🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 444
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 375
Няма свят, в който би ми станало мъчно за  някой като Левент, много добре си се държа лудото Вики даже с това неандерталче. Laughing 
Виждала съм как мъже се отнасят с грозноватички (за тях самите) жени, че те дори на помощ не биха се притекли на грозница, а какво остана да седят до нея и да й търпят тъпотиите или да позволят на грозна жена да им влиза остро, да бе, няма начин. Ставала съм свидетел на това как мъж иска да си смени мястото на масата, да не би случайно някой да го асоциира него “пръв красавец” с една, не особено радваща окото (му)  дама.
Даже още по-дръпнато можеше Виктория, просто не беше в настроение според мен. Smiley

За Натали какво да кажа, иска да е желана жена, освен това не само иска, но  е. Орлинчо няма представа как да й покаже това от себе си, доста е смотаничък в това отношение.  Разбира се, че ще се намери кой да го прави вместо него, а той да подсмърча отстрани,  нека си  учи уроците детето на 30год, всъщност и за двамата важи.

# 376
Вижте, аз не чух Натали, Орлин, Тихомир и въобще някой, да казва думата "любов" често, даже като че ли, се пазят да не я изрекат.
На Натали основните думи са: "свобода да избереш", "ще видя как ще почувствам днес", " не искам да нараня никого". Орлин също често употребява "свободата да избираш".
При Тихомир и Виктория е: "Важното е, аз да избера". Независимо, че Виктория никой не я избра, освен Тихомир и то с приятелски и стратегически "чувства".
Виктория така се филмира, че натрапи егото и чувствата си в ситуацията. Вживя се в ролята, която сама си избра.
Тихомир изглежда инфантилен, Натали също. Не ми се вярва, че ще установят дълга и трайна връзка. Същото мисля и за сериознс връзка Натали -Орлин.

# 377
Да, аз също се възмущавам на преднамерения начин, по който разказва, злепоставяйки момичето с измишльотини. Едва ли не  тя и Тихомир си имат своите нощни моменти на закачки и гушкане, когато Натали е идвала по хавлия да се сваля с него.

Аз останах с впечатление, че много преднамерено всички искат да чуят Виктория и подигравката в погледите им беше направо зловеща. Те са наясно с лудостта й.

# 378
Натали не я виня - е*е и се от горилата Тихомир и това е. Орлин не я влече. Опита с него известно време, въпреки доброто начало - пеперуди няма. Да стои ли?

Иначе за мен тя е една досадна флегма... само като чуя как произнася думата "аз" нещо като - "ееааз", все едно и се ходи по голяма нужда: "Надявам се да разбереш, че ЕЕААЗ не съм човек, който наранява" - що за глупотевини!

# 379
Новите ги вкараха, за да станат повече мъжете и жените да дават рози

# 380
То и Виктория вероятно само камерите я спират да не спретне един цигански бой на Натали

Абсолютно LaughingLaughing

# 381
То на Габа глезена е като на газела....да не споменаваме д-то. И двете с Натали се наляха там доста. Виктория и Шермин едно кило не качиха, Дениз също. Тези двенките направо им личи, че са на почивка там.

Стресът действа различно при всички  едни се стопяват, други напълняват, трети пъпчасват и побеляват. Много далече е това място и тези хора от почивка. Дори елементарните условия за сън и хигиена са много в минус. Някакви килери със спални вътре, през 2 дни спиш с непознат човек в едно легло /не говоря за Красун, той си го прави с желание Simple Smile/, 3-4 бани и тоалетни за 20 човека. Хич не ми е курортистко.

# 382
  • в сърцето на един мъж...
Е той я пита какво има, тя не може да изрази ясно какво иска от него. Да се заявял повече. Е как да се заяви? Да й удари шамар, да я замъкне в басейна, да й направи закуска? Да й подари романтична вечеря? Той си каза няколко пъти, че тя е енигма и той не може да я разчете какво иска. И тя не споделя какъв е проблема. Няма как да стане, ако тя не говори с него. Тя нон стоп мънка как искала той да се изразява по-ясно и да покажел жестове към нея.
Това, да не я разбира Орлин е търсен ефект. Не, че не може да се изрази ясно, може ама не е това целта. Целта е да не я разбере и да не оправдае  очакванията и уж за да може после лесно да му тръсне вината "той не ме разбира". Нейното поведение е умишлено объркващо.

Е да, тя умишлено го прави и го заблуждава, за да излезе така, че той не я разбира и не иска да я задържи. Тя добре си е направила сметката, за мен нищо, че е малка, много добре знае за какво става дума и естесвено играе с него. Не мисля, че той го заслужава, защото е свястно момче.
Аз пък не мога да разбера кой от тук пишещите е казал на човека до себе си след две седмици заедно - обичам те??? Не мисля, че има такъв, така че не виждам как може да претендира да говори Орлин за чувствата си след две седмици заедно. Да, вътре се опознават, говорят, имат някаква представа за себе си, обаче да кажеш на някой веднага обичам те - не мисля, че е реалистично. Така че да не му вменява вина, че не бил заявил чувства.
Не мога да разбера какво му е асексуалното на Орлин? Той се опитва да я целува или да я докосва - тя гледа над рамото му или опулила едни очи и чак не мига. Ма то се излъчва нежелание от нея, каква сексуалност да й покажеш? Да я желаеш в началото, подлъган от сините очи и мяу мяу писукането. Ама после като видиш как се носи насам натам полугола пред мъжете и пърха с очи за всяко едно привикване на среща, ми и желание ще ти мине, и заявяване ще излети...
Левентът просто преувеличи ситуацията. Но и в състоянието, в което беше Виктория, нямаше как да му обърне повече внимание. А и този типаж никога не се държат възпитано.

# 383
Едра е на базата на останалите лабубута  Grinning

Миньончета, които имат хубави фигури са Кристина и Блага. Фифа и Габа са потрес. Много кофти задници. Че и все ги носят да ги набиват пред очите ни.

Да, но имат сладки естествени муцунки и тях най-често ги канят на разговор или среща - визирам Натали и Филипа.

# 384
Ох, Виктория с много лоша кожа на лицето...ужасна е просто, изглежда нечистоплътно и гнусно. Нама ли фон дьо тен който да прикрива тия дефекти? Не слага ли..що ли...
Гледам я във видеото в колата, не е лошо изглеждаща принципно....но не мога да се пречупа с тия пъпки ли са..белези ли..гнусно ми е направо, и извръщам глава.

# 385
Filipiada, що за уличен език.

# 386
Ох, Виктория с много лоша кожа на лицето...ужасна е просто, изглежда нечистоплътно и гнусно. Нама ли фон дьо тен който да прикрива тия дефекти? Не слага ли..що ли...
Гледам я във видеото в колата, не е лошо изглеждаща принципно....но не мога да се пречупа с тия пъпки ли са..белези ли..гнусно ми е направо, и извръщам глава.
много похвално - снимаме влога докато шофира по Тракия, явно и тя с две мозъчни клетки.  Такива малоумни ми идва да ги пребия, редовно занасят в ляво.

# 387
И това, да..

# 388
Виктория винаги се държи сякаш само тя има проблеми и светът се върти около нея. Няма никаква емпатия нито слуша отсрещната страна какво обяснява. Тихомир ясно каза, че не я харесва и тя вече стойки прави.
Тази Габриела изгонената я слушах 5 минути и ми писнаха ушите. Един наставнически тон, гаден глас и логорея безкрай. И на мен ми прилича на ц**ка. Като чуя някой да казва " Аз Радо не ми харесва" и ми прилошава. Не мога да я слушам просто. Нямало вътре никой за нея....тя влезе за 2 дни.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 09:03 от Lotus32

# 389
Локалитета явно "приоритетно" от глезени се интересува, както жените, така и мъжете с повдигнатите или навити черни анцузи 😀 Точно пък жени като Джуката, Шермин и Виктория, които се срамуват от собствената си природа и изглеждат като картини на Пикасо, да обсъждат харесвани естествено хубави жени като Натали ми се струва смехотворно.. Очевидно мъжете /които нямат определен фетиш/ забелязват на първо място най-общия външен вид и излъчване на една жена, после лице, очи, устни, дупе, бюст, дори глас и може да дойде ред и на глезените  😏 Така че трите грации и компания да дерзаят, за всеки влак си има пътници, а техните пътници са от породата на КрасимирЪ, Валентин и Левент.. тъжно, но факт.
И нека Джуката да не забравя, че на "нейния" Калоян първият избор също беше Натали, каквито и да са глезени й 🙂

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 20:50 от Catfish

Общи условия

Активация на акаунт