🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 253
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 720
  • here and now
Естествено, че ще се напъва Житомир с жестове и незнамсикаквооще, нали трябва да я спечели...
Сигурна съм, че след това ще стане като ТъпомирЪ, ще яде и ще тренира и когато Наталито започне да се оглежда за друго зявяване, няма да тръгне да прави спонтанни жестове, за да я задържи...

# 721
Изгледах сутринта предаването, ми то цялото за Натали-Житкото-Орлин.

На мен обаче друго не ми дава мира, извън горната тема за триъгълника.
Устите на Габа и Виктория. Хора, не мога да ги гледам...отвратителни са.
В предният епизод на Виктория устата не може да се затвори, има дупка в средата, от която изтичат течностите. Когато Левент дойде да я заговори, тя пиеше мляко някакво с кафе ли, и отпивайки, то и тече по Жуките бе...не може да се задържи вътре. Отвратително гнусно ми е.

Габриела същият маймунски задник си сложила отпред на лицето.

Какви са тия усти бе, не ми го побира акъла как нормален човек ще си сложи такова грозно нещо, ще се харесва и ще се гледа в огледалото!?!!!! Пък кафето с млякото да изтича отвън....

Дето се вика....пред това дискусията за Натка ми бледнее, и ми се вижда съъъъвсеееем дребно дребмно нещо Laughing

# 722
  • SF
Не, хора, не си показваме чувствата и намеренията към приятели, роднини и любимите хора с рязане на вени или мегафони.
Има хиляди начини да кажеш обичам те, твой съм, моя си, заедно сме, искам те и прочее без думи, ако не желаем да го произнесем с думи. Те само биха подсилили действията. Както и действията биха подсилили думите.
Тоест, ако въпросът е сериозен за мегафона, отговорът е, че няма нужда да го извика по мегафон. Ще се приеме само като парадност, но не и като показване на чувства. За смехорията и аз мога да поискам ръката на някоя от вас по мегафон. Няма да се събере и 1 процент от пишещите в темата, които ще ми повярват.

# 723
Габриела3 в надкаст каза, че с Виктория са станали приятелки, и обидите на Вики по неин адрес са били сценарий.
Аз като ги гледах в шоуто виждах колко си приличат двете като физика и по изражение на лицето, мислех, си, че могат да си лежат заедно на диваните. Тази Габриела3 да я бяха вкарали още вместо Симона ли беше, една дама, дето се срещна с Д-р Петко. Иначе в началото трябва да влезат най-красивите.

Е, не е казвала, че е сценарий. Каза, че е била първоначалната ѝ реакция, която след един разговро, който не излъчили се туширала.

Но наистина са един дол дренки, както физически, така и ментално. Злобни, недооценени по собствено възприятие и с високо самомнение. Виктория вече няколко пъти споменава, че някой-си като видел красива жена като нея ... Аз оствам безмълвна. Виктория може да не е съвсем грозна, но е толкова далеч от хубава жена.

# 724
Не всеки умее да реже, но не и всеки желае да става за смях, като се моли на ‘мач’-а си след среща с друг.

Недоумявам как повечето от вас тук хем намират Виктория за куку, за дето се е лепнала за Тихомир като пиявица, в същото време недоволствате, че Орлин не се залепил за Натали да й се обяснява в любов след среща с човек, с когото уж имало само приятелство.

Е, интересно ми е - тези, които осъждате Орлин за дистанцията си, как бихте постъпили на негово място?
И аз бих реагирала така, разочаровам се и се затварям в себе си, като преди или след това ще си кажа всичко в очите на човека.

Натали явно си мисли или се е опитва да нарани Орлин с цел да изкара от него 'чувства' или признания, да каже най-накрая- ' влюбен съм, обичам те, ти си човекът, ето виж накара ме да се мъча като куче' или да каже 'да сега ще направя всичко, което искаш, за да те спечеля обратно, Натали.' Но при мен, това има обратен ефект, не би ме амбицирало такова поведение да печеля човека обратно, а по-скоро да се откажа.

Много грозно ми е поведението на Натали от края/средата на епизода и промото. Като искате защитавайте си я, защото била жена или била млада, но аз очаквам повече от хората и преди да е жена, е човек.
 Просто това как гледаше Орлин като се отделиха да говорят, с какво пренебрежение, вече взела решението в главата си, недоволна от всяка негова дума, недоволна от това, че въобще трябва да говори с него. И изчаква всеки удобен момент да си продължи разговора с Тихомир и се усмихва като е с него и вече е доволна, че няма да търпи Орлин, защото си намери нов. Много е лесно да зарежеш някой, ако имаш готов следващ вариант..а Тихомир й говори все едно чете от наръчник 'как да се представим добре пред жена'.. и той щастлив, доволен, че си взе каквото иска. Просто нагли и мазни и двамата под претекста, че са по-истинската двойка.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 13:15 от BobbyDyl

# 725
Аз обаче така и не разбрах ТЯ какво е направила за Орлин. Иска жестове, иска заявки - а от другата страна дава само смесени сигнали и колебливост.

# 726
Гледах сега снощният епизод. 🙂 гледах и промото за довечера. 🥲
Натка наистина е нагла. Безпардонна. Безцеремонна. Безчувствена дори. Наистина дава вид на лека жена. Поведението й насочва зрителя натам. Ама от онези, дето все не са разбрали и се правят за хакнати с мокър парцал. Селска хитрост им "викаме у наше село" 😅
Орлин каза, че имал против Тихомир да седне до тях (когато той попита), а Натка шматка, нямала. Някой да й каже, че и след шоОто има живот???? 🤦🏻‍♀️ мисли, миче мисли!

Единствено ми е гадно за Орлин! Толкова добродушен и възпитан, а такъв шматарок да го разиграва. Да пази Господ! Дано не е страдал много, тя просто не заслужава.

П. С. Някой писа, че изобщо не е толкова невинна на колкото се прави. Явно беше по-запознат. Стра'отна актриска ще се окаже. 🤪

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 20:16 от КремонаЛиза

# 727
На мен Орин ми падна в очите. Твърдеше, че е широко скроен, съвременен мъж, а се оказа тесногръдо мамино момченце. Натали се държа изключително любезно с него, но той не приема никаква критика и само хленчи.
Орлин заяви, че е широко скроен и би приел изборът на другият, но в случая с Наталия тя не заявява избор: "да сме на пауза, да помисля " .. увърта и дава грешни сигнали. Мига на парцали и се прави на невинна девойка и това след престоя в банята заедно. Доста трудно и объркващо за Орлин да се ориентира в поведението и предпочитанията и .
Да съвсем нормално е да усети привличане към друг, но защо не го направи по правилният начин - откровено и с уважение към доскорошният най-близък човек .Държи да демонстрира пред всички колко е харесвана и готина.

Вика все изтъква колко е интелигентна, а езика който използа е ужасяващо груб и злобен, както и цялото й поведение.

# 728
Естествено, че рязането на вени и заявяването по мегафон са ирония насочена към тъпоумието на Натка. Не искам да си превеждам "смешките", мисля, че е очеизвадно. Защото предния ден, като се къпаха в морето, той каза, че му е хубаво с нея, тя отвърна - и на мен също! Това по памет го пиша, не помня точните реплики, но смисълът беше този. И след поканата на Тишко настъпи ретрограден Меркурий за Натенце-патенце. Сори, тя също се "заяви" на думи, но действията...
Усеща се сатирата Grinning

# 729
Не, хора, не си показваме чувствата и намеренията към приятели, роднини и любимите хора с рязане на вени или мегафони.
Има хиляди начини да кажеш обичам те, твой съм, моя си, заедно сме, искам те и прочее без думи, ако не желаем да го произнесем с думи. Те само биха подсилили действията. Както и действията биха подсилили думите.
Тоест, ако въпросът е сериозен за мегафона, отговорът е, че няма нужда да го извика по мегафон. Ще се приеме само като парадност, но не и като показване на чувства. За смехорията и аз мога да поискам ръката на някоя от вас по мегафон. Няма да се събере и 1 процент от пишещите в темата, които ще ми повярват.

Аз мисля, че именно това, поне аз, се опитваме да кажем и тук.

Има различни начини да изразиш и покажеш чувствата си. Затова си го има и терминът ‘love language’.
Орлин го показва, така да го наречем, по-“арт”. Чрез музика, чрез текстове…

Разбира се, никой не е длъжен да е ок с това, нито да го разбира. Но това не го прави грешно. Хората сме различни и ако за някой това не е проява на чувства, то за други е.

Аз лично, бих била впечатлена от това. Натали, пък, хем изглежда че й допада, но хем не й е достатъчно.
Ами, не може от всичко, и то по много.

# 730
Не знам какво ще претегля тя, но ако буквално ще седи между двама мъже, Орлин трябва да стане от тази маса и да си ходи.

# 731
Изгледах сутринта предаването, ми то цялото за Натали-Житкото-Орлин.

На мен обаче друго не ми дава мира, извън горната тема за триъгълника.
Устите на Габа и Виктория. Хора, не мога да ги гледам...отвратителни са.
В предният епизод на Виктория устата не може да се затвори, има дупка в средата, от която изтичат течностите. Когато Левент дойде да я заговори, тя пиеше мляко някакво с кафе ли, и отпивайки, то и тече по Жуките бе...не може да се задържи вътре. Отвратително гнусно ми е.

Габриела същият маймунски задник си сложила отпред на лицето.

Какви са тия усти бе, не ми го побира акъла как нормален човек ще си сложи такова грозно нещо, ще се харесва и ще се гледа в огледалото!?!!!! Пък кафето с млякото да изтича отвън....

Дето се вика....пред това дискусията за Натка ми бледнее, и ми се вижда съъъъвсеееем дребно дребмно нещо Laughing

Представете си какво е да ги гледаш ,когато говорят и се хранят,пък после защо мъжете ставали асексуални!
Ами освен погнуса,какво друго да произведат ??
Това с храненето и пиенето,и остатъците по устата утрепват всичко мъжко около себе си. Сигурна съм,че няма мъж,който да се е ПОДбудил около тях. Това е и причината да са най-нападателни и озлобени там!

# 732
То пък голямо дръпване беше от Радо в басейна, толкова пик ми реакция, че ми беше неудобно да я гледам. И Натка ПАК не разбра какво искал да каже и Радко.

# 733
По повод размислите ви за направените устни се замислих, Калоян целувал ли е Габа по устата? Щото за мен това е адско пеживяване, нещо между екстремност и мега гнус...

# 734
На мен ми се видя много долно как Виктор доволно каза на Тихомир, че всички одобрявали и Натали си отивала много повече с Тишо. Всички мъже явно завиждаха и сега добре дошло...провал на Орлин публично. Колко сме доволни...нека му на тоя...Има нещо доста грозно в държанието на групата към Орлин. В същото време цялата група жени мрази Натали заради мъжкото внимание, та сега всички са особено доволни от развоя на събитията.
Единственото ми удовлетворение е, че Нети се хваща с Тихомир. Сцената с Тихомир как продължава да яде, наведен като някакъв олигофрен над чинията, без да заяви никакво отношение, е абсолютно показателна какъв човек е. Аз нямам нужда да видя повече от него.
По отношение на Орлин и Натали наистина не са един за друг. Не виня Натали, че решава да си тръгне, но трябваше да го направи по по-безболезнен начин. Замислих се обаче, че тя не подозира всъщност за чувствата на Орлин. Пред нея той върти едни големи фрази за толерантност и седи неутрален и после страда и ближе  рани сам...Ние виждаме страданието му и истинските му реакции от случващото се, но тя - не.

Общи условия

Активация на акаунт