липсва ми ШерминЪ.
Ето я. Малко над 46 кила е тука . преяла с ойстерс

# 163
Мачкай, Житомире !!! Joy

# 164
Нови левенти идват, горката главица Наталкина, отново ще е в дилеми и каши, сигурна съм.
Виктория страда, но някак не мога да проявя емпатия и съпричастност. Асоциирам я с "камикадзета" обичащи екстремни преживявания, като скачане с бъджи, парашут или правещи си селфи в животозастрашаващи условия. И като се потрошат страдат не само те, а и близките им.Съжалявам, нямам грам емпатия към подобни хора. Болките им не са следствие на нещастни обстоятелства, а следствие на техни осъзнати избори. Виктория си го направи сама, а сега рИве и обвинява Тишо. Той е дори прекалено деликатен с нея, може би заради камерите. В реалния живот, заслужено би била грозно отсвирена.

Общи условия

Активация на акаунт