🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 209
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 675
Според това, което гледам в инстаграм, рязко ще ни покаже истинското си лице Натиту. Grinning

# 676
Проблема е, че Натали несъзнателно и подсъзнателно ще се насочи към семейния модел, който е видяла и ще попадне на мъж насилник. Съзнателно ще търси мъж като Орлин, с ума и разума, но подсъзнанието ще и играе лоши номера. Не бъде ли отработена тази травма, тя ще пострада при избора на мъж. Примери много, като по учебник.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 15:38 от Джаста Праста

# 677
Според това, което гледам в инстаграм, рязко ще ни покаже истинското си лице Натиту. Grinning
Какво е станало?

# 678
На мен образът на Орлин в предаването никак не ми се връзва с някои неща, като например коментара, който беше публикуван за изневярата, или тая нелепица за милиардите за 49% от портфолиото със световно без известната му музика, с изключение може би на кметския кючек, който излиза като първи резултат в ютюб и не е повод за гордост. Та не изключвам и той да играе някаква роля и да не е толкова бял.

Натали (НЕ СЕ КАЗВА НАТАЛИЯ!) я намирам красива, може би най-красивата в къщата, но маниерът ѝ ми е дразнещ и неприятен от самото начало.

# 679
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:
Скрит текст:
Идвам и аз с моя така компетентен и дългоочакван коментар за Натали 😂😂✌

Първо, бебешкото нарочно говорене. “Ишкаш ли?”, “Как ши?”, “Шрештата ми отвори очите”, “Да се шлучи”… ще спра преди да повърна. Това е голяма ЖЕНА. Забелязвам, че и тук в темата много хора се влияят от “аз съм бебешка и сладичка” позата й. Но това не е дете Simple Smile Колкото и да не й се иска, истината е, че от един момент нататък ще стане смешна с това шъшкане и кокорене. Да не говоря за другите физиономии, които са крайно драматични и избиват чак на грозота на моменти.

Сега напълно сериозно. Причината Натали да изостави Орлинката и да се пренасочи към Житомир е, че иска първично, грубо, селско… сещате се какво.
Просто тя има нужда някой да не издържа около нея, да ръмжи като я види гола, да я размята из леглото, да махне джентълменството и уважителността и да не е пасивен никога така че тя… да може да си остане инфантилно детенце, което са е обгрижвано, да се глезка и да е обожавано без заслуги за това.

Орлин не е това. Той е топъл, възпитан и учтив, може да пали, но никога няма да пламне така, както тя иска. Наталито си е разтропана, не го казвам с лошо, ама си е такава. И търси някой да е животно с нея 😁😁 А тоя Житко е такъв, то му личи.

Като цяло Житко и Натали не са marriage material 😁
Докато Орлин определено Е.

Не съм догледала снощния, но като гледам ще има още от същото. Надявам се Орлинчо да си тръгне сам, като Шаврантин.

А иначе предаването оре дъното и добре, че може са се превърта - няма шанс иначе да го гледам даже докато мия чиниите както правя сега❤
Мога да се съглася с този коментар... ама само като се сетя за Житомир и неговата "мъжественост" - с глупавия си поглед, провиснали рамене и стойка... и не виждам нищо от описаното търсене на Наталито. Той е тоолкова немъжествен като излъчване, че и Орлито който също го намирам за асексуален е по-мъжкар. Нищо мъжествено няма в Житомир. Само се замислете, че нито една жена (освен лудата Виктория) не прояви интерес към него. Към Радо определено имаше повече.
Ако Наталито търси такъв като описания, може да се пробва с новия Левент - мисля че и отговаря и на акъл и на визия, на това което търси, даже и може да я понашляпа, ако прецени.

В целия си пост (и неслучайно) не използвах нито веднъж думата "мъж", "мъжко", "мъжкар" или "мъжественост" Grinning

# 680
  • SF
Натали просто трябваше да каже на Орлин: Не искам да те наранявам, имахме хубави моменти, харесвам те като приятел, но имам симпатии към Тихомир и между нас няма да се получи. И да завърши с прословутата фраза: Нека си останем приятели, защото много държа на теб като човек и те искам в живота си като ценен от мен човек.

О, Джаста Праста... Знаеш ли колко малко хора всъщност постъпват точно така и колко малко хора биха били удовлетворени, ако партньорът им каже такова нещо. Тази откровеност слага край на едни желани отношения и резултатът винаги е лош (дори и да не настъпи раздяла).
За смелостта да си признаеш винаги говорим позитивно само, когато става въпрос за чужд гръб.
Ако хората умееха да се изправят един пред друг и да си заявяват ясно намеренията или грешките, светът щеше да е много по-различен. Не казвам по-добър, защото никой не е щастлив да продължи в живота на любимия си като "ценен човек, на когото държат".
Аз например нямам смелост да заявявам открито в очите на хората какво точно мисля за тях. И не искам да възпитам такава смелост, защото голяма част  биха били разочаровани.  А и малко ще напомням на Виктория, която на висок глас заявява отношението си и нашата оценка е, че това е грозно поведение.

# 681
Орлин не е лесен и не бих съдила Натали, че го заряза. Хейтът върху нея е за начина, по който го направи и момента - до преди Тишо да се "заяви" не се възмущаваше от Орлин, даже го защитаваше.

# 682
Нещо, което пропуснах - за мен скандалите с Виктор и Джани изиграха голяма роля в принизяването на образа на Орлин. Виктор го нападаше доста грубо и го изкара гей. После Джани му се изплю. Млада жена като Натали не се интересува кой прав, кой крив - двама мъже, що годе успешно, унижават нейния мъж. Той горе долу се защити, но нейния типаж е по-първичен и няма да се чувства добре с някой, който може да бъде мачкан. Не казвам, че Орлин има вина, това е резултатът от обидите на Вики и Джанката.
Мисля, че и подигравките за милиардите дето иска за песните си също я отрезвиха.
Но е тъпо да стигнеш толкова далече - с интимности и да подлъжеш човека, а после да го разкараш безцеремонно.

# 683
Хайде рабирам някой да е пристрастен и да му се губят нюанси, да изкривява леко фактите и вижда през собствената си призма, но чак пък толкова да се губи връзка с действителността ,вече е плашешщо. Къде виждате отвратително, грубо, селско, просташко отношение от Тихомир към Натали, че това да я е привлякло . Съвсем джентълменски се държи момчето, нищо общо с отношението му към Виктория .  И да съгласна съм , че много жени не виждат червен флаг в подобно двойно отношение, но не е само тя така, а и 80 процента от жените .
Съгласна съм с по горното мнение, че Орлин също не е влюбен истински в Наталия. Повече го е яд , че околните ще се окажат прави и са оставили да си проличи, че нещата при тях , не са супер . Че теориите му не са съвсем правилни , а най-страшното, ще се потвърди обвинението , че е женчо. С доволен садизъм , прикрит под формата на съжаление , Габа и сие наливат масло в огъня , за да изглежда провалът на най-мразената двойка още по епичен. Основно , за да не личи, колко кухи са и техните мачове, но доста по- добре изиграни пред обществото.
Наталия е светла, с нежни черти , спокоен глас- това създава асоциация в главите на хората, породена от детските приказки, че е мила нежна принцеса. А тя си е човек , като всички със страсти , глупости и прочие присъщо на нормалните хора. За които асоциации , тя не е виновна, и след това разочарованието е двойно. Краси е едър , голям тъмен- по същият начин иглежда в очите на жените, като силен и стабилен, а той си е нерешителен мунчо и пак има заблудени. Хората преценяващи само на база външен вид , винаги ще са все излъгани и объркани.

# 684
Как да не е виновна, като това е образ, видяхме достатъчно клипове, в които е буквално различен човек? Тя е не е “такъв” човек, а се прави.

# 685
Любовта боли. Мъчно ми е за Орлин, никой от двамата не е виновен, просто не става. Но защо продължи толкова, след като не става - не знам. Не мисля, че Натали е прозряла липсите на Орлин чак сега; може би е потискала тези мисли в себе си, знаейки, че не е влюбена.

Радвам се, че Елена взема синхроните на Орлин. Като човек, преживял любовна мъка в риалити, мисля, че може да му вдъхне кураж и вяра, че няма да е все така, а това ще му даде криле да излезе от този pattern да се чувства неадекватен във връзките си.

Орлин изсвири She will be loved - прекрасна, прекрасна песен. Това ми говори, че е чувствителен и наистина го боли, просто изразява чувствата си по начин, различен от този, който иска Натали.

И последно: мисля си, че когато нещата се влошат толкова, самата динамика в двойката е такава, че не си дават шанс. Тя му говори с обвинителен тон, той се обяснява. Докато с Тихомир подхожда леко, спокойно и с усмивка. Много по-лесно е да отвърнеш на подобно отношение.
Дано агонията свърши скоро. Никой не трябва да бъде държан на "пауза".

# 686
Тихомир се държи напълно  нормално с Натали , вече се пишат пълни измислици.

# 687
Аз не очаквам ,и съм благодарна,че Натали не танцува на пилон (или каквото там показва в клипчета)във формата..
И възможно е да са намерили общи теми,спокойствие и приятелство...кой,колко се отпуснал,това е личен въпрос..
Но дали това е достатъчно...
И ако му заяви,че става само за приятел...това ще пресуши ли сълзите му,по -мило ли ще изглежда..
Откъдето и да го погледнем...22г са твърде малко,за житейски опит...
Аз съм склонна да вярвам,че тя дори не осъзнава,това шикалкавене ,какво му причинява...
А разбирам от различни реплики,че много неща,са спестени с монтажа....и мн факти ни се показват,даже без да са известни все още на героите...така че и драгия зрител,волно или неволно е подложен на манипулации..
Още повече,че са трудни за гледане последните епизоди...поне аз ги превъртам,без угризения...
Та,накрая,каквото остане като усещане,и опит...въпрос на камбанария

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 11:45 от неда2

# 688
  • SF
Аз към Орлин също развивам смесено отношение. Вика я настрани, за да й каже, че ще й освободи стаята. Определено тя не очакваше такова отстъпление или поне като такова й прозвуча. Вместо да я гушне, да я погали, да я докосва, той си гушнал коленете и седи на метър разстояние от нея. Тихомир се поизлегна, скъсява дистанцията, разсмя я, а нашето момче показва колко е объркан и колко много иска да бъде себе си и как не бива да се променя, за да се хареса на някого.
Ами като му е "някого", а не "специалната"....

# 689
  • Варна
Аз пък я харесвам Натали, поне прави каквото и харесва и иска. Млада е, сега и е времето да опитва от всичко. Няма начин след края на едни отношения никой да не страда, кофти , но така е в живота. То пък и едни отношения,  25 дни... чак рев и сополи, малко ми е в повече от Орлин.Инфантилен е, което за мъж е по-зле от колкото за жена, освен това не е и чак толкова малък. Другите уж много бяха влюбени и отдадени един на  друг, а май всички навън се разделили. Някой да е останал от любов и признателност с друг ? Какво лицемерие демонстрират, че много са вярни, как можела тя така.. Баш пък тия платените, най-много им знаят човките.. Вероятно заради финала, всички се правят на "света вода"  ?

Общи условия

Активация на акаунт