🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 286
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 660
Избрала е, разбира се. Докато дойде следващият, който да се заяви. Не харесва никого Натали и затова се чудя защо си нанесе такива щети сама. Поне да си заслужаваше - да има някаква сериозна тръпка, страст, кликване между нея и Тихомир. А то...менте работа. Ама като няма риба, и ракът е риба.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 10:07 от AriaNovaKaq

# 661
За Орлин съм писала,че е със засилен его фокус,какво имам предвид-насочен към своите нужди,желания,граници,идентичност,лични цели.
Оставям настрана Натали,неговите изказвания,интеракции към жена ще коментирам.
Вчера някой постна негов коментар от 2024г-Жената трябвало да прощава винаги изневяра,защото мъжа трупал опит за общото им благо.Хайде,бе..
По същият начин-вчера видях,че ТОЙ ѝ е казал,че ако някой хареса нов човек,ще си го изговорят,няма да се сърдят.Той оставя вратичка,която важи явно само за него.
Друго,представям си,казвам нещо директно-много обичам цветя,би ми било много приятно ако получавам по-често,и се пооочва едно вадене на вода от сто кладенеца,ама манипулация било,ама не ми е в натюрела,ама еди си какво и завършва с "аз съм си такъв"...Направо да ти се отще да казваш нещо.
Колко пък са тези двойки,които грам компромиси не са правили един спрямо друг,мънички дори и са били толкова един за друго,все едно като велкро залепват.
За едни цветя сума обяснявки вчера,много рационализира любовта Орлин.

# 662
  • Пловдив
Проблемът е че Натали продължи да увърта, просто трябваше да каже твърдо, че Тихомир й харесва и Орлин да си тръгва. Агония е това Орлин да се чувства едва ли не самотен и видимо да тъгува, Тишо да се увърта около Натали и тя да се радва. Отделно не ми хареса как Натали избяга след смяната на микрофона, беше глупаво. Можеше да довършат разговора си. Прекалено драматично го изигра.
Разбирам Орлин защо тъгува, а и той си го каза - единственият близък човек го остави и той се чувства самотен, с останалите не намира общ език. Тъжно ми е, не ми харесва как Натали го остави да страда, ако наистина е добър човек и не иска да наранява можеше да намери начин да го направи по-умно.

# 663
Верно ли флегматичната Убавица искала Певица да става ? -сигурно да изпълнява приспивателни песни за бебета,защото не си я представям в друг жанр......освен ако вече не се е пазарила в някоя черква да пее ПСАЛМИ...
О, тя опита един път в рая да пее, докато Орли дрънкаше на китара и звукът беше ужас. Блеенето на коза е по-приятно. Пее тя ама на разни други микрофони по чалга дискотеките. Парцал до парцала мила моя майнольо!

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 10:51 от Fatalina

# 664
  • Be realistic - plan for a miracle.
Идвам и аз с моя така компетентен и дългоочакван коментар за Натали 😂😂✌

Първо, бебешкото нарочно говорене. “Ишкаш ли?”, “Как ши?”, “Шрештата ми отвори очите”, “Да се шлучи”… ще спра преди да повърна. Това е голяма ЖЕНА. Забелязвам, че и тук в темата много хора се влияят от “аз съм бебешка и сладичка” позата й. Но това не е дете Simple Smile Колкото и да не й се иска, истината е, че от един момент нататък ще стане смешна с това шъшкане и кокорене. Да не говоря за другите физиономии, които са крайно драматични и избиват чак на грозота на моменти.

Сега напълно сериозно. Причината Натали да изостави Орлинката и да се пренасочи към Житомир е, че иска първично, грубо, селско… сещате се какво.
Просто тя има нужда някой да не издържа около нея, да ръмжи като я види гола, да я размята из леглото, да махне джентълменството и уважителността и да не е пасивен никога така че тя… да може да си остане инфантилно детенце, което са е обгрижвано, да се глезка и да е обожавано без заслуги за това.

Орлин не е това. Той е топъл, възпитан и учтив, може да пали, но никога няма да пламне така, както тя иска. Наталито си е разтропана, не го казвам с лошо, ама си е такава. И търси някой да е животно с нея 😁😁 А тоя Житко е такъв, то му личи.

Като цяло Житко и Натали не са marriage material 😁
Докато Орлин определено Е.

Не съм догледала снощния, но като гледам ще има още от същото. Надявам се Орлинчо да си тръгне сам, като Шаврантин.

А иначе предаването оре дъното и добре, че може са се превърта - няма шанс иначе да го гледам даже докато мия чиниите както правя сега❤

# 665
Натали и Орлин нямаше да ги бъде така или иначе. И двамата имат нужда някой да ги води. За Натали по-подходящ би бил някой мъжкар, а за Орлин - жена, която е повече в мъжката си енергия. Несъвместими са. Да не говорим, че комуникацията им е под всякаква критика. Тя си мънка под носа, после той не я разбирал. Ами, как да я разбере като тя не казва в прав текст какво иска, а върти и сучи, та той сам да се сети. Той пък ни приема, ни предава. Обаче пък беше прав - как да си заяви чувствата, като на нея само да и се усмихне някой и тя вече е разколебана. И как пък изведнъж се сети точно след срещата си с Тихомир, че нещо и липсва с Орлин ? Ако имаха проблеми още преди това и тя вече му беше казала какво и липсва и тогава се бяха развили нещата с Тихомир е друго. Обаче в случая изглежда, че цялата и драма е просто един цирк, с цел да си намери причина да се отдалечи от Орлин и то да е по негова вина. Цялата работа, защото не може да си застане зад решението и като зрял човек да седне и да му каже "Орлине, нещата не се получават. Различни сме. Тихомир е по-близо до това, което търся в един мъж, имам симпатии към него и не е справедливо да те залъгвам." Тя ако можеше, щеше да го е зарязала, още когато Радо прояви интерес.

Едно не разбирам - не им ли олеква на мъжете в очите с това поведение тип "който ми се усмихне - негова съм" ? Аз ако бях на Тихомир щях да се дръпна след като видя как постъпва с Орлин и как за две мили думи не само го отсвири, ами и направо се подиграва с него.

# 666
Натали просто трябваше да каже на Орлин: Не искам да те наранявам, имахме хубави моменти, харесвам те като приятел, но имам симпатии към Тихомир и между нас няма да се получи. И да завърши с прословутата фраза: Нека си останем приятели, защото много държа на теб като човек и те искам в живота си като ценен от мен човек.
Той щеше да я разбере и нямаше да се чувства унижен. Нямаше да му е приятно и вероятно щеше да му е болно, но щеше да приеме нещата от живота.
А Натали в опит да се изкара "праведна" по телевизора така се омота, че и тя не знае къде се намира и какво прави.
Пп Аз имам приятелче с който впървом се запознахме и срещнахме за евентуална връзка, но преценихме, че няма да ни бъде в такива отношения и решихме да ги трансформираме в приятелски, защото бяхме полезна комбинация един за друг. Оттогава минаха около 20г.и до ден днешен сме си добри приятели. Той е правил към мен жестове, които дори роднините ми не са, аз за него също съм правила. От позицията на времето мога да кажа, че той е един от малкото ми ценни и безценни приятели.
Човек трябва да се учи да цени хората около себе си и шансовете, които живота му дава. Понякога нещата не се случват за това което си мислим, но се случват за друго - за това от което истински се нуждаем и не трябва да отхвърляме някой и да го нараняваме само защото се е разминал с моментното ни очакване. Може би той е дошъл в живота ни с друга мисия, която да е също толкова важна, но просто ние още да не знаем за това.

# 667
Нещо, което пропуснах - за мен скандалите с Виктор и Джани изиграха голяма роля в принизяването на образа на Орлин. Виктор го нападаше доста грубо и го изкара гей. После Джани му се изплю. Млада жена като Натали не се интересува кой прав, кой крив - двама мъже, що годе успешно, унижават нейния мъж. Той горе долу се защити, но нейния типаж е по-първичен и няма да се чувства добре с някой, който може да бъде мачкан. Не казвам, че Орлин има вина, това е резултатът от обидите на Вики и Джанката.

# 668
Скрит текст:
Идвам и аз с моя така компетентен и дългоочакван коментар за Натали 😂😂✌

Първо, бебешкото нарочно говорене. “Ишкаш ли?”, “Как ши?”, “Шрештата ми отвори очите”, “Да се шлучи”… ще спра преди да повърна. Това е голяма ЖЕНА. Забелязвам, че и тук в темата много хора се влияят от “аз съм бебешка и сладичка” позата й. Но това не е дете Simple Smile Колкото и да не й се иска, истината е, че от един момент нататък ще стане смешна с това шъшкане и кокорене. Да не говоря за другите физиономии, които са крайно драматични и избиват чак на грозота на моменти.

Сега напълно сериозно. Причината Натали да изостави Орлинката и да се пренасочи към Житомир е, че иска първично, грубо, селско… сещате се какво.
Просто тя има нужда някой да не издържа около нея, да ръмжи като я види гола, да я размята из леглото, да махне джентълменството и уважителността и да не е пасивен никога така че тя… да може да си остане инфантилно детенце, което са е обгрижвано, да се глезка и да е обожавано без заслуги за това.

Орлин не е това. Той е топъл, възпитан и учтив, може да пали, но никога няма да пламне така, както тя иска. Наталито си е разтропана, не го казвам с лошо, ама си е такава. И търси някой да е животно с нея 😁😁 А тоя Житко е такъв, то му личи.

Като цяло Житко и Натали не са marriage material 😁
Докато Орлин определено Е.

Не съм догледала снощния, но като гледам ще има още от същото. Надявам се Орлинчо да си тръгне сам, като Шаврантин.

А иначе предаването оре дъното и добре, че може са се превърта - няма шанс иначе да го гледам даже докато мия чиниите както правя сега❤
Мога да се съглася с този коментар... ама само като се сетя за Житомир и неговата "мъжественост" - с глупавия си поглед, провиснали рамене и стойка... и не виждам нищо от описаното търсене на Наталито. Той е тоолкова немъжествен като излъчване, че и Орлито който също го намирам за асексуален е по-мъжкар. Нищо мъжествено няма в Житомир. Само се замислете, че нито една жена (освен лудата Виктория) не прояви интерес към него. Към Радо определено имаше повече.
Ако Наталито търси такъв като описания, може да се пробва с новия Левент - мисля че и отговаря и на акъл и на визия, на това което търси, даже и може да я понашляпа, ако прецени.

# 669
  • София
Леле, леле, колко грозни и злобни обиди летят тук към Наталия. Не е хейт е чиста злоба - дебил била, слабоумна, ку-..ва. Мислех, че в предаването са събрали дъното в лицето на Виктория, Габа и Дениз, но явно дъното си е и тук.
Чудно ми е колко от списващите имат в живота си партньор като Орлин, който казва, че не може да сподели чувства, не иска да дава цветя, защото "това не е той".Проблемът явно не е само в Наталия, защото той си каза -жените не ме приемат, а аз защо да се променям. Явно никоя не е издържала, но той не вижда грешка в себе си. А основата на всяка връзка е компромис и разбиране. И никой не поставя "балканските мъже" като Джани срещу нежната "интелигентност" на Орлин. И как стана ясно, че е интелигентен? Просто е по-различен от масовката и личи. Когато Красимир се колебаеше, събираше подигравки, но не и "дебил" и "едноклетъчно".

# 670
Не мисля, че Натали ще намери това, което търси в Тишо

# 671
  • SF
Виктория от къде знае, че Орлин е обсебен от Натали? Той ли й го е споделил или това са нейни някакви допускания?
А останалите мушмурочета просто се доверяват на преднамерените думи на една озлобена изоставена женица в кофти положение и се оставят тя да им моделира мненията. Ама никой няма акъл там, за да се светне и всичко в главите им става така, както е в главата на Виктория. "Одеве се държаха за ръце май!" И патетата: Dizzy FaceDizzy FaceDizzy Face

# 672
Натали трябва да се радва, че се отърва от мамин Орлин. Кой каквото иска да пише, но няма жена, която се радва на мамините синчета.

Не мисля, че Орлин е мамино синче. Живял е сам в чужбина

Просто е по-различен и най-вече възпитан

# 673
  • В Града на липите
Привет! Вече го гледам тоя сбъркан Рай оттук-оттам и със закъснение, но снощи най-сетне наваксах. Нямам никаква представа защо Нати ме дразни толкова. А не би трябвало. Идеята на това предаване уж е да намериш правилния човек за теб, а не да стоиш с някого само за да изтикаш до финала. Няма лесен начин да разкараш човек, който вярва, че имате връзка и че всичко е цветя и рози. Обаче има достоен. И той е да не му вменяваш вина, а да му кажеш в прав текст, а не зад гърба му, че вече не изпитваш нищо и не виждаш никакво общо бъдеще. Така нито ще губиш своето време, нито неговото. Нито ще оставиш този човек да се чуди дали има шанс още, къде е сбъркал и какво точно се е случило.
Иначе не виждам нищо лошо да се насочи да опознава друг мъж, който ѝ е обърнал внимание и се е заявил. Жените, повечето, харесваме мъже, които знаят какво искат и го отстояват. Но за мен постъпи грозно и непочтено към Орлин, защото не беше искрена с него. Като добавим това мега дразнещо мънкане, зле конструирани изречения и телешки поглед… ами няма как да я харесам. Освен това се видя, че си умира всички мъже да припадат по нея и ѝ стана скучно да го играе фикус на някой диван. Нещо ме кара да си мисля и че не е толкова бяла и добра. И не, не е завист Grinning
Иначе Орлин не е мой тип. Никога не бих го загледала като мъж, по-скоро би бил интересен приятел, но аз харесвам по-темпераментни мъже, а той е твърде кротък… Личи си, че е хлътнал с двата крака. Ще се оправи, но има вероятност съвсем да се обезвери за сериозните връзки.
И все пак, каквато и да е Натали, не заслужава целия хейт, кото ще се изсипе върху нея от кринджавите моралистки вътре. Това си е нейно решение и нейният начин да го направи. С Тишо не ги виждам заедно.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 10:57 от hrissi_sz

# 674
Още довечера цялата глутница добре ще я ошамари. Ще има да разширява зениците и съм сигурна, че няма дори да се сети да шъшка и мяукя с бебешкия с говор. Ще й вземат азбуката от всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт