🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #12

• 99 198
  • 2 263
  •   1
Отговори
# 825
Пълни глупости, ще ме прощаваш.

# 826
Аз пак го гледах, и то внимателно, и не виждам какво е толкова неясно в това, което Нати каза на Орлин. Той защо не разбира, ми е непонятно. Явно според него тя трябва да се промени, а той – не. Като не става, неговото решение е да реве. Едно говори, друго прави. Били се разбрали да се разделят приятелски — дрън-дрън… А пред Виктор се правеше на силен. Ако е толкова широко скроен, новата ѝ връзка не би трябвало да му е проблем.
Още повече — те са в предаване и няма къде да се скрият.
Божин от Диви и красиви го прие геройски, дори досадната Евелина не реагира като него. А Николай и Джулия (които харесвам) въобще не ги щадяха.

Обаче ми направи впечатление една сцена: Нати се е свила по потник и говори с Орлин, който седи с яке, мрънка и дори не забелязва, че на нея ѝ е студено. Е, това за мен е чист егоцентризъм

# 827
Натали се усети, че стоейки си в блажена хипи любов с Орлин няма да получи екранното време, за което е отишла. Усети се късно, ама все пак се пробуди достатъчно на време, че да загребе малко от лъвския пай. Осъзнава, че с него няма да има кой знае какви романтични сетчета, че с него все ще се крият по ъглите и няма да има какво да уловят камерите. Тихомир, от друга страна, обича да се изявява, не спряхме да гледаме как го влачат по срещи, сега и дава възможност най-после да е център на вниманието. За какво ѝ е Орлин?

# 828
Казусът "Натали-Орлин-Тихомир-Виктория" е наистина интересен. Повечето хора го разбират и разсъждават върху него, защото почти всеки е бил в някоя сходна ситуация.
Лично аз, по тази причина, не съдя никого от тях.
Но, моето мнение е, че Натали, в опитите си да не нарани Орлин, да прояви разбиране, да покаже, че не толерира грубост и арогантност, го наранява с неискреността си. Опитвайки се да му внуши, че той не заявява чувствата си и не се бори за нея. ОК. Но му спестява, че вече е по-привлечена от друг - Тихомир.
Виктория предизвиква много по-слабо съчувствие в аудиторията, защото на нея не й пука кого ще нарани, не се замисли за преките сигнали на Тихомир и си нави на пръста непременно да излезе победител.
Тихомир има същото чувство за "свобода" и "избор" като Натали. Но тази свобода прекрачи границите  на "приятелството" с Орлин.
Орлин се обгради със собствената си философия и не можа да намери начина, по който да я направи разбираема за другите.
Та, ако изхвърля разсъжденията и гледаме само действията, аз ще кажа като наблюдател ( както и повечето хора): Натали й шарят очите и търси...нещо. Орлин е прекалено изнежен. Тихомир е темерут, който не го интересува нищо друго, освен собствените му желания. Виктория е истеричка.

# 829
Но, моето мнение е, че Натали, в опитите си да не нарани Орлин, да прояви разбиране, да покаже, че не толерира грубост и арогантност, го наранява с неискреността си. Опитвайки се да му внуши, че той не заявява чувствата си и не се бори за нея. ОК. Но му спестява, че вече е по-привлечена от друг - Тихомир.

Това нейно поведение се нарича “газлайтинг” и въобще не е невинно.

# 830
Е как Натали ще му спестява на Орлин, че е привлечена от друг? На среща отиде с Тишо, при все несъгласието на Орлин, седи до Тишо, гукат си, хвали се колко им е била хубава срещата. Доскорошният си "мач" го подминава като пътен знак. На масата казва, че може Тишо да седне до нея, въпреки, че Орлин каза, че не му е приятно.
Какво точно му спестява?
Тук вече топката е изцяло в полето на Орлин и мъж не мъж, трябва много ясно да й даде да разбере, че това няма да го търпи. В момента, в който Натали каза, че Тишо може да седне до нея, ако бях на Орлин щях да стана от масата. И въобще щях да прекратя всякакъв контакт.

# 831
Натали се усети, че стоейки си в блажена хипи любов с Орлин няма да получи екранното време, за което е отишла. Усети се късно, ама все пак се пробуди достатъчно на време, че да загребе малко от лъвския пай. Осъзнава, че с него няма да има кой знае какви романтични сетчета, че с него все ще се крият по ъглите и няма да има какво да уловят камерите. Тихомир, от друга страна, обича да се изявява, не спряхме да гледаме как го влачат по срещи, сега и дава възможност най-после да е център на вниманието. За какво ѝ е Орлин?
Май си напълно права. От своя страна и Орли се стресна , че ще остане в историята като наплютия от Джани , та рече да го промени на тъжния Ромео , някак по - реномирано звучи.
Ясен е сценария , просто коментираме сцените от филма

# 832
Спестява му уважение към достойнството му. Спестява му и еднозначно обявяване на чувствата си към него. А тя самата иска същото!
Е как Натали ще му спестява на Орлин, че е привлечена от друг? На среща отиде с Тишо, при все несъгласието на Орлин, седи до Тишо, гукат си, хвали се колко им е била хубава срещата. Доскорошният си "мач" го подминава като пътен знак. На масата казва, че може Тишо да седне до нея, въпреки, че Орлин каза, че не му е приятно.
Какво точно му спестява?
Тук вече топката е изцяло в полето на Орлин и мъж не мъж, трябва много ясно да й даде да разбере, че това няма да го търпи. В момента, в който Натали каза, че Тишо може да седне до нея, ако бях на Орлин щях да стана от масата. И въобще щях да прекратя всякакъв контакт.

# 833
Имам много забележки към Орлин. Изобщо не харесвам тази свръх деликатност, която си е жива мекушавост, казах вече, че за мен либералните му възгледи относно връзките са нищо повече от глупава защитна маска, която не му върши никаква работа. Има нужда да го поочука живота и да набере опит, да застане с мъжка позиция. Може би Наталия И това има предвид, като казва, че иска той да се заяви, но не й стигат нито мисъл, нито речник, за да обясни, аджеба, какво точно има предвид, като търкаля тази фраза.
От нея не очаквам абсолютно нищо интересно, толкова й е капацитета, толкова може - това прави. Но за него ме е яд, защото не е глупав.

# 834
Газлайтинг е, когато това, което казваш, не е вярно, а се опитваш да убедиш човека отсреща, че е. Обаче това, което Нати казва, е вярно и се вижда на екрана. Орлин си е темерут и има жени, на които това просто не им харесва. На него му трябва жена, друг темерут като него, дето няма и да забележи, ако него го няма два дни, и няма да очаква никакви жестове.
Казвам го, защото мъжът до мен е такъв, и аз — не се вълнувам от жестове, а спонтанност направо мразя.

# 835
Ние знаем, че не са един за друг, чудим се просто какво намери общо между Тихомир, Калоян, Радо и Орлин, че и на всички хвърли поглед. Доколкото стана ясно от Надкаст, разпитвала и за близнаците, да бяха я харесали и те - пак щеше да има ама нееееее знам, ама какво да правяя, объркана съм. Побърква ме тая лигня.

# 836
  • Варна
Някое от бързо отпадналите момичета, не й помня името, каза в Надкаст, че най много харесва двойката Орлин Натали, че според нея са истинска двойка, били много сладки, постоянно били заедно и исла те да са на финала.

Представяте ли си каква роля и поза е играла Натали, за да остане до край. На истински привлечена от Орлин. Тя дори пееше, а той свиреше, защитаваше го.

И от днес за утре, той не е нейния човек, не я разбира, не я чува.

Като е така, защо бе Натали, не пусна клона Орлин, докато не се хванеш за клона Житомир?!?!

Ако Житко беше останал равнодушен към нея, Натали щеше до финал да играе щастлива връзка с Орлин.

Относно красотата й, мъжът ми би казал, че има селска хубост.

# 837
Общото между тях е, че са и обърнали внимание.

# 838
Ситуацията тук ме връща малко към ДиК (С1) Ина-Йордан-Стиляна.
И там имаше страдание от несподелени емоции,още си спомням как страдаше Стиляна....

# 839
Факт е, че Орлин си е заспал муржо в тиквите... Ама то не е от сега. Те са като скачени съдове двамата от един месец, всички разказват, че са били нон-стоп заедно. Тя как не осъзна, че това не я устройва и ѝ пречи до сега? Съгласна съм, аз също обичам да чувам някои неща, от тази гледна точка я разбрах, ама после се замислих, че това не е връзка на три дни. Ти ако не си го приела какъвто е, защо не му го каза овреме. Защото не ти пречеше, докато не усети къде ще има камери...

Общи условия

Активация на акаунт