🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 279
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 705
Най-красивите като Гъбата ли 🤣

# 706
  • София
Със сълзите си Орлин успя да тригърне майчиния ми инстинкт - стана ми мъчно за него и исках да нашамаря лошата Натали, която разплака това хубаво момче.
Обаче като жена знам, че ситуацията е напълно логична. Беше ясно, че ще съжалява горчиво за думите, че бил много широко скроен в любовта и всичко е наред, ако тя си намери друг. Любовта обаче е егоистична, Орлине и не дава пространство за спекулации, вричането във вярност си има своя смисъл, дори ревността е вид грижа. Орлин искал да го обичат такъв, какъвто е, тоест търси майчина любов - единствено тя е безусловна и наготово. Женските души си имат нужди - от сила, от сигурност, от вричане, от спонтанност, от решителност, инициативност, от опора, от яснота, от защита, от граници и от това той да защитава това, което има значение за него - всяка според нейните. И винаги ще изглеждат лоши затова, че не го обичат по майчински.

Скрит текст:
Искам да го пуснат да отиде при майка си в сигурната си среда. Това е цената, когато гледаш цвете в саксия и след всеки удар от живота го обгръщаш и му обясняваш как не го заслужават, щом не го харесват какъвто е, това така добро момче. Ще трябва да го правиш винаги.

Това е едно от най-точните и умни изказвания, които съм прочела тук. Подписвам се под всяка дума.
И не разбирам цялото това виене на жени срещу Наталия.

# 707
  • София
И аз не мисля, че Тихомир е много по-различен. Но не е вярно, че тя тръгва след който й се усмихне. Отряза други преди това - Калоян, Радо, Пенко. Просто Тихомир явно й харесва повече, по-мъжествено й стои. Дали ще се случи обаче нещо.. Не е вярно, че няма емпатия или че са й повлияли друите с коментари относно поведението на Орлин, напротив - защитавала го е досега. Просто е много глупава и няма дар слово да постави на място всички фалшиви моралистки вътре.

# 708
Не отряза Радо, той не е ѝ даде роза, за което тя беше силно възмутена. Или помня грешно?

# 709
  • SF
Монахини и монаси да осъждат и обиждат Наталия - добре, но събралото се "общество" там със сигурност има по-големи прегрешения от това да смени един мъж с друг.

Разбира се! Малцина са с шансове да са срещнали любов, партньор, бъдещ/а съпруг/а.
Всички ще се подменят след предаването или ще предпочетат да са сами, но да развалят "мача".
Отвратително е клюкаренето и подклаждането на Габи с уста върху брадата и Виктория. Ясно е, че и редакторите ги подкокоросват, но са ги разбрали, че се поддават на манипулации и ги ползват за сеирджийки и да движат въздуха.

По принцип в живота не харесвам, когато двойка се разпада по причини разни или без особена причина и партньорите започват да се хулят и да говорят грозно един зад друг.
Виктория, отчаяно влюбена до уши, приказва колко първичен е Тихомир, как не държи на думата си и други обидни епитети.
Каква дума й е дал Тихомир? - че ще й бъде верен до края на живота си или до края на предаването? От втората опция няма никакъв смисъл, защото това, което търпи сега пред камерите, навън щеше да го изтърпи и без камери, даже в още по-голяма степен, защото онова чудо щеше да си е купило и сватбена рокля. А от злобна жена, която е зарязана пред олтар, дали има по-голям унищожител?

# 710
Никого не е отрязала. Същите драми бяха, като трябваше да избере дали на Калоян, или на Орлин да даде роза. Пак беше много объркана и ако не даваха жените рози и не беше притисната от този факт, нямаше да заяви ясно предпочитание още доста време. Радо даде роза на Лили, с което не даде възможност да бъде отрязан. Междувременно Натали пак беше объркана и видимо неприятно изненадана, че не тя получи розата. И това докато Орлин го нямаше.

# 711
  • SF
Не всеки умее да реже. От хората, които го умеят, обикновено бягаме и се пазим инстинктивно.

# 712
Сега се сещам, че около драмите с Джани Орлин ѝ каза, че е намерил това, което търси (нея) и не държи да стои в шоуто. Това всъщност е заявяване. Тогава усетих, че не ѝ се тръгва. Просто не го харесва особено, това е. Но няма смелост да е искрена.

# 713
  • София
Като и обясняваше ,че не би направил жест ,защото не бил такъв по принцип ме загуби тотално.
Той каза, че няма как да се сети сам за жестовете, за които Натали иска той сам да се сеща. 😃 Че би направил жест, но не би ги правил всеки ден, защото се губи специалното на това, а и че не е гадател.

Мисля, че Виктория и Габи в случая са доста прави в оценките си за нейното поведение.
Няма нормална, себеуважаваща и уважаваща жена в един ден да седи върху един мъж, да го целува и да се гушка в него и на следващия ден вече да е много объркана и да обвинява него за положението в което сама се е оказала.
Натали се опитва да окаля Орлин, за да излезе чиста. На момчето му е кофти и плаче, а тя хем иска пространство за мисъл, хем веднага кани Тихомир на разговор.
Да не казвам пример за какво поведение е това.
А Орлин вече се заяви, ама Натали явно не е от най-умните, че да го разбере.

# 714
Не всеки умее да реже, но не и всеки желае да става за смях, като се моли на ‘мач’-а си след среща с друг.

Недоумявам как повечето от вас тук хем намират Виктория за куку, за дето се е лепнала за Тихомир като пиявица, в същото време недоволствате, че Орлин не се залепил за Натали да й се обяснява в любов след среща с човек, с когото уж имало само приятелство.

Е, интересно ми е - тези, които осъждате Орлин за дистанцията си, как бихте постъпили на негово място?

# 715
  • София
Натали се дръпна на Радо, ако помня правилно при сцената с басейна. Не го е поощрявала. Нали той беше там всъщност? След това не й даде роза, защото и той не е от мъжете, дето гонят Михаля, Лили му беше удобна до един момент. На Тихомир му дава надежди и той затова действа. Иначе не вярвам да беше направил стъпка към нея.

# 716
На мен Тихомир хич не ми харесва. Наистина ми се струва егоист, който мисли само за собствените си интереси и емоции, точно като самата Виктория. Просто той е по-прикрит, докато тя е отявлена такава. Иначе му личи, че към Натали има симпатия - помага й на сърфа, пукаше му как се чувства тя... Не като с Габриела 3, докато караха джет. Когато той си заяви, че нея я било страх по едно време, но той пък искал да си направи кефа да кара по-бързо и това е. И определено не както се държеше с Виктория.
Но какъвто е потаен, абсолютно мога да си го представя да обяснява в някое следващо предаване как всички са разпльокани мастии, точно както Викторчо.
Не си представям и да прави нещо кой знае какво повече от Орлин в бъдеще. Просто сега "се заяви" в правилния момент, когато между тях се е натрупало напрежение. И то по-скоро от страна на Натали, защото предполагам, че Орлин си е мислел, че всичко си им е окей.

# 717
Виктория няма реална преценка за себе си , това че пее и проглася в общия хор , защото и изнася не я прави обективна 😀

# 718
  • SF
Е, интересно ми е - тези, които осъждате Орлин за дистанцията си, как бихте постъпили на негово място?

Не го осъждам за дистанцията, но ще отговоря - ще постъпя като него.

Освен думи и вербална заявка има и език на тялото, постъпки, реакции в ситуации, маниер на общуване, жестове, мимики, общо поведение, което ни допада или не.
Много важно, че някой флиртаджия и шегобиец ще ми каже, че съм му номер едно и стои вътре заради мене. А очичките му ще проследяват всичко друго, което се движи наоколо.

А пък Виктория е много далече от обективна. това е най-необективният участник в целия формАт. В момента е и уязвима, засегната, разочарована и ранена и е най-лошият и най-странният източник на информация за останалите патета, протегнали шии около коритата.

# 719
. . От шъшкащата мъка на словото, разбрах само, че Орлин трябва да се ЗАЯВИ! Но как? Да каже, че ще си реже вените по вертикал, щото тя е на среща с друг, да изнамери мегафон и да крещи-  аз съм синът на кмета и си намерих с Натка късмета?
Това беше култово! Едва се сдържам да не се разхиля с глас, на работа съм: Joy

Общи условия

Активация на акаунт