🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 298
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 525
Натали е малка и все още търсеща. Никой на никого не може да се сърди. Грозните са хората, които осъждат поведението на Наталия. Жал ми е за Орлин, че ситуацията вероятно ще го накара да се затвори към връзките. Орлин е за по-зрял човек до него, вече осъзнат. Наталка е пеперудка и ще си остане такава.

# 526
Орлин е добро момче и му трябва спокойна интровертна жена.
Но и Нати я разбирам. Не можеш да виниш жена, че иска да е желана и да и се показва. Иска страст.
Трябва да има някаква разлика между приятел/съквартирант и романтичен партньор все пак.

# 527
Не ми е жал за Орлин.. Явно в живота му доста жени са го отрязали, разбирам ги, а Натали не е нито първата, нито ще е последната. Такава досада, дървен философ, никаква страст и любов не излъчва. Съжалих го и адски ме беше яд на Виктор и Джан когато го нападаха, но няма начин за трети път да го играе Жертвата пред девет години по-младо от него момиче! Айде стига вече Орлин Жертвата! Too much ми идва

# 528
Иска ми се да изразя мнението си за Натали. Не е поискано, знам, но направо ми вади нервите това момиче. Наистина поведението ѝ спрямо тези двама мъже последните два дни е на лека жена. Дано се вижда отстрани сега и да промени това в себе си. Да манипулираш един човек и да го караш да се чувства виновен, след като ти си въртиш опашката пред друг… голяма наглост

# 529
  • На морето!
Натали е на 7мото небе сега, двама мъже я искат, страшна работа. Реабилитира си смачканото самочувствие след грозните нападки на Габриела и Шармата.

Орлин и след формата няма да намери гадже, той си е свикнал вкъщи да си го харесват, да си го гледат и търсят и той просто да съществува в обожание. Колкото повече си стои в тази среда, толкова по-трудно ще му е да се адаптира като глава на семейство някой ден.

# 530
Каквато и да е причината, е редно да каже каквото се опитва малкият й мозък да измисли. Но явно толкова си може.

А не да го изкарва черен, защото търсят различни неща.

Естествено, че за да не се получават нещата между двама души, значи е имало нещо, което ги е дистанцирало. Но това поведение е инфантилно.

# 531
Натали е малка и все още търсеща. Никой на никого не може да се сърди. Грозните са хората, които осъждат поведението на Наталия. Жал ми е за Орлин, че ситуацията вероятно ще го накара да се затвори към връзките. Орлин е за по-зрял човек до него, вече осъзнат. Наталка е пеперудка и ще си остане такава.
Не се смятам за грозна.
Такова поведение осъждах на 16, осъждам и сега.
Всяка жена е изпадала в ситуация да не харесва някого или да иска прекрати взаимоотношенията си с него и има пълното право на това. Моментът, в който почне да му вменява вина като такава няма, спира да е права.
Винаги можеш да кажеш "не".

# 532
  • here and now
Наталито е расло в токсична среда и подсъзанателно се стреми към такава.., колкото и друго да казва...

# 533
Натали от много време е решила, че не иска да е с Орлин. Проблемът е, че не само, че не му го казва, но и се опитва да му вмени вина и да го кара да прави/показва неща, които реално нямат никакво значение, защото тя решение е взела и то отдавна.

Това е доста психопатско, но за съжаление често срещано в живота - единият партньор вече си е решил, че това е краят на връзката, но няма смелостта да я прекрати той, а почва да манипулира психически партньора си, че в него е проблема, да прави това и това и накрая човекът е в безизходица. И така агонията може да е седмици, месеци, които тотално бъгват другия човек

# 534
Ее, хиляда пъти се повтори и потрети, че никой не я вини Наталия, че не обича Орлин и иска да го смени! Човешко е, случва се, не са женени!
Отвратителен и осъдителен е безжалостният начин, по който го прави, без грам съчувствие и мисъл за него! Вижда, че му се плаче, взе да тръби, колко яка й била срещата, как спечелила бас, ма нямала да каже какъв, дърпа Тишо настрани да си лафят, сякаш до сутринта не беше с Орлин!
Това са точно мурвенски номера. Нищо друго.

# 535
Не изпитвам съжаление към Орин.  .Беше много силен пред Виктор, че са се разбрали, ако си харесат някой друг, да се разделят. Време е да си застане зад думите и да се оттегли
 Натали да се държи добре с него, на нейна възраст въобще нямаше да му се обяснявам.

# 536
Не знам колко студен и безчувствен човек трябва да е някой, за да застане в тази ситуация на страната на Наталия.
На Орлин му трябва да си изгради реална представа за обществото и парите, в това отношение си личи, че е много незрял, даже делулу. Откъм връзки не е показал нищо лошо!
Женчо бил, асексуален бил... ми взимайте си ги тия, дето крещят пред телевизора и тропат с юмруци по масата. Такива под път и над път

# 537
Грозно малката пикла му вмени вина,. И той се чуди какво да направи. Нати е хубава външност, но кофти човек. Мъчно ми е за Орлин, той реално няма бъдеще с тази въртиопашка.

# 538
  • here and now
Не изпитвам съжаление към Орин.  .Беше много силен пред Виктор, че са се разбрали, ако си харесат някой друг, да се разделят. Време е да си застане зад думите и да се оттегли
Натали да се държи добре с него, на нейна възраст въобще нямаше да му се обяснявам.

А той с какво е провокирал това неуважение?

# 539
Ее, хиляда пъти се повтори и потрети, че никой не я вини Наталия, че не обича Орлин и иска да го смени! Човешко е, случва се, не са женени!
Отвратителен и осъдителен е безжалостният начин, по който го прави, без грам съчувствие и мисъл за него! Вижда, че му се плаче, взе да тръби, колко яка й била срещата, как спечелила бас, ма нямала да каже какъв, дърпа Тишо настрани да си лафят, сякаш до сутринта не беше с Орлин!
Това са точно мурвенски номера. Нищо друго.

Или номера на дълбоко травмиран човек. Въпрос на гледна точка.

Доста еднопластово е изказването, че безчувствени хора са на страната на Наталия.
Имам се за чувствителен човек с доста емпатична професия - гледам на хората като на наредени пъзели, не като на отделни парченца. На страната на тримата съм в случая. Както искайте го тълкувайте.

Общи условия

Активация на акаунт